2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de yarın aşı olmamız gerekiyo ama yaptıramıcaz çünkü kızımda bi salya bi sümük almış başını gidiyo. bilmiyorumkismile bugün doktora gittik oooo bi çanta şurupla geri döndük. kafamçokkarıştı bakalım düzelsin öyle gideceğiz sağlık ocağına. bugün tartıldık bizde 10.4 nazar: )çıktık üstümüzle başımızla boyumuzu ölçmediler ama. hem senin bebişinde zayıf değil ki 9 kilo az değil yani maşallahı var.

Son düzenleme:

aynısından bi tanede bizde var laelaelaelaelae istediği şeyi verme basıyo çığlığı. eskiden çocuklara kuş aldı filan der kandırırdık bu modellere o da kar etmiyo kaydirigubbakcemile3 kuş almış diyosun arkana atıyosun istediği şeyi seni yerinden kaldırıyo da alıyo alacağını yine alıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım yaa... valla benim kuzum öyle bi ağladı ki can dayanmazmafoldumben ne bileyim yaa 9 kilo herkes zayıf diyo insanın morali bozuluyo ama önemli olan sağlıklı olması işte bütün besinlerden alsa... yemiyo ki sıpam öyle herşeyi...

Son düzenleme:

benim kuzum da uyumuyordu bi de gaz ilacı bize alerji yapmıştı bir gece tüm gecemizi ve günümüzü emzirerek geçirmek zorunda kalmıştım. o gece dedim ki bu çocuk yalancı memeye alışacak :) ve alıştı da sadece uyurken alıyordu kan uykuya geçerken atıyodu. şimdi onu da almıyo beni emerek uyuyo :) onu ayağıma alr sallar ağzınada yalancı memeyi verir uyuturdum. ayakta sallanmayı da unuttu (çok gerektiği zaman yapıyorum yine) yalancı meme emmeyide unuttu yani. sen bilirsin tabi herkes emzik kullanmak istemiyo ama acayip kurtarıcı oluyo kimi yerde.
ben 2 şeyi icat edene çok dua ettim 1.si yalancı emzik 2.si yürüteç...... evde yanlız olan annelerin kurtarıcısı 2si de.......

canım bebişin daha çok çok küçük o yüzden hemen unutturmaya bak... şimdi bir ağlar iki ağlar... büyüdükce alışkanlıkları değişiyo senin istediğin şeyleri değil bebeğinin istediği şeyleri yapmak istemesende yapmak zorunda kalıyosun çünkü parmağında oynatıyo bebişler biziboshayallersmile tabi insan yeni doğduğunda kıyamıyo 7-8 aylık oluncada ahh ben ne yapmışım keşke şöyle alıştırsaydım böyle yapsaydım diyoruz...

sağolasın arkadaşım ama dediğin gibi herşeyin başı sağlık. eğer sağlıklıysa sakın bozma moralini. bak benim arkadaşım geçen sene daha 1 yaşındaki çocuğa yok çok yemiyo yok zayıf yok yediğini çıkarıyo deiye endoskopi yaptırdı ve inanırmısın hiçbişey çıkmadı. çokcuk emmeyi bırakınca tosun gibi oldu. hiç bozma moralini. zamanla düzelir. :teselli:

canım bizim aşımızda koldan oldu merak etme hayatım bizim boyumuz 82 cm kilomuz 12 kilo sıpam normalin baya üstünde ama senninkide hiçde zayıf değil önemli olan sağlık

canım aynısından bizdede var bir adet onlar bence şuanda neyi ne kadar yaptırabilirim peşindeler bizi ölçüyorlar ağlarsam neye ne kadar izin veriliyor zor bi aşamadayız

kaçak kankam benim nerelerdesin sen yaa özledim valla zaten şu face bende yok yaa gir sen gir unut buraları klava:

bi sorunumuz daha war yalancı memede almıyor benimkisi:1no2: zorla weriorum atıyo hemen.. izimki emerekte uyumuyor şuan babası uğraşıyor sabah 6,30dan beri uyanık böyle bi bebek olabilirmi...

