Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada Batuhancik gelmis, hosgelmis!! Nasilsiniz canim??
Kocaman adam olmus, tam isirmalikkk böyle her yerinden yere yatirip gidiklayip isirasi geliyo insanin!!!
Dimi bu arada bir yil öncsi nasildi, sayfalari okuyabilmek icin bi okumak icin girdigim zamani hatirliyorum, sonradan toplanirda okuymam diye
stüdyo fikri süper. . fotoğrafları alınca bizde görelim cimcimenin yeni halini olurmu canımbu haftasonu kızımın saçlarına kahkül kestiricem, gözünün önüne geliyo ve hanımefendi toplatmıyo, nasıl önünü görüyo anlamıyorum :)
ondan sonrada fotoğraf stüdyosuna götüreyim diorum, en tatlı zamanları, fotoğraflamak lazım dimi :)
en cici kıyafetlerini de alırım yanıma, bi kaç farklı fotoğraf olur.
ay şimdiden heyecanlandım vallahi ya.
bu çocukların herşeyi insanı mutlu ediyor vallahi.
hadi gözünüz aydın canım. at at bahaneyle bizim yerimizede göbek at ooh sefan olsun hihoyyytselam kızlar.... biz alttan iki tane diş çıkarabildik sonunda... sevinçten göbek atıcam nerdeyse...
valla süper olmuşsunuz. çok güzel bir fikir olmuş bence. harika çıkmışsınızbiz geldik nasıl olmuşuz ama
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.. galiba çocuklardan çok biz korkuyoruz dimi eyvahedigeldismilekızlarrr yarın bi aksilik olmazsa inşallah oğluşum sünnet olacak korkuyorum yaa hem çok istiyorum hemde korkuyorum... annelik bu işte öyle değil mi.... lokal olacak doktor durur mu dedim durmayıp ne yapacak ağlar sadece dedi ama ben korkuyorum kuzucum çok ağlayacak genel anestezi olsa dedim çocuk küçük ne gerek var çocuğa zarar vermeye dedi... etrafımdaki herkesde genel anestezi olmasın dedi... eşimde genel anestezi olsa daha ii olur diye düşünüyodu ama doktor ve etrafımızdakilerin düşünceleri değiştirdi kararımızı... bilmiyorum yaa buğrahan korkudan çığlıklara boğulur genel anestezi mi isteseydikmafoldumbenmafoldumben dua edin bi aksilik olmadan atlatsın kuzum arkadaşlarmafoldumben
benim lekem olmadı kuzucum.ya arkadaşlar yüzünüzde doğumdan sonra leke kaldımı ?çözüm bulan varmı?fade out diye bi krem varmış kullanan oldumu?
valla böyle haberleri okudukça endişelenmemek,sakınmamak elde değil dimi.çok haklısın bence.Şimdi okudum tekrar gazeteyi. Belediye başkanı burada herkes birbiriyle akraba, aileler kendi arasında anlaştı olay kapandı, tekrar neden su yüzüne çıkarıyorsunuz demiş. Allahım bu yaratıklara insanlık ve vicdan versin. 2 yaşındaki bebeğine tecavüz edilip öldürülen anne-baba nasıl kendi arasında anlaşır,affeder aklım almıyor.
işte buuuuuuuuuu. şu bakışlara bak maaşallah erkek bu erkeek. çok tatlı olmuş tosbağam. sağol esmacım özledim valla iyi geldi.buketciğim işde batuhan bey bu son hali bi kaç foto daha atmaya çalışıyorum ama henüz beceremedim şunu b gönderem önce :d
"benim göğüsler fora dışarda" :roflol:işte esma bu yine başardın güldürmeyi. formunu koruyorsun bakıyorum. çok yaşa emi.kaydirigubbakcemile3herkese günaydın 2009un güzel mart anneleri batuhan sabh çok tatlı uyuyordu evden çıkarken gerçi gece sağolsun beni pek uyutmadı ama
saatlerce meme emilirmi kızlar gece hiç ağzımdan çıkmasın istiyo eskisi kadar süt yok biliyorum ama bu adarda erken acıkılırmı 11de sütünü içip yatıyo 2-3de uyanıyo sabaha kadar yanımda benim göğüsler fora dışarda istediği zamn dönüyo bulamazsa bağırıp açtırıyo bana memeyi gece 1 kere daha sütmü ısıtsam ne yapsam
hoşbulduk canım. anılım iyi şükür. iki gündür toplamda iki saat uykum var ama neyyse. gece uyumuyo 20 dakikada bir,1 saatte bir uyanıyo sıpa..sibelcim ve buketcim sizlerde hoşgeldiniz bayadır yoktunuz Rüya ve Anıl nasıl iyiler mi
yaaa diş balgam yaparmı bılıyormusunuz?
oğluşum dün lokal anestezi ile sünnetini oldu çok şükür arkadaşlar şimdilik bi sorun yok geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürleropuyorumnanaktan
teşekkür ederiz canım şimdi bizim canımızı yakıyo kreta ilerdede kime kısmetse artıkgünaydın canlar nasılsınız
esmacım hoşgeldin canım Batuhan ne kadar büyümüş öyle maşallah kuzuma pozlarınız süper çıkmış çok canlar yakacak çoooook
:
cidden öyle allah korusun deprem felan olsa göğsü içeri koymayı unutursam rezil olcam kuzucuklaın bugün takke içine giriş saatleri sabah 6ydı onlarada yazık üşüyolar dışarda ama batu beyin hiç umrunda değil cak cak emiyooooo şunlar bana süt üretio iyi bakıyım yok sıpadastüdyo fikri süper. . fotoğrafları alınca bizde görelim cimcimenin yeni halini olurmu canım
işte buuuuuuuuuu. şu bakışlara bak maaşallah erkek bu erkeek. çok tatlı olmuş tosbağam. sağol esmacım özledim valla iyi geldi.
"benim göğüsler fora dışarda" :roflol:işte esma bu yine başardın güldürmeyi. formunu koruyorsun bakıyorum. çok yaşa emi.kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım. anılım iyi şükür. iki gündür toplamda iki saat uykum var ama neyyse. gece uyumuyo 20 dakikada bir,1 saatte bir uyanıyo sıpa..
Rüyada ayni canimmm cok simarik :S hayir dedigimizde gözlerini kapatip aglamaya basliyo taaki biz gülene kadr gülünce hemen herseye devam!! Beni hic takmiyr zatn babasindan korkuyor! FAzla görmediginden herhalde! Bazen sabaha kadar emmek istiyor, bazen hic emmek istemiyor kafasina göre! Birakmayi düsünüyorum ama kendimi daha hazirliyamadim ne bileyim emerken o bana sarilisi, sonra oynayisi,beni öpüsü bunlari özliyecegim diye kendimi hazirliyamadim daha!!
yaaa diş balgam yaparmı bılıyormusunuz?