2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esracım yeni imajın eminim çok yakışır sana insan bazen değişiklik istiyor ben üç yıla yakındır kendi saç rengimi kullanıyorum kuaföre hiç gitmedim valla uzun zamandır kaşlarımı kendim alıyorum saçıma fönü kendim çekiyorum aslında bende değişiklik istiyorum biraz :)))))))))))))
eşim doğal ol daha iyi diyor ama hep aynı olmakta sıkıyor insanı

banucum inşallah ya. bende çok istiyorum umarım başarılı olurlar.valla eşimin yeğenlerinin hepsi çok başarılı onlara valla gıptayla bakıyorum.umarım selin de öyle olur.az önce ablamın kızıyla konuştum ilayda varya banu biliyorsun. teyze 2 ye geçtim hedefim tıp okuyp kadın doğum uzmanı olmak diyor:)) daha ilkouldan hedef belirlemeleri ne güzel ya.

offf bende rwjim yapmak istiyorum
aslında 1 aydır görmediğim insanlar zayıflamıssın diyor ama ben kendimi şişşman hissediyorum
hanzadenin arkasında cok kosuyorum hiç 5 dakka vaktim olmuyor ama cokta güzel yiyorum iştahımın biraz olsun kesilmesi lazım
tubaaaaaa bana uygun diyet varmıdır senceeee

Günlük kalori: 1000 Kcal.

1. gün

Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve

2. gün

Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)

3. gün

İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)

4. gün

5 muz, 5 bardak süt

5. gün

Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

6. gün

2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)

7. gün

Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

isvec diyeti

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün

10. gün

11. gün
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün

13. gün

bide burda diyet bölümünde 5günde 5kilo diyeti var..gerci cok sıkıcı :KK70: ben sebze gününde birakmiştim :KK70: sebze pek sevmedigim için :KK70: sen bi bak..hatirladigim kadariyla sebze seviyordun cünkü..ilk gün patates,2.gün sebze,3.gün et,4.günü hatirlamiyorum,5.gün yumurtaydi..yumurta genelde herkesin zorlandigi gün oluyor..ama ben sebzede pes etmiştim..en sevdigim patlicandan gina gelmişti,bi süre patlican yiyememiştim :KK70:D sen genede bi bak..olmazsa 2-3 günü sec arasindan onlari yap..maksat bünyen sasirsin biraz :KK66:

bide lapa diyeti var..aslinda 2 gün yapiliyor..ama 2.kilo verilmedigi için herkes 1 gün yapiyor..gün boyunca sabah-ögle-aksam 2 cay bardagi pirinçten yagsiz tuzsuz lapa yapiyorsun..ister domatesle istersen yagsiz yogurtla yiyorsun..bu gercekten faydali..acaip ödem atiyor..ödemle yagda atiyor..sürekli yapilmaz ama böyle bünyeyi şaşirmak için 2 haftada bir yada haftada bir yapilabilcek bişey..

ama bence en mantiklisi isvec diyetini 1 hafta yapmak..sen bilirsin tabi :) herkesin bünyesi,zevki farkli neticede :)

banucum inşallah ya. bende çok istiyorum umarım başarılı olurlar.valla eşimin yeğenlerinin hepsi çok başarılı onlara valla gıptayla bakıyorum.umarım selin de öyle olur.az önce ablamın kızıyla konuştum ilayda varya banu biliyorsun. teyze 2 ye geçtim hedefim tıp okuyp kadın doğum uzmanı olmak diyor:)) daha ilkouldan hedef belirlemeleri ne güzel ya.

inşallah tatlım bizimkide bebek doktoru olacakmış yani çocuk doktoru babası polis olmasını istemiyormuş onu kaybetmekten korktuğu için silahları varya diyor alem benim kızım teyzeleri:))))) kardeşini çok seviyormuş da bebekleride kardeşi gibi göreceği için onları iyileştiririm diyor ilaydayada maşallah canım
Allah hayırlısını versin yavrularımız için inşallahopuyorumnanaktan

tubacımm yazıyorum hepsini bakalım hangisini yapıcam.evet sebze benim en sevdiğim şey ya.valla eşim et sevmese kızımda sevmese eve et sokmam:))))))))) 5 gün 5 kilo diyetinede bi bakayım.

