2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar

öncelikle anneler gününüz kutlu olsun

perşembe günü babaannemi kaybettik 86 yaşındaydı hayatı çok güzel yaşadı keşke bizde onun kadar yaşayabilsek bide çarşamba gecesi Ada hastalandı ateşini 39 dan aşağı düşüremedik perşembe günü tam bi felaketti benim için bi cenazeye koşturdum bi Ada'ya ilaç veriyorum yarım saat düüşürüyor sonra gene 39 çıkıyordu zor bi gündü ama başka bişeyi yoktu dokunmasan hasta demezsin yemesi iyi oyunu iyi yaramazlık var öksürük burun akıntısı yok ama cayır cayır yanıyor kuzum doktora götürdüm cenaze işlemlerinden sonra doktorda bişey bulamadı sebebsiz yere ateşi kabakulak yapar dedi ama oda çıkmadı boğazlarında bir bağdemciğinde kızarıklık varmış büyük ihtimalle ondan dedi neyseki pazar günü pek bişeyi yoktu ateşide 37,5 civarlarında gezdi neyseki düştü şimdi bide cuma günü kütahyada toplantımız vardı valla ölü gb gittim bu olaylardan sonra herşey üst üste geldi

tüm herkesin anneler gününü kutluyorum.birkaç gündür iş yoğunluğu nedeniyle giremiyordum...facede zaten fırsatım olmuyor giremiyorum....o yüzden geç oldu biraz..

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum, minik bebişlerimiz büyüdü artık, kimisi anne bile diyor:) benim oğlum anne demese de şirinlikleri ile beni sevindiriyor. Herkese mutlu pazarlar diliyorum :)))

canım benim anneler günün kutlu olsun.

günaydın arkadaşlar

perşembe günü babaannemi kaybettik 86 yaşındaydı hayatı çok güzel yaşadı keşke bizde onun kadar yaşayabilsek bide çarşamba gecesi Ada hastalandı ateşini 39 dan aşağı düşüremedik perşembe günü tam bi felaketti benim için bi cenazeye koşturdum bi Ada'ya ilaç veriyorum yarım saat düüşürüyor sonra gene 39 çıkıyordu zor bi gündü ama başka bişeyi yoktu dokunmasan hasta demezsin yemesi iyi oyunu iyi yaramazlık var öksürük burun akıntısı yok ama cayır cayır yanıyor kuzum doktora götürdüm cenaze işlemlerinden sonra doktorda bişey bulamadı sebebsiz yere ateşi kabakulak yapar dedi ama oda çıkmadı boğazlarında bir bağdemciğinde kızarıklık varmış büyük ihtimalle ondan dedi neyseki pazar günü pek bişeyi yoktu ateşide 37,5 civarlarında gezdi neyseki düştü şimdi bide cuma günü kütahyada toplantımız vardı valla ölü gb gittim bu olaylardan sonra herşey üst üste geldi

canım başınız sağolsun öncelikle..
ada ya da çok çok geçmiş olsun.
ayrıca anneler gününde kutlu olsun canım..

damlacım başınızsağolsun canım. allah sizlere uzun ömürler versin.
adacığımada gelmiş geçmiş olsun en korktuğum şey ateş.
hepsi üstüste gelmiş sen kendine dikkat et canım.

anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar. anneanneler-babaannelerde olun inşallah. öpüyorum hepinizi.

günaydın arkadaşlar

damlacım başın sağolsun Allah babaannenin yattığı yeri cennet etsin.
adayada geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Damlacım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin... Adayada çok geçmiş olsun çok üzüldüm, ateş çok zor oluyo çok korkuyorum ben ateşten:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar
başsağlığı ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun
kuzum dün daha iyiydi ateşlenmedi biraz huysuzdu sadece okadar da olacak artık

herkese günaydın 2009 mart ayının güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnn
damlacığım öncelikle başın sağolsun adayada çok geçmiş olsun neyseki düzelmiş prensesin

kızlar dün bir ilk yaşadık bizde batuhan beyin çok uykusu gelmiş ben sütünüısıtmak için içeri gitmişdim ben giderkende zaten hlının üstünde yatıyodu ama elinde oyuncağı vardı bir ara mızırdama sesi gelsi ama sonra kesildi içeri bir girdi benim sıpam yerde yüzü koyun uyuya kalmış bir ara babası kucağına almış kıyamamış yerde uyumasın diye ama zorlainmiş yerde uyumuş sıpam çok tatlıydı ama inşallah yavaş yavaş kendi uyumaya başlar

Keske öyle kalsa canim :))
Rüyayi hep yataginda uyuturum öglenleri uyuttugumdada iyice alissin diye bi kac defa Yatagina koydum oda uzandi hani hic kalkmadi ayaga tam kalkacakken ben hadi annecim ee yap dedim biraz kendini salladi döndü cevirdi ama sonunda kendi kendine uyudu 5dakika icinde dua ettim Insallah kalirda böyle devam eder diye NERDEEE iki gün sonra aksam uyutayim diye yatagina koydum anne yanina al gibi harektler ciziyo :))))

günaydın arkadaşlar
esmacım çok sağol canım aferim Batuhan'a yavaş yavaş alışmaya başlıyorlar kendileri uyumaya bazen Ada da kendisi uyur böyle böyle alışacaklar işallah :Saruboceq:

akşamları yatağına koyuyorum ben iyi geceler annecim diyorum öpüyorum gülüyo ban sonra biraz beşiğini sallıyorum uyuyo kendi uyumasını beklemek illaki yerde olacak önceki günde yattı yere konuşa konuşa uyuyacaktı ki bu sefer ben izin vermedim çünkü pijamalarımızı giymemişdik bide batunun cildi çok hassas çok kuru hergün yatmadan yğı güreşe hazırlıyorum onu iyice kremlenip yatıyoruz 2-3 gün sürmeyim keçe gibi oluyo cildi cumartesi cildiyeye götüreceğim bakalım ne diyeek

X