2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakar mısınız ne ibretlik bi hikaye:çok üzgünüm: herşey tamir edilir yenisi alınır ama yaa çocuğumuz.....
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...

günaydın arkadaşlar
şehnazcım ilknur77 nicknameli ilknurun oğlu A.Kaan 7 mart doğumlu onu kutlamak içindir canım isim benzerliği kaydirigubbakcemile3

hihihi pot kirdim yani

cnm ya anlayissiz insan gercekden cok var
sende uyar gerci anliyacagini sanmiyorum ama
senin cocugun herseyden önemli isterse küssünler

o Ahmet Kaan teyzesi 7 martta kutladık ya doğum gününü hihoyyyt :sm_cool: buyrunnnnnnnnn

aa öylemi oglusumun adasi demek
ama herkez arda kaan yazinca bende dedim noluyorz
ahmet kaan yazmammislar ki
bende sasrdim haliyle hihihihi

off icim tuhaf oldu

emelyücel ben yiğitin ve gözlerinin hastayım maşşallah allah bagışlasın rabbim acısını göstermesin
AMIN CANIM BU ARADA ÇOK TESEKKUR EDERIZ
KIZ ÇOCUKLARINDA ÇOK ZOR IDRAR TAHLILI YAPTIRMAK ALLAH KOLAYLIK VERSIN

:gitme::gitme::gitme:

hayatina son vermekle insanliga bi yarari olmus...
o nasil bir babadirki bir kamyon icin cocugunun parmaklarina vuruyor cekicle ? o ne bicim sinirdir ? Hikayenin sonu hosuma gitti klava:

günaydın arkadaşlar
o olayı bende duymuştum :gitme: dediğin gb umarım gerçek değildir

günaydın arkadaşlar, evet bende ibretlik bi hikaye olmasını umut ediyorum (( çok sinir bozucu, gerçekse eğer keşke öldürmeseydi kendini diye düşünüyorum, öldürmeseydi de kurtulmasaydı bu vicdan azabından, her gün yeniden öldürseydi onu vicdanı.... insan bırakın çocuğunu canını, bi hayvana bile böyle muamele edemez, içi sızlar....

teyzeler su çiçeği aşısını ne yaptınız yaptıracakmısınız yoksa doğal mı atlatsın istiyorsunuz ben kararsız kaldım fikirlerinizi bilmek istiyorum

su çiçegi aşımız önümüzdeki ay bizim. daha yaptırmadık. kızlarrr 1 saate kadar bursaya yola çıkıyoruz dua edin bana vukuatsız olaysız cabucak atlatayım şu hafta sonunu. off ya mutsuzum çok pazara kadar yokum hatta ptesiye. öpüyorum herkesi

Su çiçeği aşısı eskiden 12 ay da yapılıyormuş ama artık 15 aydan sonra yapıyorlarmış. Doktorumuz o yüzden yapmamış demekki.

Sağlık ocağından da demişlerdi 15.ayda yapılır diye

merhabalar. bende bir mart2009 annesiyim biraz geç oldu ama beni de kabul edermisiniz? kızım nisanur ile sizlerle tanışmak isteriz. ayın 17sinde minik kuzum yaşına girecek. bir yıl ne çabuk geçti... şimdi yeni yeni adımlamaya başladı. 6 tane dişi var en büyük hobisi çekmece açıp kapatmak ve oyuncakları haricindeki herşey ile oynamak a.s özelliklede deri metaryeller ile anahtarlık gibi

merhaba canım aramıza hoşgeldin, memnun oldum seninle ve kızınla : tanıştığıma))) Allah analı babalı büyütsün, doğum günü şimdiden kutlu olsun....
ben meral meriç isminde bir oğlum var 1 mart doğumlu, 6 tane dişimiz var bizimde dün ilk defa 5-6 adım yürüdü o da nisanur gibi çekmece hobisi olanlardan...

Merhaba kizlar
Ben 2009 Ocak annesiyim. Hamileligimin 6. ayindan sonra KK ile tanistim.
Gercekten guzel dostluklar edindim bebklerimizi birlikte buyuttuk ocak anneleriyle.

Ben kk yi gezerken yardim meleklerinde bir konu gordum kizlar ucuz bebeklerle
ilgili , okudum ve acicasi cok uzuldum. Bebeklerin ailesinin durumlari hic iyi
degilmis, belki diyeceksiniz ki madem degilmis niye yapmislar ?? Insan durumu iyiykende
birden kotulesebilir bu herkesin basina gelebilir. Gerci bu aile 15 yil tup bebek icin calisip
para biriktirmisler. 3 bebekte tutmus ve maddi durumlari yok diye
1 yada 2 sini sonlandirmaya kiyamamislar . yani demem o ki sizin ufalan kiyafetleri bu bebislere vermeyi
dusunur musunuz kizlar? BEn duyarli annelerimiz olduguna inaniyorum acikcasi.
Simdiden ilginiz icin tesekkur ederim kizlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/348259-ucuz-bebeklere-yardim.html

benim kızımın ismide nisa ve 17 mart doğumlu şuan yürüyor

merhaba,
benim de 2 kizim var. kucugu mart 2009 dogumlu. bir bucuk aydir yuruyor. zaten 6.ayinda emeklemeye baslamisti. ama henuz 2 tane disi var :) selamlar.

benim kuzumda yaşına girmeden yürüdü maşallahhihoyyyt bu arada yarın doğumgünümüz var 3-4 gündür yürüyo tutunmadan... tabi uzun mesafe değil henüzkaydirigubbakcemile3 harika bi duygu yaa Allah herkese nasip etsin acılarını göstermesin rabbim:Saruboceq:

hoşgeldim canım sizi 2009 mart kuzularının doğumgünü listesinede ekledimopuyorumnanaktan

ttlm hayırlı yolculuklar gule gule gıt gule gulede gel

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz
Ada yürüdüğünden beri işler iyice zorlaştı nerdeyse hiç emeklemiyor hep yürümek istityor canıma okuyor valla bikaç gündür çok huysuz diyordum ya bi tane dişimiz daha çıktı kuzumun huysuzluğu ondanmış ama hiç kabarmadan patlattı şimdi sanırım bitane daha çıkıyor şimdilik 7 dişimiz oldu

ilnurcum bende aşımızı yaptırıcam ama 15. ayımızı bekliyorum eskiden 13. ayda oluyormuş ama şimdi sağlık bakanlığı 15. ayda yapılmasının daha uygun olduğunu söylemiş

semanisanur merhaba canım benim adaım damla kızımın adıda Ada hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

fatmacım iyi yolculuklar canım umarım kazasız belasız sorunsuz bunuda atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…