banucum hayirli olsunnn a.s. yagmurcuk büyümüşte okulami baslarmiş kuzum yaaa :) hadi inşaAllah cok basarili olur boncukum :)

nurancim tabiki sanada uygun diyet vardir canim niye olmasin :))) ay bu diyet konularini iyi bilirimde yapmaya gelince pek iyi oldugum söylenemez :KK70:DDDD oyuzden kendimi örnek gösteremicvem suanda :)))))) inşaAllah 1-2 ay sonra örnek gösterebilirim :KK70:D senin kaç kilon varki fazla olarak? bide yeme düzenin nasildir normalde :) şöyle diyim..ben mesela normalde de 2 ögün yerim..etsiz yemege yemek demem,sebzeyle aram cok iyi degildir,2 gün üstüste sebze yiyemem bile :) beni şişmanlatan içecekler,kola ve aburcuburdur..hazir şeylere bayilirim..hiç üşenmem giderim sabah sabah poğaca,simit alirim :KK70: ama kahvalti hazirlamaya üşenirim :KK70: sözün özü..az ama öz yerim kalori acisindan :))))) yani böyle bi tip olunca bana 6 ögünlük diyetler pek yaramiyor :KK70: normalden daha cok yemiş oluyorum :KK70: oyuzden genelde protein agirlikli diyetler yapiyorum..daha dogrusu bagli oldugum bi diyette yok..sabahlari kahve+peynir+salatalik domates..aksamlarida et,tavuk,balik,köfte salata yiyorum..aralarda cok acikirsam meyve ve kahveyle gecistiriyorum..benim dietim bukadar :) bide spor oldumu veriyorum evelAllah :) tek sorunum istikrarsizliğim :)))))))) nasilsa cabuk veriyorum diye rahatca bozabiliyorum diyetimi :KK70: suanda mesela 5467.diyetimi yapiyorum :))))))))) umarim 5468.ye gerek kalmadan bunda sonuca varirim :KK70:DDD ay tobe koptum :KK70:DDDDDDD

gülşahcım Allah kavuştursun canım

kızlar yemekten geldim başağrım devam ediyor ya ilaçta bulup içtim ama işe yaramadı :KK43: patronda geldi şimdi yemekten
çok heyecanlıyım teyzeleri kızım yarın okula başlıyor :))))))))))))))))))))))) umarım biran önce alışır dersleri iyi olur elimden gelenin fazlasını yapacağım yeterki okusun iyi bir kariyer yapsın artık devir zor kadının elinde iyi bir mesleği olması şart şimdiden erkende olsa babasıyla hayaller kuruyoruz fen yada anadolu lisesini kazanmış sonra istediği üniversiteyi okuyor diye:))))))))))))))
canım şekerli çok yediysen bu ara o oynamıştır belki
inşallah kızında okur çok güzel yerlere gelir

merhaba tülaycım nasılsın
tutkun hadi hayırlsı diyelim yeni imaj yenilikler getirsin sana
banu hadi bakalım okul heyecanı başlıyor
yaa bende şimdiden düşünüyorum herşeyi şöle yapsın böle okusun ama kısmet hayat ne gösterir bilmem saglıklı sıhhatli hep bir arada olalımda inşallah onlarda olur
valla hayırlısı geçen fiyasko olmuştu şimdi nolcak bakem
selam kizlar a.s. ,

ay cok yorgunum ya..sabah baktim hiç tik yok kiloda..diyetle olmuyormus sadece..gerci cokta sıkı bi diyet yapmadim 2-3gündür..neysem işte spora basladim gene..1 saat yürüyüş yaptim..bisikletimide cevirdim..maşaAllah diyim kendime :KK70:DD genelde 1 hafta düzenli yapip 2.hafta sekmeye ardindan da sonlandirmaya basliyorum cünkü :))) kizcemde uyandi azönce..corbasini yedirmeden size bi bakayim dedim..

