2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende burdayımm:)) klasik pazar günü işte. hava soğuk olunca pazara bile götürmedi babamız bizi. kendi aldı geldi. oğluşum uyuyor. babamız da alt komşuya gitti,maç izliyolar beraber. takılıyorum işte bende. akşamki misafir trafiğinden sonra ancak kendime geldim:))
hepinize iyi pazarlar.

Selam kızlar hepinize iyi pazarlar Gülcemle öpüyoruz sizi ve kuzucuklarınızı a.s.

ıyi Pazarlar Kızlar,

Hem face de hemde burda kı gecmış olsun dileklerınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.ıyi ki varsınız.Ve benım durumumu en iyi sizler anlıyorsunuz.Çok şükür akşamdan berı kendine gelmeye basladı Bora.En azından ateşımız düştü ve azda olsa birşeyler yemeye başladı.Ay bir görseniz gözlerinin altı mos mos oldu halsizlikten.Allahım daha beterlerini göstermesin kuzularıma.

Bende biraz toparlanmaya basladım.Ama Bora ya üzüntüden hiçbirsey yemedim ve gercekten artık kılo olayımın durması lazım herseyım bol gelıyor.Taytlarım bıle olmuyor artık.Pazartesı spora devam edıcem yıne.

Umarım sizlerde bi yaramazlık yoktur.Gecmış cok uzun bı ara göz atmaya calışırım.Tipik bir pazar yapıyoruz evde.Dışarısı cok güzel ama Borayı cıkarmayalım.Cokta bunaldım ama.Biraz daha sabır.

iyi pazarlar kızlar :)
Gülhancım boranın daha iyi olmasına sevindim cnm :))

bu arada geçmişe bakamadım kızlar çünkü çok vaktim yok birazdan dışarı çıkıcaz, sadece KAĞANıŞıMMM PıSı GıBı EMEKLıYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
demek için girdim :)))

gülhancım çok sevindim canım Bora'mın biraz düzelmesine.

Merhaba claries.gülce'me de öpücükler!

gııı Burcu,iyi geziyonuz haa bugünlerde,Allah muhabbetinizi artırsın! Kağanişime de afferin! :))

Ayse,Burcu saolun canlarım.Ay hiç kıyamıyor insan onlara birsey olmasın.
Burcu masallah Kağanıma aferin ona.Size de iyi gezmeler.Ben de patladım evde valla.Şu haftada bi geçsin girmiycem içeri hiç.

boracığın iyileşmesine çok sevindim canım tez zamanda gitsin hastalık mümkünse unutsun bebişlerimizi:)

İyi Pazarlar Kızlar,

Hem face de hemde burda kı gecmış olsun dileklerınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Ve benım durumumu en iyi sizler anlıyorsunuz.Çok şükür akşamdan berı kendine gelmeye basladı Bora.En azından ateşımız düştü ve azda olsa birşeyler yemeye başladı.Ay bir görseniz gözlerinin altı mos mos oldu halsizlikten.Allahım daha beterlerini göstermesin kuzularıma.

Bende biraz toparlanmaya basladım.Ama Bora ya üzüntüden hiçbirsey yemedim ve gercekten artık kılo olayımın durması lazım herseyım bol gelıyor.Taytlarım bıle olmuyor artık.Pazartesı spora devam edıcem yıne.

