- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
haklısın arkadaşım aynı fikirdeyim...günlerdir bunu düşünüyorum...listede kaç kişi var saymadım ama 3-5 kişi olmadığımız kesin...arkadaşlar biz burda 9 ayımızı hep birlikte acısıyla,tatlısıyla geçireceğiz mutlaka bir derdimiz sıkıntımız olacak ve burada paylaşacağız...istiyorumki sadece derdimiz olduğunda değil en azından arada sırada girerek bişeyler yazalım..durumumuzdan haber verelim....bazıları hamile olduğunu açıklıyor bir dahada göremiyoruz o arkadaşları...yazdıklarımızın içinden sadece kendinizle ilgili olan problemleri okuyup geçmeyin biraz daha katılımcı olalım hepimiz...böylesi daha güzel değilmi?
günaydin arkadasim.hakli olabilirsin belki ama bilemeyizki kimin ne isi ne derdi var belki vakit bulamiyorlardir mesela benim 2 yasinda oglum cok sükür yaramaz degil ama ayni zamandada bulantilarim var cogu zaman girmeye calisiyorum ama bazen sayfalar cok ilerlemis oluyo gecmisleri okuyamiyorum bi iki sayfaya bakiyorum cevap verebilirsem verip cikiyorum yani demek istedigim belki rahatsizdirlar veya belki onlarinda baska cocuklari vardir rahat vermiyorlardir veyada calisiyorlardir bilemeyizki ben kendi adima elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum