arkadaşlar eczanelerde bu idrar tahlilleri için bebeklere özel kız ve erkek özel poşet aparat var yapıştırıyosunuz bebeğe sonra bezliyorsunuz çişi gelince beze kaçmıyo poşeye geçiyo tahriş etmeyecek bişi hem rahatça numune alabilirsiniz biz dr a gitmeden evde takıyoruz doktora gidene kadar o poşet dolmuş oluyo kolayca ve stressiz ve 1 tl
mrb arkadaşlar.ben de yeni anne oldum,size danışayım dedim sütle ilgili..sütüm ne yaptım ne ettiysem şakır şakır gelmiyo,neler içiyorum bi bilseniz..11 günlük daha bebişim.memde uyuyup kalıyo 10 dk içinde.diğer memeyi veremiyorum bile.ama sonra elini,kıyafetlerini emmeye başlıyo..bzaen de huzurlu uyuyo..doymasa basar yaygarayı di mi?sürekli uyuyo ya,walla bebeğim oldugunu anlayamadım,uykusuz geceler filan derlerdi bi de.gayet rahatız maşallah:))bi tavsiyesi olan varsa bana özel msj atabilirmi?:kedi:
1 yaş aşısı yaşından 1 gün sonra olmak üzere 10 içinde herhangibir zaman sağlık ocağına götürerek ebenize vurdurabilirsin canım ama götürmeden yarım saat önce biz calpol içtik herzamanki gb ve ateşimiz filan olmadı
slm
kızlar nasılsınız bakalım
ressmımız kızlar