2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ecrin Yağmurcum, Demircim, Yiğitcim, Buğrahancım, Veliefecim, Yiğitcim ve Asyacım doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara opuyorumnanaktan

biz geldikk dün gece 11 de evimizdeydik. allahım çok şükür ya atlattık. ordada dogum günü partisi yaptık. amannn ne dogummuş ya kutla kutla bitmedi:) ayy ya kızım kimseye kendini sevdirmedi dokunamadı kimse bende çok mutlu oldumzemuszemus babanemiz dogumumuzda hiçbir şey vermediği almadıgı gibi ilk dogum günümüzdede vermedi. ne hissiz ruhsuz sevgisiz menfaatçi kadın ya rabbim onu benden uzak tutsun:mymeka:

hoşgeldiniz canım....
nice nice seneler böle kutlamalar nasip etsin bize allah...

almasın boşver :)))

sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. bizimde çarşamba günü doğum günümüz. bakalım teyzelerimizin okulu var onlar gelemeyecekler diye cumartesi kutlayacağız inşallah.

selam kizlar bizimkide yarin dogum gunumuz insallah mutlu geciririz gerci pek umidim yok babasiyla aramiz iyio degil galiba yolumuzun sonu gorunuyor

selam kizlar bizimkide yarin dogum gunumuz insallah mutlu geciririz gerci pek umidim yok babasiyla aramiz iyio degil galiba yolumuzun sonu gorunuyor

slm cnm şimdiiden doğum gününüz kutlu olsun inşşallah sorunlarınızıda halledersinizde yolunuzda daha uzun seneler devam eder

doğumgünü bebekleri kutlu mutlu olsun bugün çok özel...Rebeca cım Burser cim sizlerin de bebişlerinin doğumgünü kutlu olsun öpüyorum hepinizi..

aşı olduk sabah kızlar yavrum o kadar çok ağladı kimafoldumben bide bacaktan değil koldan yaptılar aşılarını 1 yaşında koldan oluyomuş öyle mi??? sizin nasıl oldu?? boyumuz 74 cm kilomuz 9 kg niye çok zayıf benim oğlum yaamafoldumben

Son düzenleme:
kızım çok huysuz aglayarak herşeyiş yaptırmaya çalışıyor. istediğini yapmak istiyor karşı çıkıncada katılırcasına aglıyor. hayır bile demiycem yani bırakıcam yapsın yaramazlıgını:) sizde varmı böyle bir durum. kızıyor herşeye yumruklarını sıkıp nefesini tutup morarıncaya kadar bagırıo sinirden. valla delirtcek beni ya. hele dün akşam artık sınırlarımı zorladı acaip inat oldu dua etsin babası vardı azcık eşime verdim de sakinleştim. valla çok çaresizimbilmiyorumkismile

üzülme canım bizimde 76 cm 8 kilo 150 gr dahada zayıf bizimki

ufuk dogum günün kutlu olsun yakışıklı nice yaşlara inşallah ailenle birlikte a.s.

kaydirigubbakcemile3 aynı markadan bitanede bende varkaydirigubbakcemile3 bazen o kadar sinir ediyoki gözüm hiçbirşey görmüyo... Allah sabır versin hepimize kuzucuklarımızada sağlık napalım böyle büyüyecekler... boshayallersmile

selam millet. gezenti puket geldi. nabersiniz
buralar iyice ıssızlaştı diye bende gelmiyorum. ev gezmesi yapıyorum facebookta geziyorum derken buraya fırsat kalmıyor.
bizde bir yaramazlık yok. gece uykusu dışındaa tabi. ne zaman akşam yatırıp sabah uyandığını görecem ben bu çocuğun. gece en az 4 kere kalkıyoruz. benim uyku çorbaya dönüyo. 3 saati geçirdiği olmuyo hiç. zaten 3 saat deliksiz uyursam kar sayıyorum artık. pöff.
onun haricinde iyiyiz. havalar düzelse dahada iyi olucaz. çünkü dışarı çıkmak istiyor artık kuzucum evler dar geliyor :)))

bende geçen hafta yaptırdım aşıyı ama iki bacaktan yaptılar :S bizimki beyaz önlüklü birini görünce başlıyo kriz geçirmeye :)) boyumuz 78 cm ( yaşıtlarından uzunmuş) kilomuzda 10,5 iyi çıktık yani. bugünde pipisini göstermeye gittik. yaw çocuğumun pipisini çekiştire çekiştire kanattılar aman ne ağladı ne ağladı acıdı acıdı diye bağıra bağıra (( doktor diyoki banyodan banyoya pipisi ile oynayın derisi yapışmış dedi. deriyi ittire ittire dibine kadar kanattı çocuğumu (( sünnet et diyorum erken diyo anlamıyorum ki bilmiyorumkismile

bacım sorma ya aynı durum bizdede mevcut ( çok yoruyo beni kaannın bu sinirleri istediği bişeyi alamadığınnda yada vermediğimizde deli gibi bağıra bağıra ağlamaya çığlık atmaya tepinmeye başlıyo babasıda bana kızıyo bunun her istediğni yaptığın için böyle yapıyo diye. ama başım kaldırmıyo onun öyle çığlık çığlık hallerini :))) ben yaşlı bi anneyim olmaz ki

yaw bacım sendede amma babaanne varmış :)))) bizimki hiç olmazsa şapkasıydı hırkasıydı örer örer ))) ama çok şükürki dertsiz tasasız geri gelmişsin çok sevindim. kzında sana yardım etmiş bak annesi seni düşünmüş şimdi bu babaanne beni öper möper en iyisi ben uzak duriiim demiş afferin ona :)))

yaw çok merak ediyorum ilk torun veren anneler kaynana yadda kayınpeder size bişi taktı mı torunları doğunca :S ben bişi görmedim hem ilk torun hem erkek torun ama tık olmadı gerçi bekledinmi diye sorarsanız hiiiiiç beklemedim :))) ama neden olmasın demi:))) ohaoldumsmile

selam kızlar ben 20günlük anneyim 2010 marta nnelerinden.. adi kocamın haksızlığı yüzünden annem artık gelmiyor we ben bebeğime 4.günden beri tek başıma bakıyorum(( bebeğim kucağa alıştı eşim sayesinde omuzda gezerek uyuyor beşiğine koyunca 5 dakikada uyanıyor( geceleri işkence gibi uyanıyor we 2 saat 3 saat uyumadığı oluyor.. gündüz birazdaha rahat iyice kucağımda dalarsa bıraktığımda ancak uyuyor ne yapmalıyım bana neler öeneririsiniz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…