2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


canim inslh yarin ogrenirsin guzel haberlerle donersin:dance: bizde seni ozledik birini birkac gun gormeyelim hemen yeri belli oluyor, merak ediyor insan demi kizlarŞeniz
 
kizlar kac aylik olduk diye muhabbet olmus toplam hamisligimiz 40 hafta , 4 haftayi 1 ay sayarsaniz 10 ay surer hamisligimiz , en dogrusu bir arkadasimiz hesaplama yapmis mesela ben 17 haftaligim 17yi 7 ile carpiyorum 119 gunlugum bir ayda 30 gun sayarsak 30a bolunce yeni 4 aylik oldum:)
 
bende yarın doktordayım kısmetse cinsiyetimizi öğrenicez bebeğimizin.babası oğlan diye çok umutlu ama bana sanki yine kız geliyor.karnım sivri büyüyor ama anormalde uyuyorum yani hem kız hem erkek belirtisi.şimdiden 2 büyük valiz eşya geldi bebeğime.inşallah bu kısmeti hep devam eder.gelenlerde genelde erkek giysileri.yarın belli olucak bakalım sürpriz
 
ayy bugün giremedim şu siteye.deli oldum vallaha.ccekcim ben ayliz sena yı koydum kızıma.acibibercim çok sağol.
 

canım hadi güzel haberle gel inşallah.rabbim gönlüne göre versin canım.
 
inşallah enelcim.çok teşekkür ederim duyarlılığına.hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım.zaten sonra konuşacak konular daha çok olacak.gazı,maması,kıyafeti,şimdilik acaba cinsiyeti ne sonra ne isim koysak.herkesin gönlüne göre versin rabbim.
 

bu hesaba göre bende 3,9 aylik hamileyim..
soranlara bundan sonra böyle dicem
kaydirigubbakcemile3
 
ya ben haftaya gidicem doktora ama cinsiyeti konusunda da çok heyecanlıyım.karnım sivri gibi çıkıyo. gerçi hep bi ayva göbek sahibiydim ama...

eşim de hep kız isimleri zikrediyo. doğruyu söylemek gerekirse kız istiyoruz. ama karnım sivri. canım da öyle bişeyler hiç çekmedi. aşermedim yani... nasıl anlıycam, kulaktan duyma ipuçları var mı sizde?
 
:annesini kuzusu nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
insan arda arkidaşlar ne yapmış diye merak eder hayırsız seni:mymeka:
CANIM YARIN HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ SAĞLIKLA MUTLULUKLA GEL OLURMU hihoyyyt
BU ARADA BENİM GÖBİŞ BAYAĞI ÇIKTI TEYZELERİ OĞLUŞUMgamyoncuiremsu KENDİNİ SAKLAMIYOOO ARTIK
BUKET VE SEN NERDESİN İNŞALLAH İYİSİNDİR CANIM BENİM
 
canım genelde yayvan oldumu göbek kız diyorlar benimde öyle
 
kızlar buket nerde?çok merak ettim ne oldu acaba?güzel habeler getirir inşallah.
selence,lavinia nerdesiniz kız?tüm gün yoktunuz ayol.
 

doğru mu bilmıyorum ama benım ilk hamıleliğimdede bu hamileliğimdede karnım sivri cıkıyor hep ilk cocugum erkek bunada doktorumuz erkek dedi hayırlısı olsun inşallah:ecrin_bebek:
 
doğru mu bilmıyorum ama benım ilk hamıleliğimdede bu hamileliğimdede karnım sivri cıkıyor hep ilk cocugum erkek bunada doktorumuz erkek dedi hayırlısı olsun inşallah:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım.ikiside sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar sana inşallah.
 
merhaba mart ayı anne adayları...
bende mart ayı annesi olacaktım size katılacaktım ama malesef olmad:1no2:ı...
yazdıklarınızı okurken gözlerim yaşardı..
Allah,ım mutluluğunuzu bozmasın,kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:..
ben melek annesi oldum kızlarsenağlama..
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırım:ecrin_bebek:..
hepinizi şimdiden tebrik ediyorum...a.s.
 
Selam arkadaşlar.
İki gündür doktor telaşımız vardı. Eşime apandist teşhisi koydular ameliyat dediler. Tek doktorla kalmayalım bi doktora daha gösterelim dedik. İkinci doktorda apandist sağlam,mide spazmı dedi.
Hadi ikiside ayrı teşhis koydu bi üçüncüye gidelim dedik. Üçüncü doktorda mide spazmı deyince eşimi ameliyattan kurtarmış olduk. Pisi pisine apandistini alcaklardıikeseceklerdi yaw.
 
gaz sancım var çok fena kızlar offf offfff:roflol::roflol: çok yoruldum yine bugün hastane hastane gez cihazı aç kapa mart gelse de izne çıksam:CüvCüv:sırnaşık şey
havalar da serinledi pek güzel oldu 2 gündür süper uyuyorum.buarada bir kutu hamile kıyafeti geldi hediye sewindirik oldum:teytey::teytey:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…