2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kullandığınız bir vitamin varsa multitabs ve polivit dışında adını yazabilirmisiniz?

opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

çok teşekkür ederiz teyzesi ilk sen kutladın. ay kızlar bugünlerde ben o kadar duygusalımki anlatamam. geçen dr a gittik 1 yaş kontrolü için. bebek odasında yeni dogan bebeklerin aglamalarını ve annelerinin çabalarını gördükçe içim parçalandı. ne kadarda küçükmüş ve ben ona bakmısım 1 yıll hemde tek başıma... ne kadarda başarılı buldum kendimi. yarın doguma gidiyorum:))))) tam 1 yıl geçti inanasım gelmio içim çok tuhaf ayaklarım tutmuo o kadar tarifi imkansız bir duygu ki anlatamam:sinifsinif:

Ya deli olacagım ben Efe yine hasta :KK43: herhalde ayda 2 defa hasta oluyoruz ve sürekli kusma. Ben artık yorulduğumu hissediyorum :KK43: Dün gece ateşten uyumadı fitille zor düşürdüm . Yaz gelsin istiyorum ben artık !!!

opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

şimdiden teşekkür ederiz teyzesi. çok heyecanlıyız. kıyafetini hala tamamlayamadım kaanın papyon bulamadım yarın diktireceğim bakalım :KK43:( ama herşey güzel olacak umuyorum bu hem oğlumun hem benim doğum günüm onu doğurduğum gün sanki hayat başladı benim için:))) :lepi:

bu arada geçen ayki kontrolde doktor bizim hem ferroyu hem vitamini kes dedi hiç bir şey verme dedi. yumurtanın beyazı konusunda bana çekmiş sarısını yiyo beyazı yemiyo ezip versem bile dili ile atıyo serseri::))

çok teşekkür ederiz teyzesi ilk sen kutladın. ay kızlar bugünlerde ben o kadar duygusalımki anlatamam. geçen dr a gittik 1 yaş kontrolü için. bebek odasında yeni dogan bebeklerin aglamalarını ve annelerinin çabalarını gördükçe içim parçalandı. ne kadarda küçükmüş ve ben ona bakmısım 1 yıll hemde tek başıma... ne kadarda başarılı buldum kendimi. yarın doguma gidiyorum:))))) tam 1 yıl geçti inanasım gelmio içim çok tuhaf ayaklarım tutmuo o kadar tarifi imkansız bir duygu ki anlatamam:sinifsinif:

sanırım doğum günleri yaklaştıkça hepimiz bu duygusalığı yasıcaz benimde bugun doğum yaptığım gün neler yasadığım gözümün önüne geldi içim tuhaf oldu...annelik çok güzel bi duyguymuş

arkadaşlar kullandığınız bir vitamin varsa multitabs ve polivit dışında adını yazabilirmisiniz?

ızde mınadex kullanıyoruz iştahını etkılemedı ama dıslerı full patlattı ıctı ıcelı kemıklerı geloştı boyu uzadı guzel tavs.ederım

hem tarif icin hemde dogum günü kutlaman icin tesekkür ediyorz teyzesii :))

FATMA ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ ECRİN EYLÜL'ÜN VE AYŞİN ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ DEFNE'NİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU SENELERE İNŞALLAH ANNELERİNİN CANI ONLARopuyorumnanaktan

slm canlar nasılsınız kimseler yok ne kadar kayıplarımız var ya çok sakin ortalık biz yarın evimize dönüoruz sabbah 10.30 da yolcuyuz öğleden sonra evimde olucam hayırlısıyla sık sık görüşmek dileğiyle
hasta bebişlerim geçmiş olsun
doğum günü bebişlerim mutlu yıllar canlarım

PRENSESLER ADA ıLE RÜYA'NIN VE PRENS A. KAAN'IN DOĞUM GÜNLERıNı KUTLUYORUZopuyorumnanaktan
DAMLA'CIM, ıLKNUR'CUM, SıBEL'CıM BEBıŞLERıNıZLE BERABER NıCE GÜZEL YILLAR GEÇıRMENıZı DıLıYORUMopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Tesekkürler canim...

Bende ada ve arda kaanin dogum gününü kutluyorum...
Uzun ömürler diliyorum

ada ve arda kaanımızın doğum günleri kutlu olsuun ne çabuk geçti gerçekten 1 sene :))

hasta bebişlere de geçmiş olsun

FATMA ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ ECRİN EYLÜL'ÜN VE AYŞİN ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ DEFNE'NİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU SENELERE İNŞALLAH ANNELERİNİN CANI ONLARopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz teyzesi defnecim seninde dogum günün kutlu olsun tatlım

X