haklısın arkadaşım aynı fikirdeyim...günlerdir bunu düşünüyorum...listede kaç kişi var saymadım ama 3-5 kişi olmadığımız kesin...arkadaşlar biz burda 9 ayımızı hep birlikte acısıyla,tatlısıyla geçireceğiz mutlaka bir derdimiz sıkıntımız olacak ve burada paylaşacağız...istiyorumki sadece derdimiz olduğunda değil en azından arada sırada girerek bişeyler yazalım..durumumuzdan haber verelim....bazıları hamile olduğunu açıklıyor bir dahada göremiyoruz o arkadaşları...yazdıklarımızın içinden sadece kendinizle ilgili olan problemleri okuyup geçmeyin biraz daha katılımcı olalım hepimiz...böylesi daha güzel değilmi?
haklısın arkadaşım aynı fikirdeyim...günlerdir bunu düşünüyorum...listede kaç kişi var saymadım ama 3-5 kişi olmadığımız kesin...arkadaşlar biz burda 9 ayımızı hep birlikte acısıyla,tatlısıyla geçireceğiz mutlaka bir derdimiz sıkıntımız olacak ve burada paylaşacağız...istiyorumki sadece derdimiz olduğunda değil en azından arada sırada girerek bişeyler yazalım..durumumuzdan haber verelim....bazıları hamile olduğunu açıklıyor bir dahada göremiyoruz o arkadaşları...yazdıklarımızın içinden sadece kendinizle ilgili olan problemleri okuyup geçmeyin biraz daha katılımcı olalım hepimiz...böylesi daha güzel değilmi?
tesekkurler kizildeniz.birde cehaletimi bagislayin ama benim raporda 0.8 yaziyor yani 1 mm bile degilmi yoksa ben mi yanlis anladim.çunku arkadas anlatirken 8 mm dedi.dil bilmemek ne kotu Allahim.arkadasim tercumanlik yapiyor bana.o yuzden sizler kadar bilgili degilim her konuda.doktora soramadigim için.
Kızlar doktordan geldim kalp atışlarını gördük çok şükür herşey yolunda dedi ama 2,5 kilo vermişim daha fazla vermiceksin hatta artık zorlada olsa yiyeceksin dedi özellikle protein alacaksın dedi
merhaba arkadasım.nasılsın.:dance:cook haklısın.katılıyorum bende.az oncede yazdım.bırlıkten kuvvet dogar.herkesı bı kez daha davet edelım buraya o zaman.buyrun 2009 mart annelerı.yazalım paylasalım.bırbırımıze destek olalım.buyrun bakalım:dance:
Kızlar doktordan geldim kalp atışlarını gördük çok şükür herşey yolunda dedi ama 2,5 kilo vermişim daha fazla vermiceksin hatta artık zorlada olsa yiyeceksin dedi özellikle protein alacaksın dedi
haklisiniz ama ben yazi yazdim cevap alamadim listeye adimi bile yazmamişsiniz o yüzden katilamiyorum sadece okuyorum bende uzaktan takip ediyorum yani
haklisiniz ama ben yazi yazdim cevap alamadim listeye adimi bile yazmamişsiniz o yüzden katilamiyorum sadece okuyorum bende uzaktan takip ediyorum yani
allaha şükür kalp atışlarını görmüşsün canım inşallah bende bu hafta duyacağım..kaç haftalıksın şu an?
canım nasıl alınır özel mesaj nasıl açılır bilmiyorum kiiiii nasıl yapacam
Kendimi tanitayim arkadaşlar
ben 34 yaşindayim evliliğim 7 yilinda miniğime kavuştum şu anda karnimda büyümeye çalişiyo allah benim ve sizin bebişlerine sağlik ve mutluluk versin hayirlisiyla kuçağimiza almayi nasip etsin allahim
şu anda tam 6 haftaliğim dr 20 mart doğum olacak dedi allahin izniyle
eylülcüm 8 haftalık şuanda senin kaçıncı haftan
Kendimi tanitayim arkadaşlar
ben 34 yaşindayim evliliğim 7 yilinda miniğime kavuştum şu anda karnimda büyümeye çalişiyo allah benim ve sizin bebişlerine sağlik ve mutluluk versin hayirlisiyla kuçağimiza almayi nasip etsin allahim
şu anda tam 6 haftaliğim dr 20 mart doğum olacak dedi allahin izniyle
canim kontrol panelinden ayarlariniz bölümünde özel mesajlasma sistemi yazan yerdeki kutucugu isaretlemen gere´kiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?