- 14 Mart 2009
- 19
- 0
aşı olduk sabah kızlar yavrum o kadar çok ağladı kimafoldumben bide bacaktan değil koldan yaptılar aşılarını 1 yaşında koldan oluyomuş öyle mi??? sizin nasıl oldu?? boyumuz 74 cm kilomuz 9 kg niye çok zayıf benim oğlum yaamafoldumben
kızım çok huysuz aglayarak herşeyiş yaptırmaya çalışıyor. istediğini yapmak istiyor karşı çıkıncada katılırcasına aglıyor. hayır bile demiycem yani bırakıcam yapsın yaramazlıgını:) sizde varmı böyle bir durum. kızıyor herşeye yumruklarını sıkıp nefesini tutup morarıncaya kadar bagırıo sinirden. valla delirtcek beni ya. hele dün akşam artık sınırlarımı zorladı acaip inat oldu dua etsin babası vardı azcık eşime verdim de sakinleştim. valla çok çaresizimbilmiyorumkismile
bizim de yarın aşı olmamız gerekiyo ama yaptıramıcaz çünkü kızımda bi salya bi sümük almış başını gidiyo. bilmiyorumkismile bugün doktora gittik oooo bi çanta şurupla geri döndük. kafamçokkarıştı bakalım düzelsin öyle gideceğiz sağlık ocağına. bugün tartıldık bizde 10.4nazar: )çıktık üstümüzle başımızla boyumuzu ölçmediler ama. hem senin bebişinde zayıf değil ki 9 kilo az değil yani maşallahı var.
selam kızlar ben 20günlük anneyim 2010 marta nnelerinden.. adi kocamın haksızlığı yüzünden annem artık gelmiyor we ben bebeğime 4.günden beri tek başıma bakıyorum(( bebeğim kucağa alıştı eşim sayesinde omuzda gezerek uyuyor beşiğine koyunca 5 dakikada uyanıyor ( geceleri işkence gibi uyanıyor we 2 saat 3 saat uyumadığı oluyor.. gündüz birazdaha rahat iyice kucağımda dalarsa bıraktığımda ancak uyuyor ne yapmalıyım bana neler öeneririsiniz ((
selam kızlar ben 20günlük anneyim 2010 marta nnelerinden.. adi kocamın haksızlığı yüzünden annem artık gelmiyor we ben bebeğime 4.günden beri tek başıma bakıyorum(( bebeğim kucağa alıştı eşim sayesinde omuzda gezerek uyuyor beşiğine koyunca 5 dakikada uyanıyor ( geceleri işkence gibi uyanıyor we 2 saat 3 saat uyumadığı oluyor.. gündüz birazdaha rahat iyice kucağımda dalarsa bıraktığımda ancak uyuyor ne yapmalıyım bana neler öeneririsiniz ((
geçmiş olsun canım yaa... valla benim kuzum öyle bi ağladı ki can dayanmazmafoldumben ne bileyim yaa 9 kilo herkes zayıf diyo insanın morali bozuluyo ama önemli olan sağlıklı olması işte bütün besinlerden alsa... yemiyo ki sıpam öyle herşeyi...
aşı olduk sabah kızlar yavrum o kadar çok ağladı kimafoldumben bide bacaktan değil koldan yaptılar aşılarını 1 yaşında koldan oluyomuş öyle mi??? sizin nasıl oldu?? boyumuz 74 cm kilomuz 9 kg niye çok zayıf benim oğlum yaamafoldumben
kızım çok huysuz aglayarak herşeyiş yaptırmaya çalışıyor. istediğini yapmak istiyor karşı çıkıncada katılırcasına aglıyor. hayır bile demiycem yani bırakıcam yapsın yaramazlıgını:) sizde varmı böyle bir durum. kızıyor herşeye yumruklarını sıkıp nefesini tutup morarıncaya kadar bagırıo sinirden. valla delirtcek beni ya. hele dün akşam artık sınırlarımı zorladı acaip inat oldu dua etsin babası vardı azcık eşime verdim de sakinleştim. valla çok çaresizimbilmiyorumkismile
selam millet. gezenti puket geldi. nabersiniz
buralar iyice ıssızlaştı diye bende gelmiyorum. ev gezmesi yapıyorum facebookta geziyorum derken buraya fırsat kalmıyor.
bizde bir yaramazlık yok. gece uykusu dışındaa tabi. ne zaman akşam yatırıp sabah uyandığını görecem ben bu çocuğun. gece en az 4 kere kalkıyoruz. benim uyku çorbaya dönüyo. 3 saati geçirdiği olmuyo hiç. zaten 3 saat deliksiz uyursam kar sayıyorum artık. pöff.
onun haricinde iyiyiz. havalar düzelse dahada iyi olucaz. çünkü dışarı çıkmak istiyor artık kuzucum evler dar geliyor :)))
bi sorunumuz daha war yalancı memede almıyor benimkisi:1no2: zorla weriorum atıyo hemen.. izimki emerekte uyumuyor şuan babası uğraşıyor sabah 6,30dan beri uyanık böyle bi bebek olabilirmi...benim kuzum da uyumuyordu bi de gaz ilacı bize alerji yapmıştı bir gece tüm gecemizi ve günümüzü emzirerek geçirmek zorunda kalmıştım. o gece dedim ki bu çocuk yalancı memeye alışacak :) ve alıştı da sadece uyurken alıyordu kan uykuya geçerken atıyodu. şimdi onu da almıyo beni emerek uyuyo :) onu ayağıma alr sallar ağzınada yalancı memeyi verir uyuturdum. ayakta sallanmayı da unuttu (çok gerektiği zaman yapıyorum yine) yalancı meme emmeyide unuttu yani. sen bilirsin tabi herkes emzik kullanmak istemiyo ama acayip kurtarıcı oluyo kimi yerde.
ben 2 şeyi icat edene çok dua ettim 1.si yalancı emzik 2.si yürüteç...... evde yanlız olan annelerin kurtarıcısı 2si de.......
canım bebişin daha çok çok küçük o yüzden hemen unutturmaya bak... şimdi bir ağlar iki ağlar... büyüdükce alışkanlıkları değişiyo senin istediğin şeyleri değil bebeğinin istediği şeyleri yapmak istemesende yapmak zorunda kalıyosun çünkü parmağında oynatıyo bebişler biziboshayallersmile tabi insan yeni doğduğunda kıyamıyo 7-8 aylık oluncada ahh ben ne yapmışım keşke şöyle alıştırsaydım böyle yapsaydım diyoruz...
selam arkadaşlar... doğumgünümüzü kutlayan herkese çok çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
iyi ki doğmuş bütün bebeklerimiz...kaydirigubbakcemile2
çekirdek aile bi kutlama yaptık dün... hoştu...:kedi:
ben sizlerinkilerin doğumgünlerini tek tek kutlayamadım kusura bakmayın...:kedi:
beceebilirsem foto ekliycem...yerimseniben
ecrın yagmurcum dogum gunun kutlu olsun tatlı bebıs aılenlen mutlu gunler dılegınle nıce senelere