Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?
Burcucum çok tatlı çıkmış oğluşuma maşallah.
Ayşecim kolay gelsin misafir ağırlamak bebekle çok zor oluyor.
Kızlar sağolun hoşbulduk valla özlemişim burayı.
Aşı konusunda da olduk valla allaha emanetiz.
canım zor ama bu aralar çok misafirim olucak. ev için hayırlı olsuna geliyorlar. olsun ben severim misafiri, ama zaman sıkışık olunca kötü oluyor işte. bide bu sıpa işimin içinde iş çıkarıyor banaklava: Özay gelseydi,o bakardı veletusa.Burcucum çok tatlı çıkmış oğluşuma maşallah.
yok canım duruda çok şükür sadece sevmediği şeylerimi kusuyor
Ofİstekİ arkadaŞ tÜrk kahvesİ yapmıŞ mİs gbİ valla yorgunluĞuma İyİ geldİ.5 gİbİde eŞİm gelecek almaya sİnemaya gİdİcez.ÇıkmıŞken defdefİmİn Şu hedİyesİnİ halletmem lazım..
ya arkadaşlara kafan çok karıştıştı sabahtan beri internetten domuz griibyle ilgili yazıları okuyorum delircem vurlduk ama vurulmasak dahamı iyidi tam olarak hala kafam karışık ya delircem yok daha sonra çıkacakmış etkisi kanser yapacakmı kısırlık yapacakmış valla kafam çorba oldu ya çocuğum için düşünüyorum acaba ikinci dozunu vurdurmasammı diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne buya
hatice canım bende yaptırcaktım ama karışığım aynı sen gibi her kafadan bir ses çıkıyor.
burcu maşallah kuzuma. yirim ben onu:))
bu arada sibel mi hasta yağız mı? bi geçmiş olsun lafı duydum sanki? geçmişi okuyamadım da yine:kedi:
evet arkadaşım bizde olduk valla allaha emanetiz artık ne yapsak boş bu saatten sonra
sibelcim öyle valla hepimiz Allaha emanetiz dediğin gibi:)
iyi seyirler cnm
Kızlar bu tarz yazılar çokkk fazla internette, bende başta panik olmuştum ama rahatım şimdi, sonuçta devlet sağlıkocaklarında yapıyo bunu, ve maddeler tüm aşılarda kullanılan maddelerden, kızlar bu domuz gribi hadisesinden gerildikçe gerildim vallahi
banucum biliyorum doktorların çoğu karşı ama hastanede kaç kişi öldü bu hafta bu gripten.hatta bugün 8,5 aylı kadın öldü antalya dev.hast.o yüzden tedirginim sonuçta toplum içinde çalışıyoruz dikkat etsekde bir şekilde bulaşır.kızım olmasa umrumda olmazdı
sibelcm yağızada yaptırdınmı tek senmi oldun, biz ailecek olduk
Katılıyorum tülay ben 120 kişinin aynı anda çalıştığı bir ofisteyim sadece oğlumu düşünüyorum oldum allah saklasın zararlardan
yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?
Burcucum çok tatlı çıkmış oğluşuma maşallah.
burcu maşallah kuzuma. yirim ben onu:))
bu arada sibel mi hasta yağız mı? bi geçmiş olsun lafı duydum sanki? geçmişi okuyamadım da yine:kedi: