- 14 Ocak 2009
- 716
- 2
Damlacım dün site öğleyin değişti tekrar sitenin sabahki halinde yazılanlar yok.... uykusuzluk çok zor inşallah bugün uyur Ada'cım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende hastayımmafoldumben boğazlarım şişti akşam... kulak boğaz baş heryerim ağrıyo:çok üzgünüm: oğluşuma geçmez inşallah ona geçerse diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:
Melek
Süheyla
İlknur
Nur
Buket hepinize geçmiş olsun Allahım tüm bebişlere sağlık versin tüm kazalardan kötülüklerden esirgesin
(Amin)
huriyecim canım sağol işallah uyur bugün ayrıca sizede geçmiş olsun canım
sibelcim canım ben kaşık mamasını bırakalı çok oldu herşeyi kendim yapıyorum bisküvisine kadar akşam saat 5.30 gb akşam yemeğini yediriyorum çorba+ et,tavuk, balık ne varsa artık evde sonra saat 7-7.30 gibide kendi yaptığım irmikli muhallebisini yediriyorum ama muhallebinin içine mutlaka havuç, elma, kurabiye, kuru kayısı-kuru üzüm-kuru incir-kuru dut karışımlarını haşlayıp blanderdan geçirmiş halini ilave ed,iyorum artık elimin altında en kolay ne varsa onu veriyorum bunlarıda yedikten sonra 8-8.30 bazen 9 gb pınarın 1yaş sütünden 250 cc verip yatırıyorum gece menümüz böyle bizim
kızlar ben bugün daha kötüyüm tamamen grip oldummafoldumben buğrahanada bulaşacak ondan çok korkuyorummafoldumbenmafoldumben
slm bebişlere yumurtanın beyazını vermeye basladınızmı 1.yasında verilmeye baslanıyorumuş ben çok az tattırdım bugun
slm bebişlere yumurtanın beyazını vermeye basladınızmı 1.yasında verilmeye baslanıyorumuş ben çok az tattırdım bugun