2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım ben kararımı verdim vurdurmadım kendimede kızlarada hastanede doktor arkadaşım düşün hemde acilinde kimse vurdurmamış onlardan

yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!:eek:klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?

Burcucum çok tatlı çıkmış oğluşuma maşallah.
Ayşecim kolay gelsin misafir ağırlamak bebekle çok zor oluyor.
Kızlar sağolun hoşbulduk valla özlemişim burayı.
Aşı konusunda da olduk valla allaha emanetiz.

yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!:eek:klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?

yok canım duruda çok şükür

burcu maşallah kuzuma. yirim ben onu:))

bu arada sibel mi hasta yağız mı? bi geçmiş olsun lafı duydum sanki? geçmişi okuyamadım da yine:kedi:

evet arkadaşım bizde olduk valla allaha emanetiz artık ne yapsak boş bu saatten sonra

canım zor ama bu aralar çok misafirim olucak. ev için hayırlı olsuna geliyorlar. olsun ben severim misafiri, ama zaman sıkışık olunca kötü oluyor işte. bide bu sıpa işimin içinde iş çıkarıyor bana:eek:klava: Özay gelseydi,o bakardı veletusa.
yok canım duruda çok şükür sadece sevmediği şeylerimi kusuyor

evet yoğrt ve çorbayı kusuyor. meyveyi muhallebiyi kahvaltısını kusmuyor pek:çok üzgünüm:

ayşecim benimki kusmuyor ama istemiyprsa asla ağzını açmıyor çok inat.bence rahat bırak sabah bende kahvaltısı yediremedim 3 kaşık anca.annem ben gittik bir müddet sonra yedirmiş acıkınca yer .ben lekeler arielle çözüm buldum valla.

Ofİstekİ arkadaŞ tÜrk kahvesİ yapmıŞ mİs gbİ valla yorgunluĞuma İyİ geldİ.5 gİbİde eŞİm gelecek almaya sİnemaya gİdİcez.ÇıkmıŞken defdefİmİn Şu hedİyesİnİ halletmem lazım..

iyi seyirler cnm

ya arkadaşlara kafan çok karıştıştı sabahtan beri internetten domuz griibyle ilgili yazıları okuyorum delircem vurlduk ama vurulmasak dahamı iyidi tam olarak hala kafam karışık ya delircem yok daha sonra çıkacakmış etkisi kanser yapacakmı kısırlık yapacakmış valla kafam çorba oldu ya çocuğum için düşünüyorum acaba ikinci dozunu vurdurmasammı diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne buya

hatice canım bende yaptırcaktım ama karışığım aynı sen gibi her kafadan bir ses çıkıyor.

Kızlar bu tarz yazılar çokkk fazla internette, bende başta panik olmuştum ama rahatım şimdi, sonuçta devlet sağlıkocaklarında yapıyo bunu, ve maddeler tüm aşılarda kullanılan maddelerden, kızlar bu domuz gribi hadisesinden gerildikçe gerildim vallahi

banucum biliyorum doktorların çoğu karşı ama hastanede kaç kişi öldü bu hafta bu gripten.hatta bugün 8,5 aylı kadın öldü antalya dev.hast.o yüzden tedirginim sonuçta toplum içinde çalışıyoruz dikkat etsekde bir şekilde bulaşır.kızım olmasa umrumda olmazdı:KK43::-)

bu arada sibel mi hasta yağız mı? bi geçmiş olsun lafı duydum sanki? geçmişi okuyamadım da yine:kedi:

Yok canım ya huysuzluğu üzerinde bi ara kötüydü üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdi ama düzeldi onun üzerine bide ben hastanelik olduk ama şuan iyiyiz çok şükür

evet arkadaşım bizde olduk valla allaha emanetiz artık ne yapsak boş bu saatten sonra

sibelcim öyle valla hepimiz Allaha emanetiz dediğin gibi:)

Öyle kızlar doktorlara aklı erdirmek zor birçok profta muhakkak yaptırın diyor bende bir arkadaşımın dayısı cerrahpaşada prof oda yaptırın dedi bizde olduk.

iyi seyirler cnm

Kızlar bu tarz yazılar çokkk fazla internette, bende başta panik olmuştum ama rahatım şimdi, sonuçta devlet sağlıkocaklarında yapıyo bunu, ve maddeler tüm aşılarda kullanılan maddelerden, kızlar bu domuz gribi hadisesinden gerildikçe gerildim vallahi

evet canım ya çok gerildim valla bende bu aşı laboratuvarlarda inceleniyor sonuçta herhalde çok kötü bir made olsa içinde ilerisi için yapıcak bir şey yaptırmazlar herhalde her aşıda varmış içindeki maddeler bir yerde gördüm diğer aşılarla yan etkilerini karşılaştırmışlar diğer aşılardada çok yan etkiler var

sibelcm yağızada yaptırdınmı tek senmi oldun, biz ailecek olduk

banucum biliyorum doktorların çoğu karşı ama hastanede kaç kişi öldü bu hafta bu gripten.hatta bugün 8,5 aylı kadın öldü antalya dev.hast.o yüzden tedirginim sonuçta toplum içinde çalışıyoruz dikkat etsekde bir şekilde bulaşır.kızım olmasa umrumda olmazdı:KK43::-)

Katılıyorum tülay ben 120 kişinin aynı anda çalıştığı bir ofisteyim sadece oğlumu düşünüyorum oldum allah saklasın zararlardan

cnmmm al kağandanda o kadar, sadece sebzeyi düzgün yiyor kalanını hatta bu günlerde emmeyi bile zorla...ben artık gece muhallebisi vermicem bi müddet ağlama nöbetine giriyo yem,cem diye

sağol cnmmm

sağol cnmmm

X