melekcim biz hala biberon kullanıyoruz canım ama sadece uyurken süt içirmek için kullanıyoruz onun dişinda suyu ve meyve suyunu bardaktan içiyor biberonla meyve suyu içmiyor mesela yavaş yavaş süt olayınıda aşıcağımızı düşünüyorum zaten gece kalksa kalksa en fazla 2 kere kalkıyor ki çoğunlukla kalkmıyor bu gecede kalkmadı mesela
tuvalet eğitimine gelince 1,5 yaşında başlamayı düşünüyorum ben çünkü tuvalet eğittimi çok önemli bir konu ve çocuğu zorlamama taraftarıyım ben çünkü bu konuyla ilgili ileride büyük hasarlara yol açtığını biliyorum lazımlık olarakta eltimin oğlunda kullandığı çok güzel müzikli tuşları filan olan bir lazımlık var onu kullanıcaz büyük ihtimalle ama ona oturmak istemezse eğer Ada ile beraber lazımlık seçimi yaparım onun beğenmesi çok önemli sonuçta
banyo konusuna gelince ben Ada'yı banyodan sonra yağlamıyorum artık kendisi keyfini çıkarıyor banyonun zaten :)
ilaç konusunda canım babam eczacı olduğu için evde zaten bulunması gereken bisürü ilaç var ishal, kusma, kabızlık, gaz giderici, ateş düşürücü, soğuk algınlığı, öksürük ilacı..... ama tabi bunları kafamıza göre vermiyoruz çoğunlukla doktor kontolünde kullanıyoruz zaten doktorumuzla babam oturup bi liste yapmışlardı zamanında hepsi evde mevcut ama isimlerini şuanda hepsinin bilmiyorum
bu arada melekcim geçmiş olsun canım Ali Tuna'ma nasıl şimdi iyi mi kıyamam ben ona kuzum benim