Umarım sizlerde bi yaramazlık yoktur.Gecmış cok uzun bı ara göz atmaya calışırım.Tipik bir pazar yapıyoruz evde.Dışarısı cok güzel ama Borayı cıkarmayalım.Cokta bunaldım ama.Biraz daha sabır.
cnm sevindim boranın daha iyi olmasına en kısa zamanda tamamaen iyileşir umarım
bu arada geçmişe bakamadım kızlar çünkü çok vaktim yok birazdan dışarı çıkıcaz, sadece KAĞANİŞİMMM PİSİ GİBİ EMEKLİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

maşallah burcu kağana :nazar:

herkese iyi askşamlar kızlar
der sçalşıyordum ara verdim annem kısır yaptı bana yiyip devam edicem derse
hepiniiz öpüyorum

İyi Pazarlar Kızlar,

Hem face de hemde burda kı gecmış olsun dileklerınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Ve benım durumumu en iyi sizler anlıyorsunuz.Çok şükür akşamdan berı kendine gelmeye basladı Bora.En azından ateşımız düştü ve azda olsa birşeyler yemeye başladı.Ay bir görseniz gözlerinin altı mos mos oldu halsizlikten.Allahım daha beterlerini göstermesin kuzularıma.

çok geçmiş olsun canım bizde yeni iyilrştik bilirim hastalık çok zor

ıyi akşamlar bacılar a.s.

Bizde sabah kahvaltıya gittik arkadaşlara. Sonra kocaları evde bırakıp sahile yürüyüşe çıktık kızlarla. Hava çok güzeldi Defdef'ime de iyi oldu bu hava alma. Sonra sahilde oturduk nargile keyfi yaptık. 7 gibi kociş aldı eve geldim. Yemek yedik. Defdef'i uyuttum şimdi. Çok güzel hareketleri izlicem a.s.

Gülhan'cım Bora'nın daha iyi olmasına çok sevindim canım. Allah beterinden saklasın. En kısa sürede tamamen iyileşir inşallah a.s.

Burcu maşallah kağanıma aferin a.s.

Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....

boracığın iyileşmesine çok sevindim canım tez zamanda gitsin hastalık mümkünse unutsun bebişlerimizi:)

cnm sevindim boranın daha iyi olmasına en kısa zamanda tamamaen iyileşir umarım

maşallah burcu kağana :nazar:

çok geçmiş olsun canım bizde yeni iyilrştik bilirim hastalık çok zor

İyi akşamlar bacılar a.s.

Bizde sabah kahvaltıya gittik arkadaşlara. Sonra kocaları evde bırakıp sahile yürüyüşe çıktık kızlarla. Hava çok güzeldi Defdef'ime de iyi oldu bu hava alma. Sonra sahilde oturduk nargile keyfi yaptık. 7 gibi kociş aldı eve geldim. Yemek yedik. Defdef'i uyuttum şimdi. Çok güzel hareketleri izlicem a.s.

Gülhan'cım Bora'nın daha iyi olmasına çok sevindim canım. Allah beterinden saklasın. En kısa sürede tamamen iyileşir inşallah a.s.

Cok tesekkür ederım canlarım.Allah daha beterınden saklasın tum kuzularımı.
Ay Pınar masallah sana tatlım yıne keyıflı bı pazar gecırmışsın.Kız kızada baska guzel oluyor bee.Ben de gunun bırınde Bora yla dışarıda olmaktan zevk alabılecekmıyım acaba.İnsallah bıraz buyuyunce uslanır benım afacan.

Ay cok sıkıldım bugun.Yapıcak bışeyde yok.Arkadaslar yemeğe cağırdı ama malum hastalıktan cıkmadık dışarı.Yedık hamburgerlerı oturuyoruz koçişle.

İyi Pazarlar Kızlar,

Canım çok geçmiş olsun oğluşuna tamamen atlatır inşallaha.s.Yavrular hasta olmasın ya çok üzülüyorum walla:çok üzgünüm:

bu arada geçmişe bakamadım kızlar çünkü çok vaktim yok birazdan dışarı çıkıcaz, sadece KAĞANİŞİMMM PİSİ GİBİ EMEKLİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Maşallah Kağana efferin darısı benim kızımaaaa:lepi:

İyi akşamlar bacılar a.s.

Ohh Pınarcım gene keyif yapmışsın maşallah ya Defne de sevinmiştiropuyorumnanaktan

Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....

:roflol::roflol::roflol:

Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile

X