2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum gününüz kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum,sağlıkla huzurla büyüsün inşallah prenses.
Faceden kutluyoruz ya genelde ben burayı artık unutuyorum sanırım:gitme:

teşekkürler canım...
@rebeca : dogum gününüz kutlu olsun, cekirdek aile mutluluklar dilerim, güzel yarinlar sizin olsun insallah :)

teşekkürler canım inşallah bütün güzel yarınlar çocuklarımızın olur...

heeey milleeet nerde benim kuzucuklarımın anneleri bakalım. ben gelmiyorum diye küstünüzmü yoksam :))
kankim kankim kızma bana noolur. sopayıda yedim senden amaniiin.

slm kızlar nasılsınız bizim internetimiz geçiçi bi süre olmıyacak arkadaşlara falan geldikçe bakıcam ortak kullanıyoduk arkadaşımız taşındı şimdi kendimiz alıcaz inşallah en kısa zamanda ne kötü internetiz kalmak ya nesye özlemiş sizleride buarada kızımın aşınıda yaptırdık yarında doktor kontrolümüz var kendinize iyi bakın meleklerede öpücükler

arkadaşlar benim oğlanın salyası hala btmedi yaaa şelale gibi akıtıyor ne zaman son bulacak yaaaa.sizinkiler nasıl

HEPİNİZE TEŞEKÜRLER CEWAPLAR İÇİN YANIMA YATIRMATI DENİYORUM ÖYLE DURSA AMENNA KUCAĞIMDA YATIYORUM AMA YOK DOLAŞMAK İSTİYO İŞTE:KK43:( NEFRET ETME DERCESİNE GELDİM KIZLAR:KK43:(( GECELERİ BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORUM:gitme:

Merhaba, Hasret'i gördüm ben de geldim 2010'dan :)

2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...

2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...

cnm merhaba benım bebegımde ılk 3 ay emdı ama daha sonra 6. aya kadar emmedı mecbur sagıp vermıstım sutum kesılmesın dıye 8 ayda kendı tuttu sonra nıye tutmadı dıye dr.ye sordugumda bazı bebkler yapar dedı sende sagıp vermeyı dene bı vazgecme

merhabalar nerdesınız kızlar tabı havalar guzellestı kendınızı dısarı attınız dımı.....

cnm merhaba benım bebegımde ılk 3 ay emdı ama daha sonra 6. aya kadar emmedı mecbur sagıp vermıstım sutum kesılmesın dıye 8 ayda kendı tuttu sonra nıye tutmadı dıye dr.ye sordugumda bazı bebkler yapar dedı sende sagıp vermeyı dene bı vazgecme

Teşekkür ederim. Sürekli sağarak veriyorum, bir iki kez mama verdim. Bugün iki kez yirmişer dk emdi :)) Sağarak verdiğimde ne kdar vermeliyim onu merak ediyorum.

günaydın kızlar
dün işten erkken çıktım 2:30-3 gb evdeydim kuzumla beraber parka gittik salıncakta sallandık kaydıraktan kaydık kumlarla oynadık çok güzeldi çok eğlendik analı kızlı keşke hep yanında olabilsem çok özlüyorum onu

selam damlacım valla sorma aynı bizde öle hafta sonunu iple çekiyorum, akşam gittiğimde serinlik çöküyor fazla dışarda tutamıyorum meriçi...
keşke hep yanlarında olabilsek... ama onların geleceği için çalışıyoruz bizlerde tabi .
bende götürüyorum parka bayılıyor, iki gündür bakıcımızda saolsun çıkartıyormuş dışarıya çok eğleniyorlarmış

selam herkese ayy kızımla ana kız bir hastayızki sormayın.ölüyorum valla yatamıyorum dinlenemiyorum bize bakacak kise yok eşim çok yogun ve agır nezleyiz kızımla. kızım hayatında ilk defa sümük görünce şaşırdı tabi şeffaf sümüklerini tutup uzatıo. bir süre sizlerden ayrıyız öpüyoruz..

Selam ...
Kizim Rüyada üc-dört aylikken bi ara israrla emmek istemiyordu ama o inat ben inat ben kazandim, arkadasimin yaptigi sende sagarak ver ara sira gögsüne götür alirsa devam emzirirsin almazsada sagarsin, yilma bence,sütün varsaki hele cok yazik olur...

