Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kullandığınız bir vitamin varsa multitabs ve polivit dışında adını yazabilirmisiniz?
opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
çok teşekkür ederiz teyzesi ilk sen kutladın. ay kızlar bugünlerde ben o kadar duygusalımki anlatamam. geçen dr a gittik 1 yaş kontrolü için. bebek odasında yeni dogan bebeklerin aglamalarını ve annelerinin çabalarını gördükçe içim parçalandı. ne kadarda küçükmüş ve ben ona bakmısım 1 yıll hemde tek başıma... ne kadarda başarılı buldum kendimi. yarın doguma gidiyorum:))))) tam 1 yıl geçti inanasım gelmio içim çok tuhaf ayaklarım tutmuo o kadar tarifi imkansız bir duygu ki anlatamam:sinifsinif:
arkadaşlar kullandığınız bir vitamin varsa multitabs ve polivit dışında adını yazabilirmisiniz?
FATMA ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ ECRİN EYLÜL'ÜN VE AYŞİN ARKADAŞIMIZIN TATLI PRENSESİ DEFNE'NİN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU SENELERE İNŞALLAH ANNELERİNİN CANI ONLARopuyorumnanaktan