birsencim tebrik ettim kyinvalideni :)) kiz ayda 1 temizlikmi olur dicem ama yasli kadin,tek yaşiyor ondan öyle herhalde..ama sen boşver yap temizliğini..nihayetinde orda yasiyorsunuz bi süre..

pinarcim cicileriniz hayirli olsunn a.s. ne kadar uyguna almişsin ya..süper..bende bi ara gitsem süper olur aslinda..erken gidince güzel mallar bulunuyor gercekten..masanada cici alcam söz :KK70: sibelde veririm inşaAllah :KK66:

gülşahcim canim hayirli tezkereler inşaAllahhh a.s. sag salim gitsin gelsin a.s.

tutkuncum saclarini kestiriyormussun..rengini değiştircekmişsin..kiz kestirde boyatma bari..sari cok yakişiyordu sana :)

ferdanin kardesiyle annesi gelecekti..oyuzden girmiyordur hatunlar :)

özlemcim yeni bebiş hayirli olsun :)

nurancim en iyisi mama vermek bencede..ertelenmiş gezmeniz..olsun gec olsun güc olmasin a.s.

banucum evine geciyormussun bugun..hadi mutluluklar :) pinarcim sanada a.s.

tülaycim birazdan sana şok diyetler yollicam burdan..begendigini yap..bünyeyi biraz sasirtman lazim sanirim.. :KK66:

aynurcum nasilsin? totik alpiş nasil?

aysecim canim eger seni yollamak gibi bi durum söz konusu olursa hakkini sonuna kadar savun,şikayet et vs..inşaAllah hayirlisi olur tatlim yaaa..
herkes sarı güzel diyor ama biraz deişiklik istiyorum.bu arada rejim yapıyorsun sanırım hadi arkandayız
Tutkun canım ya valla bende ekimde sarıdan artık vazgeçip karamele dönücem röfle yıprandırdı saçlarımı iyice.bende bakıma giricem inşallah:))
aynı şeyi düşünmüşüz
başörtü çekmecemi düzeltiyorum off hanzade altını üstüne getirmiş ama iyi oldu verilcek ve yıkancaklarıda ayırmış oluyorum
amanin iyi olmuş bak
esracım yeni imajın eminim çok yakışır sana insan bazen değişiklik istiyor ben üç yıla yakındır kendi saç rengimi kullanıyorum kuaföre hiç gitmedim valla uzun zamandır kaşlarımı kendim alıyorum saçıma fönü kendim çekiyorum aslında bende değişiklik istiyorum biraz :)))))))))))))
eşim doğal ol daha iyi diyor ama hep aynı olmakta sıkıyor insanı
bende fönü şu saç düzleştiricisiyle çekiyorum bu ara bakalım inşallah iyiolur

tuba gider ayak koptum haaa
kız bende istikrar ve irade kuvvetli ama baslayamıyorum bi türlü
aburcubura bayılırım
düzensiz yemek yerim hiç ekmek yemem ama pilav kızartmaya bayılırım ve kızartma yapmayada üşenmem
şimdi mesela dünden kalan tavuklu pilav var onu yicemkaydirigubbakcemile3
aslında 3 kilo falan fazlam var bakalım haftaya p.tesi spora baslıcam azcık fayda olur zaten basenim gitse yeter inşallah
neyse kız bagırmadan ben kacarr

banucum canım sağolasın.... ama 50 KİLOMA DÖNEYİM HALA GİYEMEDİĞİM KIYAFETLERİMM VAR GÖBEKTEN KAPANMIYOR:KK43:(

selam bacım hadi sana bugunden itibaren işlerle kolay gelsin
yavrum yaa kızınada kıyamam tabiki seni özlediğinden yapıyor
hanzade bile ben hep yanında olmama ragmen babası akşam eve gelince bir sımarmalar azmalar görsen kıyamam onlaraaa

pınar cicler hayırlı olsun canım güle güle kulansın cimcime yaa kayseridede güzel pazarlar olsa gidicem bayılırım pazara ama buranınkiler cok kalitesiz
bende dolancam artık heryeri napim

Sağolasın canım ah ne nazlı oldu bu kuzular a.s.