@Hasret: Oturupta omzuna koymayi denedin mi? Otuurup omzuna dayatip yavasca sallamayi kendinde arkani yasla biryere, bu aralar mutlaka belin agriyordur dogumdan sonra normal bir durum hele birde ayakta saatlerce omzunda cocuk daha bi agri cekiyorsundur umarim agrilarin yoktur ama varsaki dedigim gibi birde oturarak omzunda sallamayi dene? :)
Sabirli oL lütfen, gecicek bugünler insallah...

slm güzeller internetimiz bağlandı bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyodum bi süre intertimiz olmamıyacak die yazmıştım ama şükür hallettik.
2 gündür doktordayız 1 yaş kontorllerini yaptırıoruz kan verdik ama idrar vermek işkence 2gündür bi türlü poşete dek getiremedik kayıyo devamlı geldiler banada hele kan alana kadar mahvolduk 4 kişi alabildiler kıyamet leri kopar dı zilli kızım birde biraz kansızlık çıktı ferruma devam edicez zaten bi süredir ihmal ettim düzenli verememiştim onunlada ilgisi var ama hala ek besine tam anlamıyla geçemediğimiz içinde sürekli meme ön planda olduğu içinde kansızlık olabilirmiş neyse birde ayak bileğinin biri diğerine göre daha kalın geliodu bize onu sorduk doktorumuzda ortapedist te yönlendirdi ölçümlerimde 1 cm kadar fark çıktı ama filmlerde bi sorun çıkmadı çok şükürbi ayağımız daha etliymiş
ayrıca kilo kaybıda var 10kiloya düşmüş önemli değil önümüzdeki aylara göre hareket edicez dedi bakalım artık ah bi yemek yemeye başlasak bi günü bi gününü tutmuyo
ayy amma yazdım valla ne kadar azaldık kızlar nerelerdesiiz

günaydın kızlar
dün işten erkken çıktım 2:30-3 gb evdeydim kuzumla beraber parka gittik salıncakta sallandık kaydıraktan kaydık kumlarla oynadık çok güzeldi çok eğlendik analı kızlı keşke hep yanında olabilsem çok özlüyorum onu

selam damlacım valla sorma aynı bizde öle hafta sonunu iple çekiyorum, akşam gittiğimde serinlik çöküyor fazla dışarda tutamıyorum meriçi...
keşke hep yanlarında olabilsek... ama onların geleceği için çalışıyoruz bizlerde tabi .
bende götürüyorum parka bayılıyor, iki gündür bakıcımızda saolsun çıkartıyormuş dışarıya çok eğleniyorlarmış
bahar geldi bizmde park keyiflerimz başladı ben çalışmıyorum ama parklara uzak oturuoz bizde haftasonunu bekliyoruz babamız götürüyo
selam herkese ayy kızımla ana kız bir hastayızki sormayın.ölüyorum valla yatamıyorum dinlenemiyorum bize bakacak kise yok eşim çok yogun ve agır nezleyiz kızımla. kızım hayatında ilk defa sümük görünce şaşırdı tabi şeffaf sümüklerini tutup uzatıo. bir süre sizlerden ayrıyız öpüyoruz..

cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ikinizede öpücükler

günaydın arkadaşlar

fatmacım geçmiş olsun canım

burcucum internetiniz hayırluı olsun canım olmasına çok sevindim opuyorumnanaktan

meralcim valla bizim bakıcımız daha henüz çıkarmaya başlamadı nisan mayıs gb başlar herhalde havalar iyice düzelsin diye bekliyoruz bide babam bakıcıyı tek başına dışarıya yollama dedi bende giderim onlarla parka dedi Ada ile oynarız eğleniriz değişik parklara götürürüm ben onları dedi valla nasıl olucak bilmiyorum her defasında babam gitmek isticek ve giderde bakıcımız nasıl tepki verir bilmiyorum senin bakıcı tek başına Metin Meriç ile mi çıkıyor yoksa yanlarında birileride oluyor mu

tünaydın canlar:))))

valla canım bizde mierçten çok zor alıyoruz idrar numunesini ama gaita kadar zor olamaz o daha bi zor elimde tüplerle bekle allahbekle sonra kakadan içine koymak için uğraş dur :))) offf böle anlatınca çok mide bulandırıcı gibi ama meriçin kakası bile güzel geliyor gözüme :))))) kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş hesabı :)))))

damlacım bizim bakıcımız dayımın eşi yengem yani, aynı zamanda da babamında yiğeni iki taraflı akraba olunca benim içim çok rahat, dışarı çıkmaları konusunda annemlerlede aynı apartmanda oturuyorlar ben oraya bırakıyorum meriçi evin hemen karşısında park var o yüzden gönül rahatlığıyle çıkıyorlar...akraba olmasydı bende çıkartmak konusunda biraz tereddüt yaşardım sanırım, baban haklı bence

X