Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FATMA ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ ECRİN EYLÜL'ÜN VE AYŞİN ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ DEFNE'NİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU SENELERE İNŞALLAH ANNELERİNİN CANI ONLARopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
Adacım mutlu yıllar bebişim.
Rüyam sırma saçlım iyiki doğdun.
Arda Kaanımküçük adamım büyüdün artık bak.
kocaman öpücük benden sizeeeee
slm herkese. ay çok sinir oldum ya biz 1 haftadır hala idrar veremedik. bu sabah poşet taktım eşim işe gitmedi alıp hemen idrarı götürcekti. sabahın 6 sından beri kızım çiş yapsın diye ugrastık poset kaymış beze yaptı valla çıldırcam nasıl çocuk bu ya valla çok sinir edio beni:sinifsinif:
merhaba cnm cıs yapacagı vakıt altını ac cay bardagını tut organına ıcedıgı zaman sıtrec fılmle sar bardagın uzerını hemen tahlıle gotur bende oyle yapmıstım yoksa daha cok beklersın
bu arada alnım sivilcelerle doldu dudagımda kocaman bir ucuk çıktı ve sanırım idrar yolu enfeksiyonuda oldum. yarın hafta sonu için bursaya gidiyorum of anam off valla çok stresliyim yine o kadını (kayınvalidemi) görücem. kimbilir ne yeni dangalaklıklar yapıcak. en son kızımı vurark sevipte aglatınca kızmıştım ondan vazgeçti agzından öperek sevmeye basladı . elim ayagım kilitlenio valla bogucam kadını ya. agzında saglam diş yok kızımı agzından öpüo sen kimsin ya ay valla çok gerginim çok. ucuk yüzünden kızımı öpemiyorumsinifsinif: