2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya hanımlar.bide oyuncak demişken sizinkiler oyuncaklarıyla oynuyor mu?benim oğlumun hiç ilgisini çekmiyor.nasıl oyuncaklar tavsiye edersiniz.dikkatini çeksin istiyorum en azından bi 15-20 dk oynasa ne kadar mutlu olucam mafoldumben

oyuncakların keşfettikden sonra ilgi keşfedilecek çok şey olduğundan kesinlikle farklı yönlere kayıyor evin içi oyunck dolu ama batu nerde gereksiz şeyler var onlrlaoynuyor geçen gün kumadayı ses sisteminin içine itmiş ben çıkarttım işe geldim tekrar itmiş kayınvalidem kumanda aramış akşama kadar ben bazen iş yerinin telefonunu çantama atar eve getiririm kumandayı yalnışlıkla işe götürdüğümü düşünmüş eve geldim kumanda yok diyence anladımses sisteminin içinde gardolabımda mutfak eşyası tpluyorum

herkese merhaba arkadaşar batuhanu 1 dakika oturtamıyorum ve hiç durmuyor dün ufak bir kaza atlattık öldüm resmen eline cam kaseyi almış tam elinden almaya giderken yere attığı lastik saklama kabına bastı ve yere düştü kese elinde kırıldı orta parmağını kesti allahdan hafif bir kesik birazık kanadı tabi bizimkinin kan hiç umrunda değil ben elini yıkıyoum sarıyorum otturttum oturmayacağım diye dövüyor beni yara bandı yapıştırdım 5 dakka uğraştı ve çkardı sıpam allahdan fazla kanamadı ve allahdan yüzüne gözüne birşey olmadı ne yapacağım bu sıpala ben

merhaba arkadaşlar

dün yazdıklarım gitmiş sanki dün yaşanmamış gb neyse bakalım

esmacım çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız allah koruyor yavrularımızı çok şükür

ne yapacağımı şaşırdım bu çocuğa ne oldu anlayamıyorum.4 aylıktan beri kendi kendine saat 9 u geçmeden uyuyan çocuğum şimdi odasına soktuğum an ağlamaya başlıyor.acaba korkulularını çektirsem mi?

gaz yapar canım benim oğlumda çok gazlı bi bebekti dr.umuz 6 ay geçsin öle verelimlmaz: demişti şimdi meyva suyu verebilirsin bence elma şeftali başlayabilirsin öle yap sonra çok az tabii sebze çorbaları ama meyva hep öğleden önce yoğurt ikindi çorba öğlen alışırsa yemek düzenide olur canım kolay gelsin öpüyoruz bebişide senidezemuszemus

günaydın güzel anneler
damlacığım teşekkür ederim gerçekden ucuz atlattık
uyurken tam bir melek sabahları yeni uyandığında da ama akşama eve gelmeye canavar herkes seni görünce böle yapıyor akşama kadar uslu uslu duruyor diyorlar sıpam anasına naz yapıyo banada yapmasa kime yapacak demi

kızlar sabahları batunun sayı saymasına uyanıyorum çok zıpa birşey bu bebe ya

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz sanırım biraz hasta olduk sabaha karşı ateşlendi ama şimdi konuşuyorum bakıcısıyla ne ateş ne başka bişey çok şükür iyiymiş ama tüm gün kendime gelemedim hele o gece kafasını göğsüme yaşlayıpta suratıma masum masum bakışı yok mu mahfetti beni sürekli saçlarını okşadım uzanıp durmadan öptü beni kuzum offf sabah çok zor işe geldim onu öylece bırakıp 4ten beri uyumadım hiç yeterki o iyi olsun

esmacım bunlarınki tamamen biz çalışanlara özgü yapılan bir naz bizim kızda öyle tüm gün gayet güzel yemek yiyip güzel güzel oyun oynuyormuş ama ben bi gidiyorum eve off ki ne of hele hafta sonları bişey yedirmek neredeyse mümkün değil binbir nazlarla yiyiyor

aynen öle canım sürekli meme emmek istiyor batuda zaten biberon emmiyor o çok zorluyor beni artık küçük kutu sütlerinden alıyorum pipetle içiyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum aç olunca çok üzülüyoum

selam kızlar nasılsınız.nida iyi çok şükür.ben pek uğrayamıyorum buraya.face de geceleri takılabiliyorum.iyisinizdir umarım
hepinizi öptüm..

günaydın kızlar nasılsınız canavarlar nasıl benim sıpam tam gaz devam yaramazlığa dün dedisinin ayakkabasını kilere poşetlerin arasına saklamış saatlerce ayakkabı aramışlar

slm kızlar geçmişi okuyamadım uzun zamandırda giremedim... annem ameliyat oldu onun yanındaydım.. buğrahanda diş çıkartıyo çok huysuz... artık herşeyianlıyo dediklerimizi yapmaya çalışıyo gün geçtikce daha tatlı oluyolar... maşallah kuzucuklarımıza

zaman ne çabuk geçiyor değilmi bebeğim olduktan sonra daha hızlı yaşlanmaya başladım diyenler varmı sevgili mart anneleri ben kendimi öyle hissediyorumda.öptüm hepinizi.

valla ben kızımla ruhen yaşlanıyorum diyebilirim:) nasılsınız bakalım biz kızımla hala çanakkaledeyiz kızım organik sebzeler taze köy yumurtası taze keçi sütüyle beslenio daha da kuduruk oluyo her geçen gün. dün yemek yedirdim gittim tepsiyi mutfak masasına bıraktım. birde baktım kızım su bardagını almış eline kendi kendine su içio hiç ögretmedik ama kendisi keşfetmiş:) maşallah ya çok akıllılar bazen şaşırıp kalıyorum. hele bide yaramzki anlatamam. anlatsam satırlar almaz her yeni günde yeni şaşkınlıklara ugratıo kızım beni. çok yaramaz beni çok kızdırıo çleden çıkarıo ortamdan çatlatıo ama iiki var canım kızım:)

zaman ne çabuk geçiyor değilmi bebeğim olduktan sonra daha hızlı yaşlanmaya başladım diyenler varmı sevgili mart anneleri ben kendimi öyle hissediyorumda.öptüm hepinizi.

biz buna yaşlanma demeyelimde hayata baktığımız pencereyi değiştirdik diyelim olmaz mı 1 üst kata çıktık anne olduk

merhaba arkaddaşlar ya ben de tatile gitmek istiyorumda korkuyorum ama giderken yanımda ne götürmeliyi. ya da bu bücürlerle yolculuk zormu bana bi fikir versin gidenler lütfen çünkü ben cadım olduğundan beri onla hiç il dışına çıkmdım biz malatyada oturuyoruz sadece geçen yaz düğüne elazığa gittik o da 100km yani 1 saatlik yol başka tecrübemiz yok bize fikir verirseniz seviniriz.

canım bende geçen sene yaz tatile gittim sıpamla kendi arabamızla gittik 5 aylıkdı o zaman batu yolun genelinde uyudu uzun yol olmasına rağmen zorlanmadık istediğimiz zaman durduk ama bu sene öyle birşeyi nasıl gerçekleştireceğiz bilmiyorum bide plana göre otobüsle gideceğim çok zor olacak çoookkk allahdan gece yolculuğu olack inşalalh uyur sıpam

ay hadi bakalım inşllah yolculuklar hepimizin istediği gibi olur.ama çok yorulduk demi anneler bizimde bebeklerinde biraz değişikliğe ve tatile ihtiyacı var tabi işkenceye dönüşmeyecekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…