2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. kızıma dr un kilo alması için verdiği mamadan verdim az önce ilk defa. allahım nolur biraz alsın kilo ya etek elbise şort nasıl giycek yoksa:) yaz gelio accık etlensin butlansın allahım noluuurrr:)

emelyücel ben yiğitin ve gözlerinin hastayım maşşallah allah bagışlasın rabbim acısını göstermesin

kızlar Buğrahan hiç kilo almıyo yaamafoldumben boyu uzadı sanki ama kilosu 8900 geldi gene bi şöyle 9500 10 kiloyu görebilcez mi bakalım... bu ara diş sıkıntısı var, üşüttü dün yediğini kustu yavrummafoldumben ondanda olabilir mi:uhm: aman sağlıklı olsunda zayıf olsun varsın...

slm herkese bızımde dun asımız vardı onu vurulduk cok sukur bırsey olmadı atlattık bu arada hasta bebıslerede gecmıs olsun havalar hemen hasta edıyor adamı aldanmamak lazım herkese mutlu gunler dılıyorum

slm herkese. ay çok sinir oldum ya biz 1 haftadır hala idrar veremedik. bu sabah poşet taktım eşim işe gitmedi alıp hemen idrarı götürcekti. sabahın 6 sından beri kızım çiş yapsın diye ugrastık poset kaymış beze yaptı valla çıldırcam nasıl çocuk bu ya valla çok sinir edio beni:sinifsinif:

meralcim sağol canım biz iyiyiz uykusuzkluk dişinda :bbo: valla kuzular artık keçi oldular onlarda büyüdü sorunlarda Metin Meriç nasıl bi sorun yoktur işallah
fatmacım valla dediğin gb çok zor bu işler biz bir kere verdik ve hemen yaptı ama yapmasaydı bizde uğraşıcaktık

Buğrahan iki gündür yine çişini az yapıyomafoldumben burası ilçe olduğu için kültürde yaptıramıyoruz burda, normal idrar tahlilindede çıkmıyo... daha öncekilerde 2 defadada idrar tahlili temiz kültürde mikrop çıkmıştı... inşallah bişeyi yoktur, hasta oldu dişi çıkacak oyy Allah bebişlerimize sağlık versin:çok üzgünüm:

FATMA ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ ECRİN EYLÜL'ÜN VE AYŞİN ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ DEFNE'NİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU SENELERE İNŞALLAH ANNELERİNİN CANI ONLARopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

çok teşekkür ederim sağolun...

Adacım mutlu yıllar bebişim.
Rüyam sırma saçlım iyiki doğdun.
Arda Kaanımküçük adamım büyüdün artık bak.
kocaman öpücük benden sizeeeee

bizim dogum günümüzü ikinci kezmi kutluyosunuz anlamadim herkez
arda kaan in dogum günü kutlu olsun demiste
biz 13 aylik olduk artik :KK66:)

slm herkese. ay çok sinir oldum ya biz 1 haftadır hala idrar veremedik. bu sabah poşet taktım eşim işe gitmedi alıp hemen idrarı götürcekti. sabahın 6 sından beri kızım çiş yapsın diye ugrastık poset kaymış beze yaptı valla çıldırcam nasıl çocuk bu ya valla çok sinir edio beni:sinifsinif:

merhaba cnm cıs yapacagı vakıt altını ac cay bardagını tut organına ıcedıgı zaman sıtrec fılmle sar bardagın uzerını hemen tahlıle gotur bende oyle yapmıstım yoksa daha cok beklersın

günaydın arkadaşlar
şehnazcım ilknur77 nicknameli ilknurun oğlu A.Kaan 7 mart doğumlu onu kutlamak içindir canım isim benzerliği kaydirigubbakcemile3

merhaba cnm cıs yapacagı vakıt altını ac cay bardagını tut organına ıcedıgı zaman sıtrec fılmle sar bardagın uzerını hemen tahlıle gotur bende oyle yapmıstım yoksa daha cok beklersın

benim kızım ultra aktif hayatta altı açık falan durmaz ki kucakta dahi durmayan sürekli koşan uyurken bile bin kez yer degiştiren anasını maksimum caresiz bırakan bir yavru off offf:a015:

bu arada alnım sivilcelerle doldu dudagımda kocaman bir ucuk çıktı ve sanırım idrar yolu enfeksiyonuda oldum. yarın hafta sonu için bursaya gidiyorum of anam off valla çok stresliyim yine o kadını (kayınvalidemi) görücem. kimbilir ne yeni dangalaklıklar yapıcak. en son kızımı vurark sevipte aglatınca kızmıştım ondan vazgeçti agzından öperek sevmeye basladı . elim ayagım kilitlenio valla bogucam kadını ya. agzında saglam diş yok kızımı agzından öpüo sen kimsin ya ay valla çok gerginim çok. ucuk yüzünden kızımı öpemiyorum:KK43::-)sinifsinif:

bu arada alnım sivilcelerle doldu dudagımda kocaman bir ucuk çıktı ve sanırım idrar yolu enfeksiyonuda oldum. yarın hafta sonu için bursaya gidiyorum of anam off valla çok stresliyim yine o kadını (kayınvalidemi) görücem. kimbilir ne yeni dangalaklıklar yapıcak. en son kızımı vurark sevipte aglatınca kızmıştım ondan vazgeçti agzından öperek sevmeye basladı . elim ayagım kilitlenio valla bogucam kadını ya. agzında saglam diş yok kızımı agzından öpüo sen kimsin ya ay valla çok gerginim çok. ucuk yüzünden kızımı öpemiyorum:KK43::-)sinifsinif:

böyle kontrolsüz bebek seven insana bende çok kızıyorum ya bebek dediğin öpülmez koklanır. bunu sık sık hatırlat onların yanındada gerekiyorsa anne ağzından öpme de ne olur sanki. oda bi anne anlar belki ( sanmıyorum ama) valla kaan 1 yaşına geldi bende annemde kayınvalidede baba dede de hep koklayarak öperiz. ama ben yeni doğduğunda demiştim bebek koklanarak öpülür onun bağışılığı yok demiştim anlamışlardı. amaaa amcalarla dayılara bunu anlatamadım öpmüyolar ama sakallar var ve kaanı onları öğmesi iççin zorluyorlar kocuk bi oluyo yanaklar kırmızı kırmızı :KK43:((

X