2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ço ağladı bu fotoları çekinirken ortamdan korktu kuzum öyle böyle çekindik ama fena çıkmamışız demi

kimse gelmiyormu artık buraya ne kadar sessiz burası vay be 1 sene öncesi geldi aklıma nasılyazrdık yetişmezdikkkkk

Selam kizlar nasilsiniz??
burcucum tshirtler süperrr bende istiorummmmmmm
family sünnet iyi gecti insallah, hayirli ugurlu olsun ve gecmis olsunnn!!!
ben cok özledim eski günleri yaaaa.. öyle bilgisayar bütüngün acik ama ben ev icinde kosusturuyorum :S

Su tecavüz olaylarina gelince.. Ne OLUYOR BIZIM MILLETIMIZE anlamiyorum?akil sir erdiremiyorum artik yapilanlara, cektirilenlere!! Nasil bir düsüncedir, nasil bir yürektir bunlari yapan??
Bebeklere yapilan tecavüz-Ilkögretimde 100kisiye yakin kisi tarafindan kizlara yapilan tecavüz manavi-kasabi bile var icinde hicmi bunlarin babalari o manav-kasap icinde dgildi, herkes arkadasini kizinami tecavüz etti akil sir erdiremiyorum!! Aglayarak izliyorum, gelecekten korkuyorumm!!!
Allahim sen bize dogru yolu göster artik Yarabbim!!!!

AMINNN

Bu arada Batuhancik gelmis, hosgelmis!! Nasilsiniz canim??
Kocaman adam olmus, tam isirmalikkk böyle her yerinden yere yatirip gidiklayip isirasi geliyo insanin!!!

Dimi bu arada bir yil öncsi nasildi, sayfalari okuyabilmek icin bi okumak icin girdigim zamani hatirliyorum, sonradan toplanirda okuymam diye

merhaba sibelciğim iyyiz valla herşey aynı diyemeyeceğim çünkü bizim küçük herif çok fena çok şımarık dede babane yanında ne olması bekliyorsam ypma dediğmiz şeyi bizi kandırıp yapıyo artık sıpa ama babadan inanılma derecede korkuyo olması gerektiği gibi yapma desin ağlamaya başlıyo gerçi yeni yeni onada çözüm buldu ibo ypma diyo bir bakış atıyo içden bile değil gülmemek gülmedimi daha çok şımarıyo eninde sonuna güldürüp bizi yoluna devam edio siz ne yapıyorsunuz rüya hanım nasıllar emiyormuş hala maşallah ona bizde emiyoruz hala günde 1 kerede sağmaya devam ediyorum ne çıkarsa şifa olsun bebeğime işde böle cnm öpüyorum seni ve rüyayı

herkese günaydın 2009un güzel mart anneleri batuhan sabh çok tatlı uyuyordu evden çıkarken gerçi gece sağolsun beni pek uyutmadı ama
saatlerce meme emilirmi kızlar gece hiç ağzımdan çıkmasın istiyo eskisi kadar süt yok biliyorum ama bu adarda erken acıkılırmı 11de sütünü içip yatıyo 2-3de uyanıyo sabaha kadar yanımda benim göğüsler fora dışarda istediği zamn dönüyo bulamazsa bağırıp açtırıyo bana memeyi gece 1 kere daha sütmü ısıtsam ne yapsam

günaydın canlar nasılsınız

esmacım hoşgeldin canım Batuhan ne kadar büyümüş öyle maşallah kuzuma pozlarınız süper çıkmış çok canlar yakacak çoooook

huriyecim geçmiş olsun canım Buğrahan erkekliğe adımını attı hayırlı olsun canım şimdi nasıl iyi mi nasıl geçti sünnetiniz genel aneztesili mi yaptırdın kararsızdın en son

sibelcim ve buketcim sizlerde hoşgeldiniz bayadır yoktunuz Rüya ve Anıl nasıl iyiler mi

burcucum allah kavuştursun canım anneni yolcu etmişsin ayrıca fotonuzdada süper çıkmışsınız maşallah

stüdyo fikri süper. . fotoğrafları alınca bizde görelim cimcimenin yeni halini olurmu canım

selam kızlar.... biz alttan iki tane diş çıkarabildik sonunda... sevinçten göbek atıcam nerdeyse...
hadi gözünüz aydın canım. at at bahaneyle bizim yerimizede göbek at ooh sefan olsun hihoyyyt

biz geldik nasıl olmuşuz ama
valla süper olmuşsunuz. çok güzel bir fikir olmuş bence. harika çıkmışsınız

inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.. galiba çocuklardan çok biz korkuyoruz dimi eyvahedigeldismile

ya arkadaşlar yüzünüzde doğumdan sonra leke kaldımı ?çözüm bulan varmı?fade out diye bi krem varmış kullanan oldumu?
benim lekem olmadı kuzucum.

valla böyle haberleri okudukça endişelenmemek,sakınmamak elde değil dimi.çok haklısın bence.

buketciğim işde batuhan bey bu son hali bi kaç foto daha atmaya çalışıyorum ama henüz beceremedim şunu b gönderem önce :d
işte buuuuuuuuuu. şu bakışlara bak maaşallah erkek bu erkeek. çok tatlı olmuş tosbağam. sağol esmacım özledim valla iyi geldi.

"benim göğüsler fora dışarda" :roflol:işte esma bu yine başardın güldürmeyi. formunu koruyorsun bakıyorum. çok yaşa emi.kaydirigubbakcemile3

sibelcim ve buketcim sizlerde hoşgeldiniz bayadır yoktunuz Rüya ve Anıl nasıl iyiler mi
hoşbulduk canım. anılım iyi şükür. iki gündür toplamda iki saat uykum var ama neyyse. gece uyumuyo 20 dakikada bir,1 saatte bir uyanıyo sıpa..

Rüyada ayni canimmm cok simarik :S hayir dedigimizde gözlerini kapatip aglamaya basliyo taaki biz gülene kadr gülünce hemen herseye devam!! Beni hic takmiyr zatn babasindan korkuyor! FAzla görmediginden herhalde! Bazen sabaha kadar emmek istiyor, bazen hic emmek istemiyor kafasina göre! Birakmayi düsünüyorum ama kendimi daha hazirliyamadim ne bileyim emerken o bana sarilisi, sonra oynayisi,beni öpüsü bunlari özliyecegim diye kendimi hazirliyamadim daha!!

offf kızlar dun gece hıc uyuyamadık
Alı Tuna ateslendı ve cok kotu balgam cıkardı kusarak

slm nasılsınız bakalım biz iyiyiz malum çocuk 2tane hele biri okula gidince giremiyorum şimdilerde biraz rahatladım bizim 12tane dişimiz çıktı 13ve14üncü yolda bugün yarın patlar 1.5aydırda yürüyoruz yürümek ne kelime koşuyoruz maç yapıyoruz erkek fatma ne olcak çok fena çok istediği olmadımı feryat figan ağlıyo bize vuruyo geçen bi ağladı komşu geldi aşağıdan ne oldu diye yok bişey istediği olmadı diyince amannnn çok fena bu yaa diyip güldü kadıncağız savaş halinde geçiyo günlerimiz koşuşturmayla ne yapalım sağlıklı olsunlarda koşturalım demi ama sonra nerden anlıycaz anne olduğumuzu

oğluşum dün lokal anestezi ile sünnetini oldu çok şükür arkadaşlar şimdilik bi sorun yok geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürleropuyorumnanaktan

günaydın canlar nasılsınız

esmacım hoşgeldin canım Batuhan ne kadar büyümüş öyle maşallah kuzuma pozlarınız süper çıkmış çok canlar yakacak çoooook

:
teşekkür ederiz canım şimdi bizim canımızı yakıyo kreta ilerdede kime kısmetse artık
cidden öyle allah korusun deprem felan olsa göğsü içeri koymayı unutursam rezil olcam kuzucuklaın bugün takke içine giriş saatleri sabah 6ydı onlarada yazık üşüyolar dışarda ama batu beyin hiç umrunda değil cak cak emiyooooo şunlar bana süt üretio iyi bakıyım yok sıpada

bende kıyamıyorum sibel dediğin ıssırsada birbirbirimizin sıcaklığını hissetmekçok güzel zaten bi akşamlaı bide geceleri sabaha kadar emiyor sıpa varsın emsinde geceleri bitirmek istiyorumyok kalk em yat demi ona razıyım ben

