2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cerezim dogru diyorsun herseyin bir bedeli var dimi.... demek yarin ogrencen cinsiyetini ayy cok heyecanli benim daha 6 haftam var neyse ogrenince hemen yaz:) desire hosgeldin canim rahat bi hamilelik diliyorum. nazancim oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli yillara...
 
selam kızlar.benim bayram gezmelerim bitmedi gitti.yarında devam.bu ben hamileyim diye soran gelen giden çok.insan mutlu oluyor.
umarım sizlerinde bayramı çok güzel geçiyordur.
desire canım hoşgeldin aramıza mutlu ve sağlıklı geçsin hamişliğin.inşallah seneye sağlıkla kucağına alırsın canım.çok öpüyorum.
 
desire hoşgeldin çerezcim heyecanın doruk noktasındadır hayırlısı olsun canım
 
iyi bayramlar hamişler.bayramda çikolata baklava falan derken bayağı tatlı tükettim ve karnımda bazı farklı hareketler hissediyorum bir acıma bir tuhaf bişeyler...sizce bu hissettiklerim bebek hareketleri mi?
 
herkese ggünaydın güzel anneler bebeklerimizle ilk bayramımız ne güzel beni gören herkes dualarla gönderdi göbeğimi sevenlerimi arasınız bol bol dua edenlerinimi bayramlar çok güzel özelliklede büyüklerin gönlünü almak
 
Arkadaşlar bende bu aralar adet sancısı gibi hafif hafif sancılar oluyor, hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu, adet olacağım herhalde diyorum:) Önemli midir sizce?
 
merhaba ben aranıza yeni katıldım benim bebişim de 19 martta geliyor şu an 16. haftadaydım bulantı ve kusmalarım birkaç gün önce geçti. henüz 1 kilo aldım inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Hoşgeldin aramıza canımmmm benimde bebişimin beklenen doğum tarihi 19 mart benimde bulantılarım bir hafta oldu geçeli bende 2 kilo aldım şimdiye kadar ama bundan sonra alırız heralde.Bebeğin hayırlı olsun canım :CüvCüv::nazar:
 
Arkadaşlar bende bu aralar adet sancısı gibi hafif hafif sancılar oluyor, hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu, adet olacağım herhalde diyorum:) Önemli midir sizce?

Canım sanırım büyüdüğü için bunlar normal heralde bende de ara ara sanki mesanem doluymuş gibi baskı hissi oluyo
 
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben gribim :KK43: ne kadar korunduysam yine de kaptım.Açabilenler TV8 i açsın adım adım çocuğum programı var...
 
günaydin güzeller..

gecmis olsun existhunder. . C vitaminli seyler ye bol bol, cabuk atarsin üzerinden insallah
 
geçmiş olsun existhunder.
canım bol bol kivi ye c vitamini deposu
 
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben gribim :KK43: ne kadar korunduysam yine de kaptım.Açabilenler TV8 i açsın adım adım çocuğum programı var...

selam kızlar.herkes iyidir umarım ufak tefek üşütmeler dışında.ben atlattım çok az kaldı.bol bol meyve suları sıkıp içtim.

canımcım sanada geçmiş olsun.atlatırsın en kısa zamanda.

şimdi çıkıyorum ben akşam görüşürüz kızlar.
 
Çok geçmiş olsun kızlar.gecikmeli de olsa bayramınızı tebrik ederim.Nice güzel güzel bayramlar geçirmek dileği ile....
 
Herkese selam umarım bayram güzel geçiyordur herkes için. Ben annemdeyim :) ekmek elden su gölden süper bir bayram geçiriyorum pazara kadar burdayım. Pazartesi de doktor amcaya bakalım neler söyleyecek :) Görüşürüz yine.
 
bayramda bitti yarın iş başı pazartesiye kadar dinlenseydim keşke:KK43:(((
 
slm kizlar, bu aralar pek tenha oldu buralari, bayram bitsin donun artik:) benim iki gundur migdemde eksime var yaa, yavas yavas ilerleyen hamisliklerdeki sikayetler basladi bende eksimeler yanmalar bundan sonra bunlarla ugrasicaz
 
merhaba arkadaşlar, ya gerçektende ne kadar sakin buralar, özletmeyin kendinizi çok. Nazan dünmüş gerçi ama oğluşunun doğum günü kutlu olsun. Allah sünnetini, askerliğini de göstersin inşallah.
çerez, gittin mi dr. a? prens mi geliyor prenses mi?
existhunter geçmiş olsun, inşallah çarçabuk toparlanrsın.
 
X