2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


benim 2.hamileliğim ama hiç olmadı.dr una sorsana bende merak ettim.acaba göğüsler sütmü topluyor
 

gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin canım allah sağlıkla kucağın almayıda nasip etsin inşallah
 
canım senin de mi oğluşun olcak:) sana da hayırlı olsun. onlara iyi bakın. ataerkil olmayı öğretmeyin. erkektir diyip hizmet etmeyin ki kızlarımızla izdivaç yapma olasılıkları var değil mi:) benim oğlum olsaydı kesinlikle erkektir diyip normalin dışında hizmet etmezdim. neyseki eşimin annesi de böyle yapmış 2 abisi var ama maşallah benim ki melek gibi:) yardımsever, temizlikten hiç gocunmaz.
 
gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin canım allah sağlıkla kucağın almayıda nasip etsin inşallah

canım çok saol.amin canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ya ben önce kızım olsun istiyordum çok şimdi oğlum olacağı içinde çok mutluyum. adı da belli oğlumun bayram ozan olcak benim paşam...:sm_cool::CüvCüv:
 

Bende irin gibi değil de sadece su gibi akıntı oluyor bazen
 
cinsiyetine gelince bir oglusum daha oluyor kizlar hissettigim dogruymus ruyalarimda cikti, adina kadar gormustum ruyamda Muhammed Emirdi ismi oglumun bu ismi vermeyi dusunuyorum kararim degismezse tabii:)

Hayırlı olsun Nazan. Benim de ikinci oğlum olmuş olacak:)
 
ben oğluma eşine yardım etmeyi öğreteceğim. erkektir deyip geçmiycem. gelinimizi de düşünelim demi ama. ayy heyecanlandım bak şimdikaydirigubbakcemile5
 

haftalarımız birmiş. benim de 3-4 gündür hafif hafif şişme oluyor ayklarımda, halbuki çok tuzlu da yemem ama 1. de de böyle olmuştum ben.
 
selam kızlar.bugün burası ne kadar hareketliymiş.
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah.nazancım aslanlar gibi 2 oğlun oluyor.bende 2 güzel bir rakam 2 de kal derim.bende 2.yi düşünüyorum.ama bundan 4-5 yıl sonra.sağlıklı olması çok güzel ultrasonunada baktım maşallah 41 kere.sağlıkla kucağına al abiside bayıla bayıla sevsin onu.
lavinia canım ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum.sizler iyisiniz ya o bana yeter.yolu yarıladık.inşallah güzel bir şekilde de doğum yapar tekrar görüşürüz.
ben dün akşam kasıldım kaldım evin içinde bile yürüyemedim.ağlaya ağlaya uyumuşum.çok kasıldı bacağım.bugün doktorumu aradım 3 lü testin sonucu iyi çıkmış.7 kasımda randevum var o zaman bakacak kanda ne var ne yok diye.
bundan sonra hep mutlu haberler alalım inşallah çok öpüyorum.
 
aday adayı canım geçmiş olsun dikkat et tuz önemli.bunlar güzel anılar olarak kalacak canım.bebişler için çekilenler değer.başka sorun çıkmasın inşallah.
 
Bana şu aşamada biri olun olacak derse ki bu doktor olursa yolarim. Walla cadilaştim zaten kiyafette almişim ben kizima yok artik

ahhh arkadaşım deme öyle.bana dediler işte:))))oğlum olacakmış derken başladım kızım olacakmış demeye.yeter ki sağlıklı olsunlar.
 
kızlar bugün doktordaydım KIZIM GELİOMUŞ çok mutluyum çok sağlıklıymış 1 hafta kadar önden gidiomuş 3lü tarama için kanda verdim...perşembe sonuç çıkıcakkkkkkkkk çok öptümmmmm hepinizi
 

gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah
 
fencidmlrms ve burser; gozunuz aydin kızlarcim.
allah saglikla kavustursun cocuklariniza.hayirli / saglikli evlat olsunlar insallah
:Saruboceq:
 
aaa Canikom iyiki seni burada gordum.
aksamustunden beri maillerim calismiyor.topology error veriyor ne demekse..adresler ucmasinda..ben de nasil haber vericem diyordum bekliyorsundur diye.
aradim canım cok sukur gayet iyi dedi doktorumuz
 

kızın hayırlı olsun canım sağlıklı olması ayrıca çok güzel. inşallah 3lü taramanda temiz çıkar. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahıma.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…