günaydın arkadaşlar

valla herkezde bi söz dinlememe ağlama problemi var bizdede durumlar aynı istediği olmadığında yıkıyo ortalığı geliyo beni dövüyor hayatımda kimseden tokat dayak yemedim kızımdan yiyiyorum valla ama yinede hayırı öğrenmeli bazen hayır dememe içerliyor içerlediğindede alt dudağını yavaş yavaş büküp bana bakıp ağlıyor hiç kıyamıyorum o haline hemen gelip sarılıyor bana tabii bende ona o anda yapmıyor ama daha sonra gene aynı şeyi yapıyor

melekcim geçmiş olsun canım işallah diştendir huzursuzluğu

huriyecim kazasız belasız atlatmanıza ve iyi olmanıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım

Selamlar herkese.Ben ne zamandır uğrayamamışım buraya ya..
Herkes iyidir umarım kimler var bilemiyorum ama.
Biz iyiz şükür 14.ayı sürüyoruz 13.aya gişrmeden yürüdü Alya şimdi aartık yürümüyor koşuyor.Merdiven inip çıkmak en büyük keyfi.
Anamı ağlatıyor kızlar cadılık cırlamak had safhada,cırlamayı bazen abartabiliyor haayırr diye benim cırlamamla susuyor.Bir tek benden korkuyor zaten babayla had safhada yapış yapışlar.
ÇEkmece karıştırma huyu filan yok şükür kendi kendine oyalanıyor bazen bazende hep tepemde.
Hayırı bilsin diye ben hayırı kullanıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama,benden çekindiğini biliyorum.
Onun haricinde çok mutlu bebek maşallah mutsuz huysuzluğu yok denecek kadar az.
Uykuları hala düzenli,20:30 da uyuyor gece sadece mama için uyanıyor gözü kapalı yiyor ve tekrar dalıyor.Sütü gene bıraktı
Birde pütürlü hala yemiyorEn büyük derdimde bu benimHerşey blendardan geçiriliyor eline bişe alıp yemesi yok.
Konuşmayada başladı Alya tek kelimeleri çok uygun olarak kullanıyor.Biz bile şaşırıyoruz.
Bizden haberler böyle.

Buğrahanın dikişi açıldı bugün kanama oldumafoldumben aslında sabah çok iyiydi maşallah iyileşmeye başladığı farkediliyordu... kayınvalidem geldi buğrahanın sünnet olduğu gün bugün biraz zorladı buğrahanı buğrahan benim yanıma gelmek istedi ben banyoda çöpü alırken babaneside tuttu buğrahanda çırpındı kendini sıktı ağladı falan hemen götürdüm doktora açılmış yara dedi krem sürdü yarım saat içinde geçmezse dikiş atırlır yada onun bi kremi var yarayı kapatıyo o sürülür dedi... çok şükür kanama yarım saat sonra dindi tekrarlarsa dikiş atılabilirmafoldumben inşallah iyileşir kuzum... çocukluğuyla acıyı bilmiyoda koltuğa çıkmak inmek istiyo koşuyo bide ishal oldu ki sormayın bezde bağlayamıyorum düşünün halimi elimde bez makinadan bi posta çıkıyo diğer posta kirliler giriyo hiç durmadan... ayy bi iyileşse Allah'ım...
Damlacım teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan Buğrahanda aynı Ada gibi kızdığımda hayır dediğimde dudağını büzerek ağlıyo gelip sarılıyo kucağıma yatıyo yavrum kıyamıyorum hiç... sonra yine yapacağını yapıyo ama uyanık-tatlicadiarzu- bizim onların üzülmelerine dayanamadığımızı bildikleri için duygu sömürüsü yapıyorlarkaydirigubbakcemile3 her ne kadar bazen sınırları zorlasalarda kıyamıyoruz canlarımıza:1hug:
gülenyüz teşekkürler canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yaaa diş balgam yaparmı bılıyormusunuz?

doktor bana dişin 38 den fazla ateş yapmayacağını, 38 in ise üst sınır olduğunu söylemişti. ama balgam yapabilir, tükürük salgıları artıyo ya diş çıkartırken, çocuğuı tıkamış olabilir. yavrum benim, inşallah sarsılmadan çıkarır dişini.
ayyy ben kızımı özledim..şu an .. çok özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…