2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem pişiktir canım.Krem cok iyi dene derim.Belki ateş olduysa oda yapmıştır.
Ohh afıyet olsun kuzuma.

sağol Gülhan canım ya,yarın aldırıyorum kremi mutlaka,ateşi aslında çıkmadı hep ilacıyla beraber ateş düşürücü ağrı kesicide verdim cnm vermeseydi çıkacaktı büyük ihtimalle ama,idrarın pH sı değiştiği ,ç,n olmuş olabilir belki ilaçlardan falan

özlem canım ya şimdi kardeşimin eşine sordumda bu normal sebamedin antibakteriyel sabunuymuş bebekler için olanı.tek başına krem yeğenimde işe yaramamış.ama sen yinede bezi sabunla sil önce daha sonra bezi durulayıp tekrar sil ve kurula eğer pişik kremi varsa onu sür.ama trosyd çok iyi geliyormuş.

Merhaba kızlar kuzular anlamadan büyüyo
benim kuzu kahvaltı yapmıyor ya,bebelac mısırlı çavdarlı aldım.sade ondan yaptım,yumurta,peynir ekledim.Yok yemiyo bizim ki .Ne yapçam bilmiyom.Bi de elma püresini falan da sevmiyo bizim ki,bi sebze püresiyle yoğurdu severek yiyo o kadar.Siz neler yapıyosunuz?

özlem canım ya şimdi kardeşimin eşine sordumda bu normal sebamedin antibakteriyel sabunuymuş bebekler için olanı.tek başına krem yeğenimde işe yaramamış.ama sen yinede bezi sabunla sil önce daha sonra bezi durulayıp tekrar sil ve kurula eğer pişik kremi varsa onu sür.ama trosyd çok iyi geliyormuş.

sağol cnm,şimdi altını laırken öyle yapayım evde sebamed sabun yok,onu da aldırayım yarın,ama evde bi bebek sabunu var zeynep doğduğunda almıştım yıkamak için onu hiç kaullanmadım ki markasını bile unutmuşum,ona bi bakayım onunla yaprım yarına kadar,çok a.s.sağol cnm ya

aslıdirek canım ben hazır kahvaltılık yada hazır devam sütü dışında bişey kullanmıyorum çünkü kızım yemiyor. kahvaltıda yumurta sarısı pekmez yada reçel ceviz peynir ıhlamur bisküvi karıştırıp veriyorum.diğer öğünlerdede tavuk et kıyma herşeyden yapıp veriyorum.balık hariç inşallah yarın başlıcaz balığada.

özlemcim sorun değil canım ya inşallah düzelir.ama sebamed sabun alırkeb antibakteriyel diye alın normal bebek sabunu değil.

benim kuzu kahvaltı yapmıyor ya,bebelac mısırlı çavdarlı aldım.sade ondan yaptım,yumurta,peynir ekledim.Yok yemiyo bizim ki .Ne yapçam bilmiyom.Bi de elma püresini falan da sevmiyo bizim ki,bi sebze püresiyle yoğurdu severek yiyo o kadar.Siz neler yapıyosunuz?

hoşgeldin cnm,evet çok çabuk büyüyor kuzular,
cnm ebn kahvaltıyı ayrı ayrı veriyoru,biraz yumurta biraz peynir,reçel,ekmek,arada da ıhlamur yada su içiriyorum zeynep yemiyo diğer türlü,ek gıdayla pek aramız yok bizimde ama istemeyince zorlamıyorum artık bi ara zorladım aslı hiç bişeyi yemedi tiksindi çocuk,şimdi hazırlıyorum isterse veriyorum,ama biz ne yersek ondan veriyorum artık zeynebe de tadsız tuzsuz bişey yemiyor çünkü dr.a da sordum her çocuk bir olmaz dedi,sizin yediklerinizden yiyiyorsa verin dedi bende veriyorum artık,bi de tarhana çorbasını özlelikle önerdi,çok besleyiciymiş,her gün bile verebilirsin dedi.

zeynep tüm evi dağıttı sepetten teker teker çıkardı oyuncaklarını biri gelse geçirecek yerim yok biraz ortalığı toplayayım
uyursada uyutayım kuzumu

haklsın cnm,hiç bu kadar çok olmamıştı zeynep şaşırdım biraz da panik yaptım sanırım pınar,ama yarın hemen halledeceğim şu işi.bide ağzı pamukçuk olmuş ya nasıl oluyor cnm o ya,zeynebinde dudaklarında beyaz beyaz bişeyler oldu sanırım hastalıktan,sadece dudaklarının ortasında birleşim yerlerinde pamukçuk olabilir mi ki?

