Doğum gününüz kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum,sağlıkla huzurla büyüsün inşallah prenses.
Faceden kutluyoruz ya genelde ben burayı artık unutuyorum sanırım:gitme:
@rebeca : dogum gününüz kutlu olsun, cekirdek aile mutluluklar dilerim, güzel yarinlar sizin olsun insallah :)
Merhaba, Hasret'i gördüm ben de geldim 2010'dan :)
2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...
cnm merhaba benım bebegımde ılk 3 ay emdı ama daha sonra 6. aya kadar emmedı mecbur sagıp vermıstım sutum kesılmesın dıye 8 ayda kendı tuttu sonra nıye tutmadı dıye dr.ye sordugumda bazı bebkler yapar dedı sende sagıp vermeyı dene bı vazgecme
Merhaba, Hasret'i gördüm ben de geldim 2010'dan :)
2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...
günaydın kızlar
dün işten erkken çıktım 2:30-3 gb evdeydim kuzumla beraber parka gittik salıncakta sallandık kaydıraktan kaydık kumlarla oynadık çok güzeldi çok eğlendik analı kızlı keşke hep yanında olabilsem çok özlüyorum onu
bahar geldi bizmde park keyiflerimz başladı ben çalışmıyorum ama parklara uzak oturuoz bizde haftasonunu bekliyoruz babamız götürüyoselam damlacım valla sorma aynı bizde öle hafta sonunu iple çekiyorum, akşam gittiğimde serinlik çöküyor fazla dışarda tutamıyorum meriçi...
keşke hep yanlarında olabilsek... ama onların geleceği için çalışıyoruz bizlerde tabi .
bende götürüyorum parka bayılıyor, iki gündür bakıcımızda saolsun çıkartıyormuş dışarıya çok eğleniyorlarmış
selam herkese ayy kızımla ana kız bir hastayızki sormayın.ölüyorum valla yatamıyorum dinlenemiyorum bize bakacak kise yok eşim çok yogun ve agır nezleyiz kızımla. kızım hayatında ilk defa sümük görünce şaşırdı tabi şeffaf sümüklerini tutup uzatıo. bir süre sizlerden ayrıyız öpüyoruz..