ya arkadaşlar sabah çok kötü oldum mide bulantısıyla birlikte elim ayağım bir halsizleşti o an bayılacağım sandım daha yeni yeni kendime geliyorum acaba nedendir
aynı şeyler bendede oluyor canım dolaşımın artmasına bağlı hipotansiyon gelişiyor ondan oluyor ilk trimesterde normal !falaket bir his ama ben gündüz mesaisine gittiğimde sabah kalkmak ölüm gibi geliyor resmen sürünüyorum açlıkta yaramıyor toklukta yaramıyor garip oluyor insan ne yemek istediğini bilmiyorya arkadaşlar sabah çok kötü oldum mide bulantısıyla birlikte elim ayağım bir halsizleşti o an bayılacağım sandım daha yeni yeni kendime geliyorum acaba nedendir
siret ense kalınlığına 11 -14 .haftalarda bakılır doktorun seni kesenin ve bebeğin gelişimi için çağırmış olabilir 10.hafta biraz erken gibi geldi bana?rutin testlerin yapıldımı?merhaba arkadaşlar,herkese bulantısız ve sorunsuz bir gün diliyorum.kızlar ben bir şeyi merak ediyorum.doktorum beni bir dahaki kontrol için 10.haftada çağırdı.ama ben son kontrolümde kalp atışlarını duydum diye heyecandan ve şaşkınlıktan doktora ne kontrolü yapılacak 10. haftada diye sormayı unuttum geldim.:1rolleyes: internetten araştırdım biraz ense kalınlığına bakılır diyor.tecrübeli ya da bilgisi olan anneler nelere bakılır 10. hafta kontrolünde acaba? yardımcı olursanız sevinirima.s.
merhaba arkadaşlar,herkese bulantısız ve sorunsuz bir gün diliyorum.kızlar ben bir şeyi merak ediyorum.doktorum beni bir dahaki kontrol için 10.haftada çağırdı.ama ben son kontrolümde kalp atışlarını duydum diye heyecandan ve şaşkınlıktan doktora ne kontrolü yapılacak 10. haftada diye sormayı unuttum geldim.:1rolleyes: internetten araştırdım biraz ense kalınlığına bakılır diyor.tecrübeli ya da bilgisi olan anneler nelere bakılır 10. hafta kontrolünde acaba? yardımcı olursanız sevinirima.s.
evet canım rutin testlerim dördüncü haftada yapıldı.ense kalınlığına da bakılmıyorsa bu adam beni niye çağırdı ya? korktum şimdi:uhm:siret ense kalınlığına 11 -14 .haftalarda bakılır doktorun seni kesenin ve bebeğin gelişimi için çağırmış olabilir 10.hafta biraz erken gibi geldi bana?rutin testlerin yapıldımı?
aynı şeyler bendede oluyor canım dolaşımın artmasına bağlı hipotansiyon gelişiyor ondan oluyor ilk trimesterde normal !falaket bir his ama ben gündüz mesaisine gittiğimde sabah kalkmak ölüm gibi geliyor resmen sürünüyorum açlıkta yaramıyor toklukta yaramıyor garip oluyor insan ne yemek istediğini bilmiyor
selam bende mart annesi adayıyım şu an 7 haftalık :))
evet canım rutin testlerim dördüncü haftada yapıldı.ense kalınlığına da bakılmıyorsa bu adam beni niye çağırdı ya? korktum şimdi:uhm:
bende nöbetten çıktım uyuyacağımda kızımın uyumasını bekliyorum çok uykum var birde bulantı eklenince berbat oluyor allah sanada kolaylık versin...evet canım ya çok kötü bi his eşimi işten çağıracaktım o ara uyumuşum şimdi kendime geldim
canım endişelenme ilk haftalarda kese ve bebeğin gelişimi için daha sık çağırırlar ben kadın doğumda çalışıyorum bizdede böyle çağırıyorlar ben sana benim doktorum şu gün çağırdı diyemiyorum ben 2-3 günde bir ultrasona giriyorum servistekiler bakıyorlar korkma birşeyden bile şüphelenseler direk söylüyorlar belkide çağırdığı zaman onun hesabına göre ultrasona göra sen 10. haftayı doldurmuş oluyorsundur
son gittiğimde 6hafta 6 günlüktüm.üç hafta sonra tekrar görüşelim dedi.canım endişelenme ilk haftalarda kese ve bebeğin gelişimi için daha sık çağırırlar ben kadın doğumda çalışıyorum bizdede böyle çağırıyorlar ben sana benim doktorum şu gün çağırdı diyemiyorum ben 2-3 günde bir ultrasona giriyorum servistekiler bakıyorlar korkma birşeyden bile şüphelenseler direk söylüyorlar belkide çağırdığı zaman onun hesabına göre ultrasona göra sen 10. haftayı doldurmuş oluyorsundur
umarım nazlı kızın kalp atışlarını sana en kısa sürede dinletir,annesini daha fazla bekletmez a.s.bu arada sizleri okumaktan kendimden yazamadım ben dün yine ultrasona girdim fetal kalp atımı halen yok bekliyoruz kızsa(ki bana öyle geliyor )çok nazlı olacak herhalde!kese gelişimi iyi.yolk sac gayet iyi oluşmuş yani bebek var buda boş gebeliği ekarte eder 7+3 oldum ama dr lar daha küçük diyorlar sanırım geç döllenme...meraktan çatlayacağım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?