2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar
hafta sonu kimse girmemiş anlaşılan
eee nasılsınız bakalım bizler iyiyiz çok şükür

Günaydın Damlacığım,

Dün Ali Tuna babaannesiyle ızmir'e gitti. Ben de Cumartesi günü gideceğim.
ılk uzun ayrılığımız olacak.

Damlacım artık kimsecikler girmiyo.. bizde iyiyiz buğrahan gezme delisi oldu artık kapının önüne gidip ağlıyo çıkcam diye sitenin önünde park var pencereden oraya bakıyo yavrum sıkılıyo oda haklı...
Melekcim Allah kavuştursun diyim artıkopuyorumnanaktan çok zordur kesinlikle:çok üzgünüm:

allah kavuştursun melekciğim işdeyken o kadar fark etmezsin gerçide çünkü günlük rütun akşam zor olur sana neyse annesi çok az kaldııı hem bak abi oldu artık ali tuna batu gitseydi gece bize gelirdi kesin biz birgün sinemaya gittik kaygana bi daha akşamları gitme dedi bana gündüz nereye gidersen git ama akşama evde ol dedi uyumamış ben olmadan mı desem meme olmadanmı desem:ecrin_bebek:

BUNLAR BEBEK KURALLARIYMIŞ KIZLAR:roflol:
1. Her bebeğin günde 6 saat uyumaya hakkı var!

2.Sadece arabada eve gelmeye az kala uyunmalıdır!

3. Geceleri hiç kalkmadan uyanmak sadece pısırık bebekler için geçerlidir!

4. Hiç bi bebek 19 yada 20 de yatmamalıdır. Ne kadar geç olursa o kadar harikadır.

5. En geç sabah 6 da gece bitmelidir. Ondan sonra da avazın çıktığı kadar bağırılmalıdır ve ağlanmalıdır.

6. Her bebeğin okula gidene kadar emzirilmeye yada biberondan içmeye hakkı vardır!

7. 1 ekmek, 10 kaşık meyve püresi birazda kaşık maması bütün gün için yeterlidir.

8. Mama ve kaşık tükürmek ve atılmak için vardır. Anne baba yemeği ve sabit olmayan ne varsa onlar da atılmak içindir.

9. Sucuk salam sosis bunlar da püre şeklinde olmalıdır. Sebze püresi mi ASLAA.

10. Kırıntı, pislik, ambalaj ve en önemlisi mendil Ana yemektir!

11. Yemek sandalyesinde hiç rahat durmamalı ve dikilmeli.

12. Salya akıtmak bebeklerin kutsal görevidir.

13. Önlük light bebekler içindir.

14. Biberonlar içindekileri yere boca etmek içindir.

15. Her bebek diş çıkarabilir. Sık, Çok haftalarca.

16. Giyinmek aptalca bir iştir ve öyle kalacaktır. Çıplak olmak - hele kışın her bebek için harıkadır.

17. Her bebeğin çıplak vede kirli poposuyla dönmeye ve alt açma masasının tahta kısımlarını kemirmeye hertürlü bezlenme işlemini sabote etmeye hakkı vardır.

18. Her bebeğin altını açar açmaz işemesine izin vardır.

19. Her bebek sadece düz aylarda yıkanabilir. Pazar günleri ve dolunay olduğunda hariç.

20. Bebek ağzı kirli ve yapışkan olmalıdır.

21. Eller kokmalıdır.

22. Tırnaklar uzun olmalı. Cırmak serbest.

23. Her bebeğin anneye yapışmaya hakkı vardır! Anne onu yere bırakacağını ima ettiği anda da bağırmaya hakkı vardır.

24. Her bebek sırtüstü emekleyebilir, mobilyaların altına düşebilir sonra da ağlayabilir.

25. Kısa zaman için yatağına bırakmak kesinlikle yasak ve hemen ağlamayla protesto edilmelidir.

26. Her bebek günde en az 6 saat mızlanma sesleri çıkarmalıdır. Aralıksız tabiki.

27. Bebek oyuncakları tabu! Yaşasın kumandalar, müzik çalarlar, kablolar, dizüstü ve normal bilgisayarlar!

28. Hayır kelimesi çok komik.

29. Anne yere yatmalıdır. Anne en iyi oyuncaktır.

30. Bebekler istedikleri olmadığında ağlamaya ve tepmeye başlayabilirler. Heryerde ve Herkezi.

( Sadece biraz eğlenmek için hazırlanmıştır Lütfen dikkate almayınkaydirigubbakcemile3 )

kızlar oğlumun pipisinin alt tarafında ucuna doğru deri altında bi beyazlık oluştu... bu nedir bilen var mı yarın doktora götürmeyi düşünüyorum yavrum doktordan korkuyo artık yaa:çok üzgünüm:

Derinin altında mı? sünnetle mi alakalı acaba? Bence bir göstermende fayda var. Ama sünnet sonrası o derinin kaynamşması zaman alıyor
geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz

ewet Melekcim deri altında ama azönce altını değiştirirken baktım sanki sivilce patlar ya öyle patlamış gibi beyazlıkta kaybolmuş... anlamadım yaa yarın doktora götürecektim ne yapsam bilemedimbilmiyorumkismile

bugün kaan kocaman kocaman abiler ne yapıyosa onlar gibi davranmak istedi parkta. onlar toprakla oynadılar benimki toprakta. onlar sopalarla oynadılar benimki akşama kadar sopasını birakmadı elinden.. onlar koştu benimki peşlerinde.. onlar kumla oynadı benimki kum adam sandı kendini :s:S:S onlar kavga ediyo benimki hepsinden daha fazla avaz avaz bağırıyo :))) allam üüssst baaaş kafa göz çamur bi bebek oldu iki saat içinde :S hiç bu kadar delirmemişti dışardayken hem çok güldüm hem çok sinirlendim. ama şimdi de mışıııl mışıl uyuyo ne gündü yarabbim

amannn Kaan yerim ben seni sizde büyüdünüzde oynuyosunuz artık ne güzel maşallah sizeopuyorumnanaktan yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.. biz annelerede bol bol sabır :):):)

kızlar bu sıpalar büyüdükçe çok tatlı oluyorlar batuhan mutfak dolaplarını çok seviyor ama batuhan hadi babanı öp anneciğim babana sarıl deyince ne yaparsa yapsın içeriye babasının yanına gidip babasına sarılıp geri geliyor

3. Geceleri hiç kalkmadan uyanmak sadece pısırık bebekler için geçerlidir!

Bu sikka hic mi hic katilmiyorum:umursamaz:benim oglum da hic uyanmadan uyuyo ne olmus pisikmis hihh hicde bilene :umursamaz:

nasilsiniz kizlar napiyosunuz bakalim
kocamn oldular dimi evi birbirine katiyolar :))

günaydın arkadaşlar
bikaç zamandır yoktum işyerinde arka tarafta ottan geçilmeyen geniş bir alan vardı iyi olduğumuz nazımızın geçebileceği bi çiftçimize rica edip orayı sürdürdüm karıklar açtırdım şehirdende fideler getirip onları ektim ayyy bi güzel oldu valla nerde eski hali nerde şimdiki hali çeri domatesi,normal domates,sivri biber,çarliston biber,patlıcan,karpuz, kabak,marul.... biçok şey ektim :) onlarla uğraştım yavaş yavaş hasat zamanıda geliyor artık pek giremem sanırım o zamanlar

melekcim Ali Tuna'm çok şeker çıkmış maşallah ona ne kadar büyümüş öyle yerim ben onu

huriyecim neyaptın götürdün mü doktora çok geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım

bu arada kurallara bayıldım çoğu bizde de var hele şu aralar Ada kendisi yemek yemeye takmış durumda illa kaşık onda olacak ve döke saça kendisi yiyecek yoksa yemiyor sıpam ağzını kitliyor sıkı sıkı

slm kızlar bayadır giremiyorum .....geçmişe bakamıyorum fazla vaktim yok.nida nurum hasta 2 gündür.perşembe günü acile götürdüm.çok fenaydı ateşi 39,40 dı.hala kendine gelemedi kuzum dün gecede sürekli uyanık vaziyette.uyuyamadı ateşi vardı gene.boğaz enfeksiyonu dedi doktor.dondurmaları yedi böyle oldu..birde diş çıkaracak sanırım..kötü geçiriyoruz 2 gündür...hasta olan diğer bebeklerime geçmiş olsun.hepinizi çok öptüm..

günaydın arkadaşlar
hafta sonu bi pinpirik içinde geçti Ada su çiceği çıkartsam mı çıkartmasam mı arasındaydı neyseki özel aşısını yaptırmıştım doktorumuz aşımızı yatıralı 1 ay olduğunu ve aşı 15 gün sonra koruyuculuğunu gösterdiğini söyledi atlatırsada yüzelsel olur dedi hem var gb hem yok gb olmadı doktorumuza tekrar gidicez bence biran önce çıkarsada kurtulsa yavrum eninde sonunda çıkaracak

nermincim çok geçmiş olsun büyük ihtimalle azılarıda çıkarıyordur ateşi oyüzden inmiyordur Ada azılarını çıkarırken 39dan aşağı düşmemişti ateş ee bunun yanında birde boğazıda olunca ateş iyice artar çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…