- 10 Haziran 2007
- 1.676
- 2
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanirim beni o listeden çikarmaniz gerekecek arkadaslar.çok uzgunum.bugun doktora gittim ve bebegin gelismedigini soyledi.ya çok kuçukmus yada hamilelik bitmis.fazla umitlenme dedi dr.kalbi duyulmuyor ve 8 mm oldugunu soyledi.kendimi çok kotu hissediyorum.lutfen yardim sizlerde boyutu ne kadardi?senağlama
sanirim beni o listeden çikarmaniz gerekecek arkadaslar.çok uzgunum.bugun doktora gittim ve bebegin gelismedigini soyledi.ya çok kuçukmus yada hamilelik bitmis.fazla umitlenme dedi dr.kalbi duyulmuyor ve 8 mm oldugunu soyledi.kendimi çok kotu hissediyorum.lutfen yardim sizlerde boyutu ne kadardi?senağlama
canim özel mesaj yollamak istedigin kisinin ismine tikla secenekler cikiyor üyanin profiil bilgilerini göster üyeye özel mesaj gönder diye özel mesaj gönderi tikla mesajini yaz ve yolla
söylediğiniz gibi denedim ama ledaelara adlı üyenin profilinde özel mesaj gönderme bölümü yok, başka kişilerde denedim var öyle bir bölüm:)
tesekkur ederim arkadaslar umarim dediginiz gibidir.bu arada 8 mm degil 08 mm mis.en son 7 hazirandi reglimin ilk gunu yani 6 hafta 5 gun.ama ben 23 hazirandan sonra hamile kaldim buna eminim.doktor kalbi aktif degil yazmis rapora.ve normalde 20 mm uzerinde olmasi gerekirken 0.8 diyor bilmiyorum.umarim bebegim gerçekten kuçuktur.doktor yanilmistir bilmiyorum.herhangi bir rahatsizligim yok kanamamda olmadi.sali gunu tekrar gidecegim.o zaman kesin birsey soyleyebilirm dedi doktor.bu arada psikolojok olarak karnimda kasilmalar basladi doktordan sonra.ayrica kizlar bir sey daha sormak istiyorum size vajinal ultrasonla baktilar mi?bana oyle bakti doktr.yakinlarim çok kizdi ilk aylar zaraliymis diye yarinda kan testi yapicam tekrar degerleri yazarim .benim için dua edin lutfen bebegime birsey olmasin.
hayırlı olsun canım bebeğin:dance::dance::dance::dance:ŞenizMerhaba bende mart annesiyim ve çok mutluyum. SAT 5 haziran. Henüz sadece BHCG baktırdım 2 hafta önce doktora gittiğimde toplu iğne kadardı ve kese oluşmamıştı. Ağustosun ilk haftası gibi gideceğim doktora tekrar. Şimdilik sadece çok uyuyorum, bulantılarım yok. Folic asit bende de şişkinlik yapıyor yani 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum bazen :) Bende ilk kalp seslerini duymak için sabırsızlanıyorum. Benide listeye eklerseniz sevinirirm. SAT göre 7 haftalık hamileyim.
ne kadar güzel sürpriz bebek...hayırlı olsun bebeğin arkadaşımMerhaba arkadaşlar..İki aydır bu güzel forumu ve sizleri takip ediyordum..Bu ay denemeye başlamıştık ve acaba ne zaman katılırım aranıza diye merak ediyordum!!!Veeee...Pazartesi günü bende hamile olduğumu öğrendim!!!:teytey: Hiç beklemiyordum!hatta kesin hastalanırım rahat rahat hastalanayım etkilemeyeyim kendimi diye evde olan testi yapayım dedim sabah,o kadar rahat ve emindimki nasılsa yok bişey diye...Meğerse varmış,meğerse benimleymiş bu küçücük melek!!!! :dance: inanamadım,hala inanamıyorum!!! :1rolleyes: Tabii kan testiylede hemen sonrasında destekledim....Ama inanılmaz mutluyum!!SATıma göre 26 Mart beklenen tarihim...Benide alırsanız aranıza sevinirim!Hepimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir 9 ay diliyorum!!!!! :sm_cool:
hayırlı olsun bebişin...evet 25 mart görünüyor doğum ama tabii bu normal doğum 40 hafta,eğer sezeryan olursan 10- 15 mart gibi olabilirkızlar merhaba...bende allah ızın verırse 2009 mart annesı olucam.suan 5 haftalık hamıleyım.pek beklemedıgım bı anda ıcımde yesermıs mınık melegım...lısteye benıde eklersenız cooook mutlu olurum.boyle bırbırımızle burda rahat rahat herseyı paylasabılırız . allah hepımıze saglıklı bebısler, kolay hamılelıkler nasıp etsın. bu arada benım sat 18 hazıran.dogum belırsız.25 mart gıbı sanırım.sımdıden hepımıze kolay gelsın:CüvCüv:
canım çok üzüldüm yaaa benimde daha kalp atımı başlamadı seninle aynıyız istersen başka bir dr a daha git inşallah toparlarsanirim beni o listeden çikarmaniz gerekecek arkadaslar.çok uzgunum.bugun doktora gittim ve bebegin gelismedigini soyledi.ya çok kuçukmus yada hamilelik bitmis.fazla umitlenme dedi dr.kalbi duyulmuyor ve 8 mm oldugunu soyledi.kendimi çok kotu hissediyorum.lutfen yardim sizlerde boyutu ne kadardi?senağlama
arkadaşım takıldığın yerlerde bize danışabilirsin çok zor gurbet elde dil bilmemek!vaginal ultrasonun hiçbir sakıncası yok emin ol olsaydı doktorlar bunu göze almazlardı hayırlısı olur inşallahtesekkurler kizildeniz.birde cehaletimi bagislayin ama benim raporda 0.8 yaziyor yani 1 mm bile degilmi yoksa ben mi yanlis anladim.çunku arkadas anlatirken 8 mm dedi.dil bilmemek ne kotu Allahim.arkadasim tercumanlik yapiyor bana.o yuzden sizler kadar bilgili degilim her konuda.doktora soramadigim için.