Defne'ninki mama yemeye başlayıp su içmemesinden oldu canım. Beyaz beyaz oluyor. Karbonatlı su ile silersen geçiyor. Ama Defne'ninkiler dirençli çıkınca ilaç kullandık a.s.

maşallah defneye de yavrum ya,çok tatlı oluyorlar bu kzuuzlar ya ,Allah tüm isteyipte olmayanlara versin inş herkese tadtırsın bu duyguyu

gelmesinler demiyoruz ki canım ya tabiki gelsinler zaman geçmiyor yoksa
ama glip öyle oturmaları yokmu deli oluyorum insan ağız ucuyla da olsa sorar yardım lazım mı diye yok 9 aylık hamilyken bile herşeyi hazırladım cnm,herkes oturdu,doğum yaptığım akşam bile yemeğimi ben yaptımştım evdekilerin hepsi yedi,kayınvalidem falan,onlrda anlamadı ya halimden neyse akşam akşam açmayayım konuyu,sen en iyisini yapıyorsun valla pınar,halinden anlıyorsun kızın otuırmaya gitmiyorsun yardıma gidiyorsun valla,zor bulunursun kız senŞeniz

Aynen canım bende 9 aylık hamileyken bile arkadaşlarıma akşam yemeği hazırlıyordum. Kalıyorlardı sabah kahvaltılarını bile hazırlıyordum. Ama zor oluyordu tabi. O yüzden kızın halinden anlarım. Yardım edeyim elime yapışmaz dimi a.s.

Canım ben mamsının içine 8 tahıllı ballı kahvaltılık, yumruta, peynir koyuyorum Defne en fazla yarısını yiyor. Onunda pek arası yok kahvaltı ile. Meyve hazır kavanozları yiyor a.s.
Sebzeyide zar zor yediriyorum işte a.s.

zeynep tüm evi dağıttı sepetten teker teker çıkardı oyuncaklarını biri gelse geçirecek yerim yok biraz ortalığı toplayayım
uyursada uyutayım kuzumu

Bizim salonda yanı canım. Öğlen topladım yine aynı kafamçokkarıştı

kızlar herkese iyi akşamlar iyi haftasonları diliyorum

İyi akşamlar a.s.

banucum iyi akşamalr iyi hafta sonları.öptümm seni ve prenseslerini.annene selam söyle.

kızlar herkese iyi akşamlar iyi haftasonları diliyorum
iyi akşamlar cnm
Defne'ninki mama yemeye başlayıp su içmemesinden oldu canım. Beyaz beyaz oluyor. Karbonatlı su ile silersen geçiyor. Ama Defne'ninkiler dirençli çıkınca ilaç kullandık a.s.

Aynen canım bende 9 aylık hamileyken bile arkadaşlarıma akşam yemeği hazırlıyordum. Kalıyorlardı sabah kahvaltılarını bile hazırlıyordum. Ama zor oluyordu tabi. O yüzden kızın halinden anlarım. Yardım edeyim elime yapışmaz dimi a.s.

Bizim salonda yanı canım. Öğlen topladım yine aynı kafamçokkarıştı

.
yarın annem gelecek bi baksın bakalım pamukçukmu öyleyse sileyim bende karbonatlı su ile acımaz mı ya,şimdi netten baktım da bebişler hasta olunca pişik ve pamukçuk aynı anda olabilirmiş,birbirni tetikliyormuşakannehir

iyi akşamlar kızlar.eşim gelmek üzredir bir sinema keyfi yapalım):)özlemcim tekrar geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce öptüm canım.

ayy adet oldum midem bulanıyor belim ağrıyoo aman yaa tam zamanı offf

kızlar menüm nasıl

kısır
zeytinyağlı yaprak sarması
makarna salatası
iki kalıp kek
fındıklı kurabiye
peynirli poğça
dereotlu poğça
kımaylı böğrek
ıspanaklı böğrek
peynirli böğrek
tiremusu
yaşpastamız ve buğdayımız olacak

şimdiden hediye geldi kuzularımıza bir komsu teyzemiz
bize iki eşofman takımı ve alt eşofman getirmiş
uzaktan akrabamızda 1 gr altın getirmiş bize...şaşırdım yaa

özlem kızın ilk baba dediyse kardeş erkek olabilir bizde öle derler ilk bebek anne derse kız baba dede derse erkek diyolar

ıyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum.

Özlemcim tekrar geçmiş olsun tatlım umarım zeynebim kısa zamanda düzelir.
Tülaycım iyi seyirler.
Birsom menü güzelde 3 çeşit börek çok değilmi belki poğaçayı dereotlu peynirli birlikte yapsan.Patatesle minik aynı pogaça hamurundan yapılan açmalar var ondanmı yapsan acaba.

X