2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende epeyden berı gıremıyordum nasılsınız bakalım bızımkız hala yuruyemedı sıralıyor hala

selam millet bugün biraz çarşı-pazar yaptık. oğluş 1 saat önce sızdı. gündüz 1,5 saat uyuduğu için dayanamadı tobağam.
bugünlerde sinirlenince ısırma huyu başladı. eyvah eyvah inşallah biran önce vazgeçer. o an ne denkgelirse ısırıyo kendi eli,masa benim bacağım, farketmiyo....

Melekcim gecmis olsun doktorumuz bizede disin 38den fazla atees yapmiyacagini söylemisti!!
Rüyada cok sükür mutlu bir bebek, beni fazla takmiyor ara sira kendi istedigini yapiyor ama babasindan cok cekiniyor, bende hayir kelimesini kullaniyorum ya dudak büzüyor, ya bana vuruyor bana vurduktan sonrada acidi diyince kendine vurmaya calisiyor! Persembe kilo ve boy kontrolümüz vardi kilo almis cimcime, doktorumuz böyle giderse cok iyi dedi!! Emzirmeyi aksam ve sabah sadece, artik öglenleri emzirmiyorum, arada sirada aksamalar oluyo tabiki!! Herseyi kendisi yemek istiyor bende izin veriyorum..
Persembe günü doktorumuzla bu her istedigini yaptirmak, aglamak, zirlamak, kendine veya etrafina vurmayi konustuk!! Etrafina kendne veya baskasina vurdugunda cici diyin, acitiyorsun diyin dedi !! Istedigini yapmak istediginde ilgisine baska yöne cekinki onun istedigi degilde sizin istediginizin olmasi gerektigini anlasin dedi!! bizde öyle yapiyoruz basariliyiz ama bakaim ileriki yaslarinda nasil olucak!

Keyifli pazarlar kizlar..
Nasilsiniz?
Sabah kahvaltimizi ettik, banyomuzu yaptik rüyacik uyuyor bende pc basindayim :)
Kocis calisiyor, pazartesi ve sali gezicez artik insallah :))
Havalar burda bugün cok soguk-yagmurlu, üc gün güzel dört gün soguk anlamadim gitti yaw!!

günaydın arkadaşlar haftasonu kuzumla bolbol gezdik çok güzeldi hava tadını çıkardık valla çok şükür bizler iyiyiz
gülşahcım hoşgeldin canım Alya'nın iyi olmasına çok sevindim maşallah kuzuma
valla buketcim o ıssırma huyu Ada da da var hele uyuturken omzumu bir ıssırıyorki sormayın bide sıpam ince deriden ıssırıyor inanılmaz acıyor
huriyecim geçmiş olsun canım şimdi nasıl daha sonra bi sorun yaşamamışsınızdır işallah

Arkadaşlar, benim eşim holıday ınn aırport otelinde müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 TL, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki(özelden mesaj atabilirsiniz) rezervasyonları yapabilelim.

slm canlar ne yapıyorsunuz gerçi kimsecikler gelmiyo artık ama gelenler okur galiba bizim batu bey şimdi biz kızdığımız zaman kaşlarını çatıp bakmayı öğrendi bizmi ona kızıyoruz omu bize bellideğil valla

Damlacım çok teşekkür ederim bugün daha ii maşallah...
Boddimcim bu bebişler hergün şaşırtıyor bizlerikaydirigubbakcemile3

ay bu kız beni bir orta yerimden çatlatacak,
dün bu hanıma kızdım, beni dinlemedi, bende baktım kızmak işe yaramadı, ağlıyorum bende işte dedim, suratımı düşürüdüm.
koşarak yanıma geldi, cici anne güzel anne cici cici okşadı okşadı okşadı, bide boynuma sarılıp minicik elleriyle sırtıma pat pat yapmaz mı. teselli ediyo hasbam :)
ya ben artık hiç işe gelmek istemiyorum,
ilk zamanlar bile bu kadar değildi, heralde o zmanlar daha çok yorduğu için beni evden çıkma bana da tatil gibi geliyordu. ama şimdi gözümde burnumda tütüyo, hiç yanından ayrılmak istemiyorum,
bu arada babası da kapıcıdan kıskanıyo :) kapıcıya da dede diye bağırdı bizimki, canım goncam "sen herkese dede diosun" diye küstü hanıma :) şimdi kapıcı kapıyı çalınca azrayı odaya götürüyo, kapıcıya göstermiyo aklısıra :)

slm kızlar nasılsınız.ben pek nete giremiyorum...ne var ne yok.geçmişide okuyamıyorum pek zamanım yok..kendinize iyi bakın.çok öptüm

kızlar artık hiç kimsecikler uğramıyo buralara dağıldık gittik:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen öyle, sanırım konuşanlar birbirini facede buluyor,
ama bizim işyerinden face girilmiyo ki, zaten hesabımda yok..
bi yazı yazıyorum sonra bakıyorum bakıyorum en son benim yazımda takılıp kalmış ilerlemiyor..2008 mart annelerine döndük, onlarda yoklar ortada.
buraya kadar galiba yafu..

slm cidden bittik kimseler kalmadı bende uzun zamandır giremiyorum asyam hastalandı onunla uğraştık şimdi daha iyi ama sokaktan içeri girmek istemiyo sabah kalkıyo önce perdelere aslıyo açıyorum sonra camlara vura vura ağlıyo anne bu ane bu die gitme için dışarı işte bi koşuşturma geçiyo günler

günaydın kızlar..iyisinizdir umarım hepiniz...nida nur cadıısıyla uğraşıp duruyorum bende..heryeri kurcalıyor..yapma dediğimiz şeyi inatla yapmaya bayılıyor..sanırım ilgi istiyor..bakalım..şımarık oldu çıktı hayırlısı artık...

Burcucum çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyidir... Buğrahanda aynı pencerenin önümden gelmiyo dün çıktık güneş çarptı heralde akşam sersem gibiydi yavrum...
Nermincim Buğrahanda aynı durumda her istediği olmalı yoksa çığlığı basıp ağlıyo ağlamasınıda görmelisiniz kesinlikle dayanamıyo insan:çok üzgünüm:
SANIRIM BEBİŞLERİN HEPSİ AYNI HAVALARDA ISINDI DIŞARDAN GELMEK İSTEMİYOLAR... HER DEDİKLERİNİ YAPTIRMAK İSTİYOLAR BUĞRAHANDA ÖYLE NAZLI Kİkaydirigubbakcemile3 BABASI İSTEDİĞİNİ YAPMAYINCA YADA KENDİSİ İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMEYİNCE ANNEEEEE DİYE İLKYARDIMINI ÇAĞIRIYO ANNE ANNE ANNE kaydirigubbakcemile3 YAPMAYINCA DUDAĞINI BÜKÜK AĞLIYO İÇİNİ ÇEKİYO YAVRUMM:çok üzgünüm:

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum, minik bebişlerimiz büyüdü artık, kimisi anne bile diyor:) benim oğlum anne demese de şirinlikleri ile beni sevindiriyor. Herkese mutlu pazarlar diliyorum :)))

2009 annişleri bende 2010mart anasıyımzemuszemus anneler gününüz kutlu olsun bebeişlerinizle mutlu mu mutlu bir ömür diliyorum hepinize.. sewgiler..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…