bizim dogum günümüzü ikinci kezmi kutluyosunuz anlamadim herkez
arda kaan in dogum günü kutlu olsun demiste
biz 13 aylik olduk artik)
günaydın arkadaşlar
şehnazcım ilknur77 nicknameli ilknurun oğlu A.Kaan 7 mart doğumlu onu kutlamak içindir canım isim benzerliği kaydirigubbakcemile3
bu arada alnım sivilcelerle doldu dudagımda kocaman bir ucuk çıktı ve sanırım idrar yolu enfeksiyonuda oldum. yarın hafta sonu için bursaya gidiyorum of anam off valla çok stresliyim yine o kadını (kayınvalidemi) görücem. kimbilir ne yeni dangalaklıklar yapıcak. en son kızımı vurark sevipte aglatınca kızmıştım ondan vazgeçti agzından öperek sevmeye basladı . elim ayagım kilitlenio valla bogucam kadını ya. agzında saglam diş yok kızımı agzından öpüo sen kimsin ya ay valla çok gerginim çok. ucuk yüzünden kızımı öpemiyorumsinifsinif:
o Ahmet Kaan teyzesi 7 martta kutladık ya doğum gününü hihoyyyt :sm_cool: buyrunnnnnnnnn
kızlar bakar mısınız ne ibretlik bi hikaye:çok üzgünüm: herşey tamir edilir yenisi alınır ama yaa çocuğumuz.....
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...
AMIN CANIM BU ARADA ÇOK TESEKKUR EDERIZemelyücel ben yiğitin ve gözlerinin hastayım maşşallah allah bagışlasın rabbim acısını göstermesin
KIZ ÇOCUKLARINDA ÇOK ZOR IDRAR TAHLILI YAPTIRMAK ALLAH KOLAYLIK VERSINslm herkese. ay çok sinir oldum ya biz 1 haftadır hala idrar veremedik. bu sabah poşet taktım eşim işe gitmedi alıp hemen idrarı götürcekti. sabahın 6 sından beri kızım çiş yapsın diye ugrastık poset kaymış beze yaptı valla çıldırcam nasıl çocuk bu ya valla çok sinir edio beni:sinifsinif:
kızlar bakar mısınız ne ibretlik bi hikaye:çok üzgünüm: herşey tamir edilir yenisi alınır ama yaa çocuğumuz.....
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm. demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak? Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...
merhabalar. bende bir mart2009 annesiyimbiraz geç oldu ama beni de kabul edermisiniz? kızım nisanur ile sizlerle tanışmak isteriz. ayın 17sinde minik kuzum yaşına girecek. bir yıl ne çabuk geçti... şimdi yeni yeni adımlamaya başladı. 6 tane dişi var en büyük hobisi çekmece açıp kapatmak ve oyuncakları haricindeki herşey ile oynamak a.s özelliklede deri metaryeller ile anahtarlık gibi
merhabalar. bende bir mart2009 annesiyimbiraz geç oldu ama beni de kabul edermisiniz? kızım nisanur ile sizlerle tanışmak isteriz. ayın 17sinde minik kuzum yaşına girecek. bir yıl ne çabuk geçti... şimdi yeni yeni adımlamaya başladı. 6 tane dişi var en büyük hobisi çekmece açıp kapatmak ve oyuncakları haricindeki herşey ile oynamak a.s özelliklede deri metaryeller ile anahtarlık gibi
su çiçegi aşımız önümüzdeki ay bizim. daha yaptırmadık. kızlarrr 1 saate kadar bursaya yola çıkıyoruz dua edin bana vukuatsız olaysız cabucak atlatayım şu hafta sonunu. off ya mutsuzum çokpazara kadar yokum hatta ptesiye. öpüyorum herkesi