kızlar iki gündür üstümde ağırlık var sanki sizdede öylemi havalardan mı acaba
dün akşam meyva yiyorduk duru nasılda istiyor mam mam diyor mandalinayı verdim nasıl emiyor kuzum görseydiniz teyzeleri
dün akşam yoğurt mayaladım tülaycım günlük süt alamadım kalmamıştı pınarın sütünden yaptım muzlu olanı varya sen hiç yapmışmıydın taş gibi tutmuştu ama tadına bakmadım
ayşecim bilgi için saol.ben kan damlası vermiyorum ya( ne zaman versem kabız oluyor o yüzden arada bir veriyorum. ama bu ay kontrole gidince tahlil yaptırıp kan değerlerini görmek istiyorum.devit yerinede acd vitamin evriyorum onuda genelde yatmadan önce veriyorum.
günaydın gülşahcım esencim ve spapatya...
esencim ceren papatya günaydın kızlar nasılsınız
ceren her bebekte farklılık gösteriyor tatlım elbette çıkaracaklar:))) durudada yok birşey şuanda
banucum dün geldiler bakmaya klimaya bugün malzeme alıp gelicekler.aynı o ağırlıktan bende de var.akşam selinle ışığı kapatıp yere uzanmıştık uyuyakalmışız.eşim sonra geldi ikinizde yerde nasıl uyuyakalmışssınız diyor.canım o yoğurt güzel oluyor.selin o zaman yiyor.bizde akşam yemek yerken aynı şeyleri yaşadık artık çorbadan ekmekle verdik yedi kuzucum.muz yiyişi ayrı bir alem zaten:)) bide banu o sütle muhallebide yap pirinç unuyla güzel oluyor tadı.
banu zaten hergün günlük süt bulmak zor oluyor.ben artık pınarın 6-12 ayından stok yaptım eve günlük bulmassam onu kullanıyorum.
banu zaten hergün günlük süt bulmak zor oluyor.ben artık pınarın 6-12 ayından stok yaptım eve günlük bulmassam onu kullanıyorum.
canım kaynatmaya gerek yok ben zaten direk vermedim daha şu an yoğurtta ve muhallebide kullanıyorum.
Rİca ederİm canım.kızlar bu arad benİm kızım kıyma sevmİyor ama ete bayılıyor anlamadım valla.