2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hissetmiyorum henüz canım.16.haftada gidebilirsin o zamanda 3 lü test zamanı çünkü.doktorun yada sen istersen yaptırabilirsin.ama ben yaptırmadım doktorumda gerek yok dedi canım.

doktorum 18.haftada gel dedio zaman üçlü test yapılıyor mu?zamanı geçmiş mi oluyor?çoğu doktor ikili testi yaptırınca üçlüye gerek yok diye düşünüyor.belki de dr yapmayacak o testi...ya benim doktor işinde çok iyi ama soru sorunca pimpiriklisin diye kızıyor:mymeka: ben de onu artık çekemeyeceğim doktorumu değiştireceğim.:smiley-cool:
 

ben lisede de tetanoz aşısı vurulmadım ondan herhalde canım.bakalım yeni doktor ne diyecek.bende senin takvimden istiyorum vallaha çok güzel olmuş.
 

günü geçmemiş oluyor canım.16. ve 20. hafta arası 3 lü test zamanı.2 li yapılınca 3 lüye gerek görmüyor doktorlar.içine sinmiyorsa değiştir tabii canım.
 
niloş cum yeğenimin bilgisayarında vardı uzun süredir istiyordum daha yeni göndermiş çok tatlı ben çok bakmıyorum başım dönmesin diye :jeyyar:
 
haklısın canım.bu arada senin bebiş erkek miydi?kılzarda kalça büyür derler ya ondan sordum canım.
vllah daha belli değil
bilmiyorum çevremdeki herkes kız diyor ama daha gidemedim bayramdan sonra heralde
enel, che siz magnezyum kullanıyor musunuz.? benimde öyle oluyordu azcık ayakta durayım kalçam çıkacak gibi oluyordu bir dearada tiz bi kramp giriyodu. magnezyum kullanmaya başladıktan sonra daha rahatım.
yok şekerimkullanmıyorum gidince doktor efendi diyecem lütfedip yazarsa
sanada geçmiş olsun canım bizde kalçadan oturup kalkamıyoruz.bebişler iyi olsun çekicez işte.
evet haklısın onlar iyi olsunda
evet bende söylelyeyim

günü geçmemiş oluyor canım.16. ve 20. hafta arası 3 lü test zamanı.2 li yapılınca 3 lüye gerek görmüyor doktorlar.içine sinmiyorsa değiştir tabii canım.

bende yaptıracm 3 lü hayırlısı


neyse canlarım çıkıyorum çarsıy agideceğim
kendinize bebişlere çook iyi bakın hepinize iyi bayramlar hepinizi çok çok öptüm


bu arada sarıböcügüm senide öptüm umarımm okursun
 
enel beğendiğğin bir bebek resmi varsa gönder bana ben yapayım yada ben bulayım netten istersen.
 

25 eylül de ikili test yaptırmaya gittiğimde söyledi.Bir daha 16. haftada gideceğim ve bir aksilik olmazsa bundan sonra ayda bir gidecekmişim.3 lü test de yptırmaya gerek yok dedi doktorum.:CüvCüv:
 
hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar, herkeste ağrılar başlamış, ben de gece kalça ağrısı hissettim. sabahtan beri de sağ kasığım ağrıyo. genişlemeye başladı sanırım.

bu arada herkesin ramazan bayramını kutluyorum. bugun iş yapacağım için nete giremeyebilirim.
 
günü geçmemiş oluyor canım.16. ve 20. hafta arası 3 lü test zamanı.2 li yapılınca 3 lüye gerek görmüyor doktorlar.içine sinmiyorsa değiştir tabii canım.

arkadaşım sen de mi doktorunu değiştiriyorsun.eşim değiştirmemi istemiyor ama ben doktoru doktor beni sevmedi işte.doktorun da özel hayatı çalkantılı stresli adam yani.bayana değitireceğim ama bayan diye endi
şelerim var...:1rolleyes:ilk kürtaj sonrası gittiğimde belliki kıcık kapmış sen yaptırdın mı 3 lüsünü?
 
nasıl adayadayı.çok sağol eline sağlık çok güzel olmuş.tamda 17 haftalık olmuşum.çok öpüyorum senide minik sezinide canım.
 

canım benim kadın doktorum diyarbakıra taşındığı için başka bulmam gerekiyor.ben nedense kadın doktoru tercih ediyorum.çünkü onlarda anne olduğu için ağrım falan var deyince daha duyarlı oluyorlar.benim bu
doktorum olucak.erkek doktorumda var ama içime pek sinmiyor.ben yaptırmadım 3 lü canım.
 
oku oku.. ne cok yazmissiniz kizlar ya..
masallah hepinize
bayram temiziligi yapanlar var.. ahh ahh.. yapmak lazim tabiide.. neremizle.. -tatlicadiarzu-
cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydin..:1hug:
böcügüm hadi yeni vesikaliklarla gel canim.. gelde sevelim güzelimizi.. :ecrin_bebek:

enelcim gercekten bi magnesium almayi düsün bencede.. belki care olabilir agrilarina..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…