Gez valla iyi kaliteli şeyler buldum mu kaçırmamak lazım. Pazar gibisi yok a.s. En azından ev kıyafetlerini oralardan çok daha ucuza alıyoruz a.s.

güle güle giysin pınarcım. evetya o salı pazarını bilirim yıllar önce deri yazlık ayakkabı almıştım hala giyiyorum ve hala yesyeni:))

Ooo sende geldin demek salı pzarına tatlım. Gerçekten denk gelirsen çok kaliteli şeyler bulunuyor a.s.a

selam hatunlar
sabah kalktık ve kahvaltı faslını hemen gercekleştirdik koçiş gitti
hanzadenin odasına girdrim eski küçülmüş taze küçülmüş ne varsa ayırdım verilcekler kalcaklar poşetledim yıkancakları attım makinaya eksikleride ayarladım kızı uyuttum mutfak tezgahında bulaşıklar duruyor daha onları makinaya ettımmı tamamdır
bugun evde sıkılcakmısım gibi bi his var içimde:KK3:
kız 3 e kadar uyursa karnını doyurur cıkarım belki biraz akşam yemegi için sebze istiyor canım bi bakarım taze alayım diyorum
ama o vakte halim olursa tabiiii

Ay o küçülenler hiç bitmiyor zaten. Neyseki halletmişsin a.s.

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım
dun gece askerı davullarla zurnalarla ugurladık arkadasları öle bı hazırlanmıslarkı bız bıle saşırdık resımlerı facede görürsünüzz öylee guzel duygukııı asker ablası oldumm:))hoca tam dua ederken gırdık eve 9gıbı allahtan yollar boştudaa yetıstık ordan termınale aman allahım ne kalabalıktı adapazarının butun askerlerı dun aksam gıdıyomuş ee bızde baya bı kalabalık gıdınce asker ugurlamaya derken gözlerı dolmustu otobuse bınırken sıpanın:KK43:
evın tek oglu oldugu her halınden bellıydı:)allah ınsansız bırakmasın kımseyı cok guzel gectı düğün gibiydi
şimdi traş olmaya gıttı beklıyorum bakalım nasıl olmus saçsızz:))
hüzünlüyüm,duygusalım,gururluyum,asker ablasıyım:)))
durum raporu vereyım dedım gorusuruss

Ay canım ya Allah kavuştursun hadi. Abimi gönderdiğimiz gün geldi aklıma. Su gibi geçsin inşallah a.s.

selam kızlar naber bende şimdi okuldan geldim yarında kuaföre gidip yıllardır uzattığım saçlarımı kestircem çok karışığım

Ooo yeni imaj he. Hadi bakalım resmini bekliyoruz canım a.s

kızlar kaynanam böle ne yapem ben 2günde bir süpüreceğim..silceğim fazlasını yapamam

inanın çocukların kıyafeti kirlenince sıkılıyorum
ama bişey demez...bana diyoki dün aaahergün yıkanırmı çocuk...yıkanırrr....dedim..

biranönce toplanır kaçarızzzzzz.

pınarcığım güle güle kullanın pazarlar daha güzel

Sağolasın canım a.s.

Ayyy ay Allah sabır versin bacım sen dinleme onu yap ne istersen a.s.

canım kuruluyormu hala nerde ?güle güle giyin hepsini

Sağolasın canım. Şimdi Hasanpaşa'da kuruluyor. Daha derli toplu oldu a.s.

gülşahcım Allah kavuştursun canım

kızlar yemekten geldim başağrım devam ediyor ya ilaçta bulup içtim ama işe yaramadı :KK43: patronda geldi şimdi yemekten
çok heyecanlıyım teyzeleri kızım yarın okula başlıyor :))))))))))))))))))))))) umarım biran önce alışır dersleri iyi olur elimden gelenin fazlasını yapacağım yeterki okusun iyi bir kariyer yapsın artık devir zor kadının elinde iyi bir mesleği olması şart şimdiden erkende olsa babasıyla hayaller kuruyoruz fen yada anadolu lisesini kazanmış sonra istediği üniversiteyi okuyor diye:))))))))))))))

Ay canım ya hadi başarılar minik kuzuma a.s.

