kızlar Buğrahan beni çıldırtıyor bu ara... uyku diye bişey kalmadı... gündüz iyi kötü 2 kere uyurdu şimdi uyku gözünden akıyo uyumamak için ağlıyo günde bir kere yatıyo 2-3 gündür... gece deseniz sürekli göğsümde inanın sızlıyo acıyo artık bağırasım geliyo bide çok sıcak bunalıyorum iyice... bide hemen dalmıyo bir saat uğraştırıyor beni uyuyo yerine yatırınca başlıyo ağlamaya... dün akşam salıncak yaptık başedemedim... ama şimdide salıncağa alışıp sürekli öyle uyumak isterse diye korkuyorum ne yapacağım ben yaaboshayallersmile
kızlar hepinize merhaba..
aslında konu açılabilecek bir sorum var fakat konu adı olarak kısalaştırmadım bir türlü :)
bebişim altını açıp temizlerken elini genital bölgesine götürüyor -çatlak kendisi-
sonrada ben bezini toparlamaya çalışırken o el hoop ağza gidiyor : (
dur yapma kızım indir elini aşağıya elleme yavrum falan diorum ama doğru mu diyorum bilmiyorum, zaten işe de yaramıyor. öggg piss falan demek de istemiyorum. nasıl davranayım yahu, bir fikri olannn???
kızlar Buğrahan beni çıldırtıyor bu ara... uyku diye bişey kalmadı... gündüz iyi kötü 2 kere uyurdu şimdi uyku gözünden akıyo uyumamak için ağlıyo günde bir kere yatıyo 2-3 gündür... gece deseniz sürekli göğsümde inanın sızlıyo acıyo artık bağırasım geliyo bide çok sıcak bunalıyorum iyice... bide hemen dalmıyo bir saat uğraştırıyor beni uyuyo yerine yatırınca başlıyo ağlamaya... dün akşam salıncak yaptık başedemedim... ama şimdide salıncağa alışıp sürekli öyle uyumak isterse diye korkuyorum ne yapacağım ben yaaboshayallersmile
aynı sorun bizdede var pipiyi sündürüyor resmen ne dediysem olmadı altı açılır açılmaz sündürüyor hemen ıslak mendille siliyorum işimiz bitincede yıkıyoruz ellerinikızlar hepinize merhaba..
aslında konu açılabilecek bir sorum var fakat konu adı olarak kısalaştırmadım bir türlü :)
bebişim altını açıp temizlerken elini genital bölgesine götürüyor -çatlak kendisi-
sonrada ben bezini toparlamaya çalışırken o el hoop ağza gidiyor : (
dur yapma kızım indir elini aşağıya elleme yavrum falan diorum ama doğru mu diyorum bilmiyorum, zaten işe de yaramıyor. öggg piss falan demek de istemiyorum. nasıl davranayım yahu, bir fikri olannn???
Günaydınlar:)
Biz altını yıkadığımız için bezini açınca ellerinede su vuruyorum o elleriyle oynarken ben kurula kremle bitiriyorum işimi.
Kızlar ya Alya bir kaç gecedir süt içiyor maşallah bir biberonu
Ama soğuk içiyor,bi çocuk soğuk meyve soğuk karpuz soğuk su içmek ister mi?Kayınvalidem dişelrinden dolayı ver dedi.İçiyor lıkır lıkır soğuk sütü.
Benimde bugün temizliğim var.Sizlerden naber?
Oyy kıyamam ben Alyada sabhları babasına ağlıyor.Her sabah ama.Zaten baba giyinirken başlıyor peşinde dolanmaya sonra bacaklarına yapışıyor babbba babbaa dyerek.
Hadi balkondan el sallaylım diyorum genede salmıyor adamı,her gün ağlıyor.Babasıda üzülüyor bu sefer,ayaklarım geri gidiyor diyor.Anlıyorum seni
Soğuğu daha çok seviyorlar ya maşallah.Akşam yemeğinden sonra yatıyor Alya gecede ben yatarken 11-12 gibi bir biberonu veriyorum lokur lokur içiyor sütünü.Çok tatlılar ya.
