2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adanın ruyanın a. kaanın dogum gununu kutlar nıce saglıklı mutlu yıllar dılerım.

Tesekkürler canim...

Bende ada ve arda kaanin dogum gününü kutluyorum...
Uzun ömürler diliyorum

kaan
ada
rüya
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun

adanın ruyanın a. kaanın dogum gununu kutlar nıce saglıklı mutlu yıllar dılerım.

arkadaşlar bebeğine keçi boynuzu pekmezi veren var mı????????????

çok tşk ederiz teyzeler doğum günü tebrikleriniz için. çok güzel ve gerçekten özel bir günmüş allah herkese yaşamayı nasip etsin bu güzel günleri inşallah :lepi::asigim:

evet evet ben veriyorum hemde yaklaşık iki aydır. ama kahvaltıda mamasına karıştırıp vermiyorum nerden duydum hatırlamıyorum ama karışımla verince pek faydalı olmuyo diye kalmış aklımda. bende kahvaltı esnasında yada kahvaltıya başlamadan iki tatlı kaşığı veriyorum. severekde yiyo çok şükür

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum haftasonu çok güzeldi doğum günümüzü kutladık ama bittim tek kelimeyle büyük baş yaklaşık 25-30 kişiydi ee bide çocuklar vardı 8-10da onlar vardı ayyy çok yoruldum benim ev bukadar kişiyi hayatta kaldırmazdı bende anneannemin evinde yaptım oda çok mutlu oldu herşey iyi geçti diş buğdayınıda yaptık kızımın tepsiden kalem seçti :)

Ya deli olacagım ben Efe yine hasta herhalde ayda 2 defa hasta oluyoruz ve sürekli kusma. Ben artık yorulduğumu hissediyorum Dün gece ateşten uyumadı fitille zor düşürdüm . Yaz gelsin istiyorum ben artık !!!

canım çok geçmiş olsun

Tesekkürler canim...

Bende ada ve arda kaanin dogum gününü kutluyorum...
Uzun ömürler diliyorum

ada ve arda kaanımızın doğum günleri kutlu olsuun ne çabuk geçti gerçekten 1 sene :))

hasta bebişlere de geçmiş olsun

kaan
ada
rüya
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

canım bende bayadır veriyorum şimdilerde dozunu biraz daha arttırdım eskiden 1 tatlı kaşığı veriyordum şimdi 2 yada 3 tatlı kaşığı veriyorum yalnız şuna dikkat et keçiboynuzu pekmezini açken verirsen zayıflatır tokken verirsen kilo aldırır

Buğrahan hasta oldu kızlar yaaamafoldumbensürekli ağlıyomafoldumben bişey yemiyo...

geçmiş olsun huriyecim
Ada da şu günlerde çok huysuz hele bugün bide aşı oldu bakalım gece nasıl olacak bi kaç gündür geceleri hep ağlıyor anlamadım neyi var ateş yok ishal kusma yok burun akıntısı öksürük yok ama huysuzluk hatsafada hele geçen gün kuzum hıçkırıklar içinde uyuya kaldı babasıyla ben helak olduk yorgunluktan diş desem dişide patladı 6 dişimiz var ve kabaran eden yok bakalım bi fikri olan var mı neden olabileceği konusunda?

Canım aynı dert bizde de var. sanırım doğumgünü depresyonu sırnaşık şey resmen huyu değişti çocuğun. geçen gece uyumak istemedi, acayip direndi, saat 22:30 olunca naparsa yapsın dedik ve yatağına yatırdık, ağlarsa da bakmayalım diye karar aldık. resmen snir krizi geçirecekti az kalsın. gün içinde de dudaklarını çıkarıp sürekli bir şeyler mızmızlıyo :) tam bir şımarıklık içinde. sanırım artık şu limit test etme dedikleri şeye başlıyorlar. nereye kadar gidebilirim diye deniyor. nelere izin var nelere yok, ağlayınca her istediğim yapılacak mı? gibi sorular cevabını arıyor.

teşekkür ederim Damla'cım... Buğrahan yemiyo hiçbişey yese bile 10 dakika sonra kusuyomafoldumben azönce azıcık çorba içti 10 dakika dayandı, hemde mide 1 lokma bişey kalmayana kadar çıkartıyomafoldumben gece çok açtı üstünü sürekli kalkıp örttüm sabaha karşı yine açmış döne döne yatağın üstünden gitmiş gözümü bi açtım kiii.... bide çok terliyo Buğrahan üşütmüş.. bide diş çıkaracak galiba o kadarda dikkat ediyorummafoldumben neyse Allah bundan kötü etmesin amann.. inşallah doğumgününe kadar iyileşir toparlanır kuzucum....

Adacım mutlu yıllar bebişim.
Rüyam sırma saçlım iyiki doğdun.
Arda Kaanımküçük adamım büyüdün artık bak.
kocaman öpücük benden sizeeeee

Biz bi süredir gözükmüyoruz dimi :)
hasta olduk ailecek. sesimi haala tanıyamıyorum....
yaz gelsin deyip duruyoruz inadına soğuyo havalar yaa pöfff

Oğluşum dün sabaha kadar uyumadı desem yeridir. inşallah bugün deliksiz bir uyku çekeriz.

günaydın arkadaşlar

betülcüm valla napıcaz bu cadıları bilmiyorum ağladığındada dayanamıyorum ama buna bi dur demek lazım parmaklarında oynatıyorlar bizi ahh o gece uykuları yokmu hakkaten yaşına girdiler huy değiştirdiler saat gece 4 dedimi kurulu saat gibi kalkıyor anlamıyorum yaa

kankicim hala mı geçmedi hastalığınız canım yaa kıyamam ben size çok çok geçmiş olsun

huriyecim doktora götürmüşmüydünüz bu kusmaları için sizede geçmiş olsun canım

Damla'cım götürmedim doktora ama çok şükür bugün kusmadı... diş çıkartıyo bide üşüttü.... hepsi bir araya geldimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…