yani ağlatma yöntemimi uygulamalıyım? beşiğine koyacağım we lmayacağım işe yararmı çatlamasın ağlamaktaneyvahedigeldismile

daha çok küçük aklı başına geldikce dahada zor olur senin için canım... şimdi bir ağlar iki ağlar.. tabi çok ağlayacak olursa mutlaka alırsın kucağına... inşallah kendi uyumaya alışır:Saruboceq:

valla varya arkadaşlar ben artık aglıycam hemde bagıra bagıra. iki elini birbirine kenetleyip yüklenio benimki su damacanasına şar şarrr su sagıyo pompadan. tıpasını taksam çıkarıp yemeye kalkıo. eline almış kızartma tenceremi fır fır çevirio elinde her yer yag ben aglamayayımda kimler aglasın. aglayasım var hemde bagıra bagıra 1 saniye durmuo 2 gecedir 9 da uyuyakalıyorum kızımı yatırırken yarabbii bu bir sınavmıdır nedir? yok anam valla istemem ikinci çocuk falan dellendim iice bide benden daha sinirli hanfendi aglak ve asabi:gitme:

canım bizim aşımızda koldan oldu, herşey onların sağlığı için, meriçte ağladı biraz ama sonra sustu ben kucağımı alıp gezidirince :)))

meriçte iki gündür yürüyor ve gördüğü herşeyi kendisiyle birlikte yürütmek istiyor:)) damacanayı daha farketmedi ama oda yapacak gibi :)))

hasretcim kolay gelsin canım sanada, inan bana meriç hala az uyur, uykusuz geceler yaşıyorum işe öyle geliyorum... kaç kere uyanır gece zaten 12 den 1 den önce uyumaz...
bende hem annem hem kayınvalidem çalıştığı için birinci haftadan sonra kendim baktım bebeğime, zor oldu ama alışıyor insan bi süre sonra, gazı olabilir canım göbeğine masaj yapabilirsin, meriçte emzik almadı gerçi bende hiç istemedim almasını işimede gelmedi deil hani :))) sonra unutturması çok zor oluyor (yiğenimden biliyorum) hem düşürürse yere tekrar ağzına alır diye endişe ediyordum gözümden kaçarsa diye...
ben meriçi 4 ay kucağımdan indirmedim yaka iğnesi gibiydi inan... Allah sabır versin, inşallah düzelir anormal bi durum olduğunu düşünmüyorum çünkü meriçte öyleydi.. karnına masaj yapınca çok rahatlardı gazlıydı çünkü.

ecrın yagmurcum dogum gunun kutlu olsun tatlı bebıs aılenlen mutlu gunler dılegınle nıce senelere

selam arkadaşlar... doğumgünümüzü kutlayan herkese çok çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

iyi ki doğmuş bütün bebeklerimiz...kaydirigubbakcemile2

çekirdek aile bi kutlama yaptık dün... hoştu...:kedi:

ben sizlerinkilerin doğumgünlerini tek tek kutlayamadım kusura bakmayın...:kedi:

beceebilirsem foto ekliycem...yerimseniben

Doğum gününüz kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum,sağlıkla huzurla büyüsün inşallah prenses.
Faceden kutluyoruz ya genelde ben burayı artık unutuyorum sanırım:gitme:

selam
yaninda uzanarak yatirmaya calissan senin icinde rahat olur ?? ben öyle yapiyordum... uyuduktan sonra ya oldugu yerde birakiyor yada yatagina koyuyordum... :)

bir kac gün aglayacaktir vs ama alisacaksin cünkü daha cok kücük o kucaga alismamistir sizin kokunuza alismistir hep omzunuzda kokunuzu tanidigi icin rahat uyuyordur... :) yaninda uzanarakta hem kokunuzu devam alir hemde ayakta gezinerek siz iskence cekmemis olursunuz :)

@rebeca : dogum gününüz kutlu olsun, cekirdek aile mutluluklar dilerim, güzel yarinlar sizin olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…