2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy yoruldum temislik yapıyorum p.tesi temizliğe gelecekler ama önden benim temizlemem lazım ayıp olmasın kadına-tatlicadiarzu-annem gibi oldum anneme gülerdim aynı şeyi yapardı şimdi daha iyi anlıyorum onu:CüvCüv:burada kanalizasyon yapılıyor şehire apartmanların önü hep kazıldı her yer toz akşam biraz esse evin içi görünmüyor sıcak olduğundan kapı pencere de kapanmıyor heryer toz anlayacağınız ben de sewmem temizlik işlerini misyonum bu değil neticedeklava:öyle alışmadık .. .. durmuyor kızlarlaelaelaelaelae:roflol:
 
sildim hepsini kusura bakma:1no2: birde sadece adminlerden ve arkadaslarimdan mesaj gelsini isaretlemissin onuda kaldirdim oldu sanirim yolladigim ozel mesaj geldimi simdi?

evet geldi tekrar at isterrsen tam emin olalım.önemli değil canım silinen mesajlar.sağol uğraştığın için.at tekrar bakayım ben canım.:1hug:
 


bugun temizlik gunumuzdu desene bende yeni oturuyorum ama fazla oturamiycam yine salata felan yapicam sofra hazirliycam burda iftar 8. 30 da oluyor kizlar yani daha 1 saat 15 dk var cok uzun yahu
 
he bu arada lazanyacim temizlemissin madem gelmesine gerek kalmamis, madem temizlige gelecekler sen ne temizliyorsun, Allah bilir temizlik yapildiktan sonra begenmez tekrar sende yaparsin:roflol:
 
bugun temizlik gunumuzdu desene bende yeni oturuyorum ama fazla oturamiycam yine salata felan yapicam sofra hazirliycam burda iftar 8. 30 da oluyor kizlar yani daha 1 saat 15 dk var cok uzun yahu

bende yordum biraz seni canım.ama sen güçlü bir annesin.:1hug: Çok üzgünüm çoook
 

ahh lazanyacığım neden kendini yoruyorsun yaa.bebişe yazık sana yazık.boşver doğumdan sonra hem sen yaparsın hemde kadınlar yapar.eminim sen kadın gelince yardımda ediyorsundur.vicdanlı kadın yerimseniben
 
bende yordum biraz seni canım.ama sen güçlü bir annesin.:1hug: Çok üzgünüm çoook

yok canim daha neler, senin sayende oturdum az bucuk ne yormasi, esime laf carpitip durdum bu arada kadinlarkulubundeki hamisler diyoki esimiz her isi yapiyor sen bir ise yaramiyorsun, bebisimle bana nasilda kiyiyosun diyorum adam duymamazliktan geliyor isine gelmiyor:mymeka:
 

vallaha ben senin eşini anlamıyorum canım ya.neden böyle yapıyorki?ben bugün eşime bir odayı temizlettim bide adam sahura kalkamadı aç aç oruç tutmasına rağmen.
senin gibi güçlü bir tane erkek evladı vermiş,hamarat,kendi işini kendi görebilen,güzel bir kadına nasıl kıyıyor?yoksa sen bunu baştan mı böyle alıştırdın canım.
ben eşime şimdiden herşeyin yerini öğren doğumdan sonra ev sana kalacak,sezeryan yaparsam bide 15 gün kalkamam alış bu işlere diyorum.allahtan ne desem yapıyor kıyamam.
inşallah senin de eşin en kısa zamanda anlar tüm bunları canım.
 
canim annesi zamaninda boyle alistirmis, 12 senelik evliyiz biz 12 senedir yapmamis simdide yapmiyor zaten elinden bir iste gelmiyo, yaptigi seyleride ben begenmiyorum:1no2: bir sefer evi supurdu ilk 3 ay benimde dusuk tehlikem vardi, baktim hep kirintilar duruyo yerde elinden aldim ver sen beceremiyorsun diye , ben yaptim heralde birazda boyle, yemegi desen hic anlamaz yumurtayi bile zor kirar, Allah bize saglik sihhat versinde kendi isimizi kendimiz yapariz:CüvCüv:
 

üzülme tatlım benim eşimin 8 yıllık beraberliğimiz boyunca bana verdiği tek şey hamsikuşum:roflol: iş güç bazen yapar ama söylersen yapmaz yemek seçer titizdir ama sewiyorum ve katlanıorum kendisine:asigim:yoksa benden başkası çekmez onu:CüvCüv:
 

Hoşgeldin canım. Güle güle otur, yeni düzeniniz uğur getirsin size. Bizler iyiyiz şükür geçinip gidiyoruz. Göbiş ve bebiş büyütüyoruz :CüvCüv:
Uzun bir süredir aramızdan ayrılan olmadı canım. Aksine artıyor çok şükür
Allah eksiltmesin listemizi:Saruboceq:
 
nazancım aynı durumdayız işte benimki herşeyi bilir de yapmaz ama 3 erkek olunca bunlar en çok benmki yardım edermiş annesine ama balını kayınvalidem yemiş bize pürçüğü kalmışklava:
böyle olunca hayat bizim gibi kadınlara kendi başının çaresine bakabilme yeteneği veriyorhihoyyyt
 

ama ne kadar güzel böyle uzun süre evli olan çiftlere bayılıyorum ya.rabbim nazarlardan sakınsın.varsın yapmasın canım sağlığınız,sıhhatiniz ve huzurunuz yerinde olsunda.oğlunun fotosuna bakılırsa mutlu bir aile tablonuz var.inşallahta öyledir.rabbim size hep mutluluk ve huzur versin.
lazanyacım sana mutluluk ve huzur versin.amin...
 


evet canim kendi basimizin caresine bakiyoruz biz evelallah:lepi:
 


amin canim benim , Allah kimsenin mutlugunu ve yuvasini bozmasin
 
başım ağrıyoooooooooooo, ömrümde hiç bu kadar uzun süre başım ağrımamıştı. uyuduğum zaman geçerdi. dün öğlenden beri başım ağrıyo. benim bebiş tuhaf azcık ilk 2,5 ay hiç bi problem yoktu, şimdi başım ağrıyor, midem bulanıyor ve arasıra istifra bile ediyorum ve bugün 1 tanede sivilcem çıkmış. hani 3 ayda bitecekti, benim şimdi başlayıp sonuna kadar sürmez inşallah. kıl konusu benimde başıma dert, bacaklarımdakilerin boyu uzadı resmen, hele göbeğim çok komik oldu tüyden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…