Günlük kalori: 1000 Kcal.

1. gün

Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve

2. gün

Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)

3. gün

İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)

4. gün

5 muz, 5 bardak süt

5. gün

6. gün

2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)

7. gün

isvec diyeti

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün

3. gün

4. gün
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün

6. gün

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün

10. gün

11. gün
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün

13. gün

bide burda diyet bölümünde 5günde 5kilo diyeti var..gerci cok sıkıcı :KK70: ben sebze gününde birakmiştim :KK70: sebze pek sevmedigim için :KK70: sen bi bak..hatirladigim kadariyla sebze seviyordun cünkü..ilk gün patates,2.gün sebze,3.gün et,4.günü hatirlamiyorum,5.gün yumurtaydi..yumurta genelde herkesin zorlandigi gün oluyor..ama ben sebzede pes etmiştim..en sevdigim patlicandan gina gelmişti,bi süre patlican yiyememiştim :KK70:D sen genede bi bak..olmazsa 2-3 günü sec arasindan onlari yap..maksat bünyen sasirsin biraz :KK66:

bide lapa diyeti var..aslinda 2 gün yapiliyor..ama 2.kilo verilmedigi için herkes 1 gün yapiyor..gün boyunca sabah-ögle-aksam 2 cay bardagi pirinçten yagsiz tuzsuz lapa yapiyorsun..ister domatesle istersen yagsiz yogurtla yiyorsun..bu gercekten faydali..acaip ödem atiyor..ödemle yagda atiyor..sürekli yapilmaz ama böyle bünyeyi şaşirmak için 2 haftada bir yada haftada bir yapilabilcek bişey..

ama bence en mantiklisi isvec diyetini 1 hafta yapmak..sen bilirsin tabi :) herkesin bünyesi,zevki farkli neticede :)

İsveç Dietini yaz başında arkadaşım yaptı. 13 günde 9 kilo verdi ama ben hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ya :1no2: Zaten yaz sonunda geri aldı :umursamaz:

Bende yemek yiyip geliyorum hemen a.s. Kayınvalidem çorba ve makarna koymuştu yanıma. Atıştırıp geleyim a.s.

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım
dun gece askerı davullarla zurnalarla ugurladık arkadasları öle bı hazırlanmıslarkı bız bıle saşırdık resımlerı facede görürsünüzz öylee guzel duygukııı asker ablası oldumm:))hoca tam dua ederken gırdık eve 9gıbı allahtan yollar boştudaa yetıstık ordan termınale aman allahım ne kalabalıktı adapazarının butun askerlerı dun aksam gıdıyomuş ee bızde baya bı kalabalık gıdınce asker ugurlamaya derken gözlerı dolmustu otobuse bınırken sıpanın:KK43:
evın tek oglu oldugu her halınden bellıydı:)allah ınsansız bırakmasın kımseyı cok guzel gectı düğün gibiydi
şimdi traş olmaya gıttı beklıyorum bakalım nasıl olmus saçsızz:))
hüzünlüyüm,duygusalım,gururluyum,asker ablasıyım:)))
durum raporu vereyım dedım gorusuruss

canım Allah kavuştursun,çok güzel bir duygu

Tutkun canım ya valla bende ekimde sarıdan artık vazgeçip karamele dönücem röfle yıprandırdı saçlarımı iyice.bende bakıma giricem inşallah:))

kızlar bende 1hafta önce 3senedir boyatmadığım saçlarımı karamel yaptım,herkes çok beğendi ama ben hala alışamadım :bbo:

X