2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,

cerez çok sevindim:) sağlıklı bir bebek olur inşallah...

che, noldu kuzum? bizimki de bazen unutuyo hamile olduğumu. ben de dün 2 defa gece 1 defa kırıldım kendilerine:) dün ayakkabı çekeceğini bana vereceğine babasına uzattı sinir. gece de çok kötü bi rüya gördüm, "rüya canım" dedi ve uyudu. oysa benim wc ye gitmem gerekiyodu inanın korkumdan gidemedim sabah bi sancı uyandım:KK43:
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BEBECİKLERİMİZLE BİRLİKTE NİCE BAYARAMLAR BİZİMLE OLSUNN
ÇEREZCİM GÖZÜN AYDIN CANIM PRENSESİN SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ
SÜHEYLA CANIM GEÇMİŞ OLSUN BOL BOL PORTAKAL YEEE DİNLEN CANIM BENİM
yaaaaaa bende bebişimi çokk özledim 1 ay oldu görmeyeli doktorumuz gelsin haftaya gitcez öffffffffff daha çook var yaaa
 
herkese günaydınnnnn
sheylaa geçmiş olsun canım ben de hastayım ama korkma ateş 38 i geçmediği sürece bebeğe zararı yokmuş çok kırgınlık hissedersen parol içebilirsin canım...
 
arkadaşlar ben dün gece bilgisayar başında otururken göbeğimin biraz aşağısında belli aralıklarla 3 kere bebeğimi hissettim temeden çok iterek dokunma şeklindeydi.Çok heyecanlandım.İlk önce bana öyle geldi gibi geldi arka arkaya 3 kere olunca emin oldum.Çok tatlı bir his hemen eşimle paylaştım çok heyecanlandık :) dört gözle bir daha hissetmeyi bekliyorum.Biz hareketsiz kaldığımızda hissedermişiz.
 
günaydın arkadaşlar,
existhunter gözün aydın bende 4 gözle bekliyorum bebişimin hareketini hissetmeyi.
che ne oldu? neden üzdü seni kocişin?
 
ya bilmiyorum nedesem tersliyor
sanki benden nefret ediyor gibi

canim bence kafasi karisiktir onun belkide bu surec fazla heyecanli ve yorucu gelmis olabilir ona bence biraz yalniz birak kendisi bulacaktir hatasini. bizimkide yapiyo bazen sacma sapan seyler ozellikle sucluyken birden hakli konuma gecmesi deli ediyo beni tipik bi koc burcu bebiste koc olucak bir yengec olarak yandim galiba:uhm: :))
 
bence bi kadın erkekten daha hassas olma hakkına sahip. onlar sadece izliyo. biz yaşıyoruz. bence de bize daha ayrıcalıklı davranmalı eşlerimiz. sorumluluğumuz az değil ne de olsa. belki bazı şeylerden bi miktar mahrum kalmaları onları sıkabiliyodur, beklentilerimiz elbette artacak çünkü tek değiliz artık.2 kişiyiz ve heyecan bir yana korku barındırıyoruz. baba olmayı seçen brinin de bunları gözetmesi şart bence.

herneyse sanırım ben de dün hissettim bebeğimi. pıt pıt yaptı:) belki de yanılmışımdır::KK66:
 
ben birazdan kızımla görüşmeye gitcem teyzeleri. ayyy yine ne heyecan yaptım. inşallah iyi haberlerle döneriz.

niloşş özelden mesaj attım takvimle ilgili cevabını bekliyorum.
 
valla bilemiycem çok ters davranıyor ne dersem r-tersliyor haklısn bazı şeylerden mahrum kalıyorlar ama hayat bu değilki
benim tek istediğim bebeğime bişey olmasın sağsalim doğsun
ama o ne yapıyor zehir ediyor burnumdan getiriyor mesela sabah konuşmadı benimle kahvaltı yaptı ters ters baktı çıktı gitti
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 
ben birazdan kızımla görüşmeye gitcem teyzeleri. ayyy yine ne heyecan yaptım. inşallah iyi haberlerle döneriz.

niloşş özelden mesaj attım takvimle ilgili cevabını bekliyorum.

inş iyi haberlerle döneceksin:nazar::nazar: annesi kızını kıpır kıpır göreceksin ne güzel ya keşke bnde görebilsem ama ya pazartesi ya çarşamba :KK43:
 
ya kızlar dün gece hapşururken kasıklarımda öyle bir acı oldu ki ağlayacaktım bugün sabah yine oldu sizde de oluyor mu ? çok korktum
 
bana hapşırırken de öksürürken de oluyo. o zamnalar yani eylemi gerçekleştirmeden karnımı kasıklarımı tutuyorum sarsılmasın diye:KK70:
 
X