Bu arada sivrilerle nasıl başediyorsun Esma?
canım havalr çok sıcak batuhan 2-3 gün öncesine kadar geceleri hiç uyanmıyordu ama 2-3 gündür uyuyamıyor kuzum sıcakdan terliyorlar su kaybediyorlar gece uyandığında bence beşiğinden almadan su teklif et içip etkrar uyur belki ben öyle yapıyorum gerçi bu gece uyuyamadık çoookkk sıcakdı emmek istedi birbirimize yapıştık ve emdi:))
ben klimalı ortamdan çıkarmıyorum reyyan ı. antalya bugün öğlen 46 dereceymiş biz saat 15te doktora gittik arabanın termometresi 41.5 ti.klima zor soğuttu.bu sıcakta bide idrar yolları enfeksiyonu olmuşum.çok sıkıntım var.
canım yeni evinde güle güle otur ağız tadıyla inşallah anneninde ellerine sağlık yardım eden olmazsa bu canavarlarla işimiz çok zorgünaydinlar martin en gzel anneleri :)
Iki haftaya yakindir yoktum yeni evin tasinma isleriyle mesguldük malum kimseciklerde yktu yanimda olan annem yardim etti ama rüya mecburen benle birlikte hep yanimd aolmak zorunda kaldi , vücudumuz hep disari atti toz alerjimizden(
ama ginede güzel.. Dün annecigimi babacigimi ve kardeslerimi tr yoluna yolladik ... Biraz önce konustum az kalmis dediler Tr varmalarina ! SAg salim varirlar insallahh!!
Sizler nasilsiniz? Kizlar rüya saclari agzinda olmadan uyumuyor, emzigide cikartmiyor aksamlari, gün boyu emzik diye birsy yok ama aksamlari mrcburiyet gibi birsey oldu hele o saclar yokmu saclarini agzindan cikartiyorum bu seferde benimkini almaya calisiyo :S
Ne yapacagimi sasirdim :S WC halen alistirmadim kakasi geldigide söylüyor ama kücük wc halen söylemiyor :))
Sizleri cok özledim... Öptümmmm kendinize cooooooook iyi bakin, yiyenlerimede
Buğrahanda isilik oldu hergün 2 kere duş yaptırıyorum ama nafile o kadar sıcak ki evde kanepelerin üstüne elimizi değirince bile elimiz yanıyo bide kayınvalidemin evi çok sıcak oluyo 1.5 ay olduk geleli yaz boyuda orda kalacağız naparız bakalım yavrum sabaha kadar mız mız uyuyamıyo sıcaktan...
günaydinlar martin en gzel anneleri :)
Iki haftaya yakindir yoktum yeni evin tasinma isleriyle mesguldük malum kimseciklerde yktu yanimda olan annem yardim etti ama rüya mecburen benle birlikte hep yanimd aolmak zorunda kaldi , vücudumuz hep disari atti toz alerjimizden(
ama ginede güzel.. Dün annecigimi babacigimi ve kardeslerimi tr yoluna yolladik ... Biraz önce konustum az kalmis dediler Tr varmalarina ! SAg salim varirlar insallahh!!
Sizler nasilsiniz? Kizlar rüya saclari agzinda olmadan uyumuyor, emzigide cikartmiyor aksamlari, gün boyu emzik diye birsy yok ama aksamlari mrcburiyet gibi birsey oldu hele o saclar yokmu saclarini agzindan cikartiyorum bu seferde benimkini almaya calisiyo :S
Ne yapacagimi sasirdim :S WC halen alistirmadim kakasi geldigide söylüyor ama kücük wc halen söylemiyor :))
Sizleri cok özledim... Öptümmmm kendinize cooooooook iyi bakin, yiyenlerimede
Geçmiş olsun Alyanında malum bölgesinde sivilce gibi isilikler var ne zamandır yarın sağlık ocağına götürücem aşımız var.Bakalım ne diyecek aile hekimimiz.Eğer anlamazsada Alyanın doktorunu arayacağım.:Aynen bende iki bazen 3 kere duşa sokuyorum,bezini aldıktan sonrada bel atını yıkıyorum filan.Neyle alakalı çözemedim.günaydın kızlar.oğluşum isilik oldu.hemen hemen bütün vücudunu sardı oysaki gün içinde sürekli duşa sokuyorum.ama yinede aşırı terliyo ne yapsam.bilmiyorumkismile şaşırdımbilmiyorumkismile
klimasız ortamda nefes alınmazki o sıcaklarda zaten.Allahtan bizim evimiz kuzey yönüne bakıyor pöfür pöfür o yüzden.Heryeri açamıyorum bile bazen hem çok toz oluyorhemde çok estiğinden tül mül kalmıyor.ben klimalı ortamdan çıkarmıyorum reyyan ı. antalya bugün öğlen 46 dereceymiş biz saat 15te doktora gittik arabanın termometresi 41.5 ti.klima zor soğuttu.bu sıcakta bide idrar yolları enfeksiyonu olmuşum.çok sıkıntım var.