selam herkese biz kızımla çanakkaledeyiz annnemlerde bende bugün biraz burugum biraz üzgün biraz saskın. benim kızım aşırı hareketli bi çocuk ama büyüdükçe diil dogdugundan beri. mesela ben hiç kızımı yüksek b,i yerde yanlız bırakamamdım dogdugundan beri beşiğinde 4 döner. 11 aylık olmadan koşmaya başladı ço zeki maşallah her denileni yapıo bişeyi ögretmesemde kendi kendine keşfedip yapmaya başlıo. ama aşırı hareketli ve sürekli kazalar atlatıyoruz. hep kendine zarar vercek şeyler yapıo. 2 ay önce çanakkaleye geldiğimde kuzenimin evindeydik 3. katta.kuzenim kapıyı açık bırakmış kızımı apartmanın içinde yakalamıştım 2 saniyeyle kurtardım egilmiş boşluktan aşagı bakıodu.. aradan 2 ay geçti bugün teyzemlerin evinde eniştem kapıyı açık bırakmış bikaç saniye içinde aradan sıvışıp merdivene gitmiş. ev 2. kat sadece kuzenimin koşuşunu hatırlıyorum canım koptu sankibide kızımın sesi geldi kulagıma.anlatamam ya anlatılmaz inanın ama siz ne hissettiğimi anlamışsınızdır. çok sükür kızımın hiçbişeyi yok sanırım inmeye çalışmış merdivenden ama bikaç basamak sonra takılmış merdivende hafif dönemeç var orda kalmış. canım koptu kanım çekildi o merdivene dogru giderken karşılaşacagım manzarayı hayal bile edemedimmafoldumben çok korkuyorum kızım hep kanepelerin koltukların dayanma yerlerinde gezio pencerenin mermerine tutunup pencereye tırmanıo mutfak tezgahına çıkıo çok çaresizim kızıma tek başıma bakıorum eşim yogun aileler ayrı şehirde ne komşum var ne arkadaşım
çok agır gelio bazen oturup aglıyorum. çanakkaleye memleketime annemlere geldim ama hicbiyere gezmeye özellikle ev gezmesine gidemiyorum kızım çok hareketli yaramaz meraklı... kaşla göz arası zarar yapıo ama hep kendini incitecek şeyler
bugün tekli koltugun yan kulbuna çıkıp ayaga kalkmış ve ordan kafa üstü düştü
çok korkuyorum üzülüyorum bazen çok agır gelioherşey kızım şimdi maşallah mışıl mışıl uyuyo. bense hala olayın şokundayım
ya bişey olsaydı allahım napıcam ben çok üzgünüm çaresiz ve şaşkınım
( çok uzun oldu kusura bakmayın ama ben bu olayı kızımın babsına bile anlatamadım. buraya yazdım sizden baska kime anlatayım bilemedim:gitme:benneyaptımki