- 7 Mayıs 2008
- 270
- 5
arkadaşlar peki panik atak rahatsızlığı olan var mı aranızda?
bende var canim kisa bir zaman önce öğrendim ama hamilelikle sanki bitti hiç olmadim allaha şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar peki panik atak rahatsızlığı olan var mı aranızda?
kafayı yiyecem doktor doktor diye. çok takıyorum kafama. 5+5 günlük oldu ben hala doğru düzgün bi doktor bulup gidemedim. artık bi karar vermem lazım benim. herkes için hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya getirelim de.
stres yapma canım..sende bulacaksın elbet..biraz araştırma yap çevrene sor veya internetten araştır..doktor kolay yeterki bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler...
GÜZEL ANNE ADAYLARIIII HEPİNİZE MERHABALAR NASIL GDİYO HAMİŞİNİZ BEBİŞLER NASIL.... ya ben bu tansiyon düşülüğünü ne yapacam bilmiyorum sabah kaltğmdan bu yana elimde krakerle geziyorum pazartesi doktora didecem test flan yaptıracam ne için oluyomuş diye.daha bende ultrasyonda görmedim meleğimi daha küçük görünmez dediler 6 hafta 5 günlüğm yanlışmı yapıyorum ilk gittiğimde 3 haftalıktım doktorum sadece folic asit verdi ben hamile kalmadan 3 ay önce de içtim...nedeni ise ilk kaybettiğim bebişimde noral tüp yetersizliğnden doğan bi hastalıktı o yüzden HEPİNİZE MUTLU VE HUZURLU HAMİŞLER.....
babyface ben 4 hafta 6 günlük falandım ilk doktora gittiğimde...doktor görünmez ama biz genel kontrol için bir bakalım ultrasonla dedi..sonra güldü ve küçücük bir kese görünüyor dedi...resmini çekti bebeşin:)bir daha bhcg testide istemedi kese göründükten sonra gerek yok dedi..2 hafta sonra gel dedi..şimdi 5 hafta 5 günlüğüm..bugün bir arkadaşım başka bir doktoru tavsiye etti bana mutlaka onunla devam et hamileliğinde dedi..randevu bile aldık bugün saat 5 te gidicem acaba kalp atışlarını duyarmıyımki?duyamasamda görürüm belki..
hayirli haberler alirisn ins canim
inşallah arkadaşım çok sağol kalp atışları için belki erken ama gidip şu doktoru bi göreyim:))
arkadaşlar dün olan kanamamla gebeliğim ne yazık ki sonlandı. Bebişimin kesesi gelişmemiş ve vucüt atmaya çalışıyormuş böyle olunca. Beni listeden çıkarabilirsiniz yani.
Hamile olarak geçirdiğim günlerim çok güzeldi. İnşallah bir dahakinde sağlıklı olur.
Hepinizi öpüyorum.
arkadaşlar dün olan kanamamla gebeliğim ne yazık ki sonlandı. Bebişimin kesesi gelişmemiş ve vucüt atmaya çalışıyormuş böyle olunca. Beni listeden çıkarabilirsiniz yani.
Hamile olarak geçirdiğim günlerim çok güzeldi. İnşallah bir dahakinde sağlıklı olur.
Hepinizi öpüyorum.
yok canım ben henüz kadın doğum uzmanına gitme fırsatı bulamadım...testimi aile doktorumuz yaptı...kısmetse pazartesi gideceğim salı günü sizlere bilgi veririm...inşallah bebeğimle ilgili sevindirici haberler alırım ...ve seni de dört gözle bekliyorum mutlaka ilk fırsatta yaz..bence bebeğin çok sağlıklıruhe_haben ben fransayim canim.uyardigin için tesekkur ederim ozel msjimi simdi aktif hale getiriyorum.subora canim çok çok tesekkur ederim sizlerin sayesinde kendimi yalniz hissetmiyorum bana guç veriyorsunuz.hayirlisi neyse o olur insallah.ama ilk duydugumdaki kadar karamasar degilim belki diyorum belki kuçuktur yada doktor yanilmistir.sali gunu hersey belli olacak.bu arada sen 5 haftalik hamilesin kesenin boyu ne kadar canim biliyormusun.ayrica bebeginin kalbini dinledin mi?
kızlar herkese merhabalar a.s. az sonra doktora gidicem kalp atışları için randevum vaaaaar:teytey: