2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Buğrahan beni çıldırtıyor bu ara... uyku diye bişey kalmadı... gündüz iyi kötü 2 kere uyurdu şimdi uyku gözünden akıyo uyumamak için ağlıyo günde bir kere yatıyo 2-3 gündür... gece deseniz sürekli göğsümde inanın sızlıyo acıyo artık bağırasım geliyo bide çok sıcak bunalıyorum iyice... bide hemen dalmıyo bir saat uğraştırıyor beni uyuyo yerine yatırınca başlıyo ağlamaya... dün akşam salıncak yaptık başedemedim... ama şimdide salıncağa alışıp sürekli öyle uyumak isterse diye korkuyorum ne yapacağım ben yaaboshayallersmile

cnm diş çıkarıyo olmasın benimkide genelde diş çıkarma dönmlerinde aynısını yapıo uyumak istemio sürekli ağlıyo özellikle gece çok kötü oluyo bak bakalım belki diştendir jel iyi gelio sürdümmü biraz rahatlıo dene bakalım belki diştendir....ama dişler geçene kadar durum bööle devam ediyo bizde zor yanii....

canım ya aynı benim kızı tarif ettin azı dişi çıkarıyoruz biz tamamen huyu değişti.10gün oldu biraz hafifledi ama çok sıkıntı çektik geçer sinirlerini bozma sen sinirlenirsen kuzucuğun dahada huzursuz olur

altını alırken eline oyuncak falan versen ben televizyonun karşısına yatırıyorum iyice daldıktan sonra alıyorum yoksa şap şap vuruyor bide tabi ağzına alması çok kötü mikrop falan kapar allah korusun.

bencede diş çıkartıyor olabilir,çünkü benim kıızmda diş çıkartıyro ve çok kalkıyor geceleri ağlayarak kalkıyor sancısı oluyro herhalde bazende dediğin gibi yerine koyuyorum kalkıyor emmek istiyor tekrar, memede rahatlıyor herhalde valla sabahları erkende kalkıyor uykusuzluktan ölüyorum bende .2 ,3 haftadır böyleyiz biz düzleirler yakınd inşallah...

aynı sorun bizdede var pipiyi sündürüyor resmen ne dediysem olmadı altı açılır açılmaz sündürüyor hemen ıslak mendille siliyorum işimiz bitincede yıkıyoruz ellerini

canım havalr çok sıcak batuhan 2-3 gün öncesine kadar geceleri hiç uyanmıyordu ama 2-3 gündür uyuyamıyor kuzum sıcakdan terliyorlar su kaybediyorlar gece uyandığında bence beşiğinden almadan su teklif et içip etkrar uyur belki ben öyle yapıyorum gerçi bu gece uyuyamadık çoookkk sıcakdı emmek istedi birbirimize yapıştık ve emdi:))

Günaydınlar:)
Biz altını yıkadığımız için bezini açınca ellerinede su vuruyorum o elleriyle oynarken ben kurula kremle bitiriyorum işimi.
Kızlar ya Alya bir kaç gecedir süt içiyor maşallah bir biberonu
Ama soğuk içiyor,bi çocuk soğuk meyve soğuk karpuz soğuk su içmek ister mi?Kayınvalidem dişelrinden dolayı ver dedi.İçiyor lıkır lıkır soğuk sütü.
Benimde bugün temizliğim var.Sizlerden naber?

bende hep soğuk veriyorum daha güzel içiyor ama batu biberon almıyor gece hiç içmiyor yatarken ne kadar içirebildiysem o kar oluyor çok zor oluyor karnı aç olduğu iiçinde sabah 6-7 gibi uyanıyor biberonu içsesabaha karşı1 kere versem o uyusa bende işe rahatca gelsem çok ağlıyor sabahları peşimden dayanamıyorum kuzuma mafoldumbenmafoldumben

Oyy kıyamam ben Alyada sabhları babasına ağlıyor.Her sabah ama.Zaten baba giyinirken başlıyor peşinde dolanmaya sonra bacaklarına yapışıyor babbba babbaa dyerek.
Hadi balkondan el sallaylım diyorum genede salmıyor adamı,her gün ağlıyor.Babasıda üzülüyor bu sefer,ayaklarım geri gidiyor diyor.Anlıyorum seni
Soğuğu daha çok seviyorlar ya maşallah.Akşam yemeğinden sonra yatıyor Alya gecede ben yatarken 11-12 gibi bir biberonu veriyorum lokur lokur içiyor sütünü.Çok tatlılar ya.
Bu arada sivrilerle nasıl başediyorsun Esma?

hiç sorma gülşah sabah elimi tutuyor beraber gidiyoruz nereye gidersek sabah duş alamaz oldum ben peşimde geziniyor önceden çeketimi alınca başlıyordu ağlamaya şimdide çantamı elimde görünce annaaa annaaa diye kendini yerlere atıyor resmen babanesi kucağına alınca kadını dövüyor geçen gün kolunu ıssırmış bıraksın diye mosmor olmuş kadının koluher sabah böyle babasıda giderken aynı olay tekrarlanıyor önceden babası benden önce gidiyordu beraber yolculuyorduk onu ağlamıyordu ama yanında ben olamyınca o giderkende çok ağlıyormuş

sivrilere gelince pencerelerde tel var ama yinede giriyor balkon kapısından ilaç kullanmak istemiyorum lşimdilik ciddi bir ıssırık olmadı olursa mecbur kalırım belki
ama geçen gün annemlere gittiğimizde bacağını ananesinin kaktüsüne vurmuş sinek ıssırmış gibi olmuş bacağın bir kısmı

canım suyu veriyorum ama yinede uyumuyor... dediğin gibi hem çok sıcak hem dişi çıkacak sürekli ağlıyor gece gündüz yavrum bunalıyo oda

günaydinlar martin en gzel anneleri :)

Iki haftaya yakindir yoktum yeni evin tasinma isleriyle mesguldük malum kimseciklerde yktu yanimda olan annem yardim etti ama rüya mecburen benle birlikte hep yanimd aolmak zorunda kaldi , vücudumuz hep disari atti toz alerjimizden (

ama ginede güzel.. Dün annecigimi babacigimi ve kardeslerimi tr yoluna yolladik ... Biraz önce konustum az kalmis dediler Tr varmalarina ! SAg salim varirlar insallahh!!

Sizler nasilsiniz? Kizlar rüya saclari agzinda olmadan uyumuyor, emzigide cikartmiyor aksamlari, gün boyu emzik diye birsy yok ama aksamlari mrcburiyet gibi birsey oldu hele o saclar yokmu saclarini agzindan cikartiyorum bu seferde benimkini almaya calisiyo :S

Ne yapacagimi sasirdim :S WC halen alistirmadim kakasi geldigide söylüyor ama kücük wc halen söylemiyor :))

Sizleri cok özledim... Öptümmmm kendinize cooooooook iyi bakin, yiyenlerimede

günaydın kızlar.oğluşum isilik oldu.hemen hemen bütün vücudunu sardı oysaki gün içinde sürekli duşa sokuyorum.ama yinede aşırı terliyo ne yapsam.bilmiyorumkismile şaşırdımbilmiyorumkismile

Buğrahanda isilik oldu hergün 2 kere duş yaptırıyorum ama nafile o kadar sıcak ki evde kanepelerin üstüne elimizi değirince bile elimiz yanıyo bide kayınvalidemin evi çok sıcak oluyo 1.5 ay olduk geleli yaz boyuda orda kalacağız naparız bakalım yavrum sabaha kadar mız mız uyuyamıyo sıcaktan...

ben klimalı ortamdan çıkarmıyorum reyyan ı. antalya bugün öğlen 46 dereceymiş biz saat 15te doktora gittik arabanın termometresi 41.5 ti.klima zor soğuttu.bu sıcakta bide idrar yolları enfeksiyonu olmuşum.çok sıkıntım var.

Allah kolaylık versin çok çok çok zor oluyo idrar yolu enfeksiyonu canım sürekli başına gelen biri olarak çok ii anlıyorum hatta bendede aynı sıkıntı var yarın doktora gidecektim ama benim gittiğim doktor yokmuş sanırım... klima varsa çok şanslısınız ne güzel Buğrahan kavruluyo yavrum yatamıyoruz bile çok sıcak...

canım yeni evinde güle güle otur ağız tadıyla inşallah anneninde ellerine sağlık yardım eden olmazsa bu canavarlarla işimiz çok zor
yaramaz rüyaya bak sen demek saçlarını ağzına almadan uyumuyor nerden buldu bu yöntemi minik cadı ve neyini sevdi acaba ama zorlama sibel kendi yavaş yavaş unutsun
batuya babası havuz aldı içinden çıkaramıyorduk dün hiç karışmadık epey oyynadı sonra kendiliğinden çıktı şok olduk çıkmayıda öğrendi artık :)))

hiç sormayın arkadaşlar yaaa uyuyamıyor sıpam gecelei uyanmazdı ama artık kesin 1-2 kere uyanıyorr ben bile uyuyamıyorum her yer açık ama esmediği için fayda etmiyor

Canım Alyada kakayı söylüyor ama bazen yetiştiriyoruz bazen yetiştiremiyoruz,2 yaşına kadar öğrenecek nasılsa.En azından tuvalete oturmaktan korkmuyor o bile yeterliyerimseniben
At emziği sen artık çok aklı ermeden eğğ de,pis de at.Koca kız oldu kocaya versem gitmem demezkaydirigubbakcemile3
bu arada evinin değişik yerleride fotolar çekinip face eklemeyi unutma,mutfak bittikten sonra.Şeniz

günaydın kızlar.oğluşum isilik oldu.hemen hemen bütün vücudunu sardı oysaki gün içinde sürekli duşa sokuyorum.ama yinede aşırı terliyo ne yapsam.bilmiyorumkismile şaşırdımbilmiyorumkismile
Geçmiş olsun Alyanında malum bölgesinde sivilce gibi isilikler var ne zamandır yarın sağlık ocağına götürücem aşımız var.Bakalım ne diyecek aile hekimimiz.Eğer anlamazsada Alyanın doktorunu arayacağım.:Aynen bende iki bazen 3 kere duşa sokuyorum,bezini aldıktan sonrada bel atını yıkıyorum filan.Neyle alakalı çözemedim.
klimasız ortamda nefes alınmazki o sıcaklarda zaten.Allahtan bizim evimiz kuzey yönüne bakıyor pöfür pöfür o yüzden.Heryeri açamıyorum bile bazen hem çok toz oluyorhemde çok estiğinden tül mül kalmıyor.

Dışardada mutlaka klimalı ortamlardayız.Yeni nesil bebelere ne klima ne soğuk su filan dokunuyor.Dirençliler artık sanırım.

Herkese günaydınlar.Biz dün havuzdaydık,kaydıraktan kaymak güzelde o basınçla suya düşünce başımın ağrısı ayyuka çıktı.Zonkluyorum halen.Bide babamız resmen suda,havada,yada kaydırakta yakalayınca beni her defasında onun streside aldı.Bi kurtulamadım adamdan havuzda:2edim yeni karı alacan herhalde hem dibimdesin hep sırtımda filan.Öliyim diye bekliyosunkaydirigubbakcemile3
Diloşumda sabah sabah aradı ölmüşüm ben rüyasında sözde,Diloşum ömür kattın bacım ömrüme sağol..opuyorumnanaktan

GÜNAYYYYDDDIIINNNNNN HERKESE
BOMBA GİBİ Bİ HABERİM VAR SİZE

H A M İ L E Y İ M!!!!!!!!!!
ve O da mart bebişi oluyor opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…