- 27 Şubat 2008
- 929
- 2
Ayrica arkadaslar tekrardan merhaba,
Size iyi haber verdikten sonra pek giremedim. Öncelikle yanimda olan herkese tesekkürler. İnanin burda paylasmak insani cok rahatlatiyor. ve gittikce de ailemiz genisliyor bakiyorum da :) yeni hamis arkadaslar hos geldiniz :) umarim sorunsuz ve kolay bir sürec geciririz hep birlikte...
Bu arada kizlar ben patlicam ya da ortadan ikiye yarilcam :) bu ne sis anlamadim ya??? benim kadar sisi olan var mi aranizda bilmiyorum ama daha simdiden bu kadar sisersem ilerisini düsünemiyorum Allah muhafaza.... bir de Allahim karnim kütük gibi..gaz problemi de var her hamisin yasayabilecegi cinsten..bunun icin tavsiyesi olan var mi ya?
Cananca51 seninle SATlarimiz ayni canim,bende de henüz birsey yok korkacak birsey yok...ya zaten herkesin bünyesi farkli oluyor...insallah kolay bir hamilelik geciririz...
Ayrica kesesi gözükmeyen arkadaslar hemen panik yapmayin benim gibi :) ben hemen size deneyimlerimi anlatayim..ben de doktora giitigim de (tam 5 haftalikti) kese gözükmedi ve normalde B hcg degeri de kesenin gözükmesi icin yeterli seviyedeydi ve doktorumun bunu demesi beni 2 gün boyunca bosubosuna tedirgin etti...bazen gereksiz yere konusyor ve insani tedirgin ediyorlar inanin...meger adet gününün en az 10-15gün geckmesi lazimmis kesenin gözükmesi icin..neyse 5 gün sonraya yani 5 arti 5 günlükken randevu verdi ve gözüktü elhamdüllillah... diyecegim o ki siz haftaya falan bakipta kafanizi bos yere mesgul etmeyin benim gibi,herkesin bünyesi farkli inanin..ben bunu cok iyi anladim bu olayda..Hic caninizi sikmayin ben üzdügümle kaldim bebisimi..ben bu kadar etkilenmisken kimbilir onu ne kadar etkiledim onun icin Sido hic takma kafana,yanina kar olarak kalmiyor canim..ben eminim ki Allahin izniyle bak gör göreceksin keseyi ve benim gibi kendine kizacaksin sonra :) iyi haberlerini bekliyorum canim...
bu arada arkadaslar ben sanirim 1 hafta kadar olamiyacagim,gelince herkesi saglikli bulmak dilegiyle...Allaha emanet olun...görüsmek üzere....
cok tesekkur edıyorum.desteklerınız bana cok ıyı gelıyor.bu donemm ıcın en cok ıhtıyacımız olan seyde paylasım ve destek zaten.hepımıze saglıklı gunler...:dance: