bizim iki dişimiz var arasıda boşluk olduğu için bişey kaçmıyor.bu arada kızım 4-5 gündür çoook hasta bende hastayım.üşüttük çocuğu göz göre göre.alışveriş merkezlerindeki klimalara ve et reyonundaki soğutuculara dikkat edin arkadaşlar bizimki ordan kaptı soğuğu.çok üzgünüm,burnu tıkalı uyuyamıyor.hiçbirşey yemiyor.ne güzel sıralamaya başlamıştı doğumgününe yürürmü diye beklerken şimdi kucağımdan inmiyor.dua edin bize iyileşelim biran önce :Saruboceq: yarından sonra doğumgününmüz var herkesi bekliyoruz hihoyyyt
Damlacığım Meralciğim saolun cevaplarınız için..
Ali Tuna da geceleri bir defa süt mama içiyor en fazla 180 cc civarı. 1+ Junior sütü kullanıyoruz.
Gece uyuduğu için biberondan veriyorum onun dışında gündüzleri bardakdan su içiyor.
Şimdi iyi sanırım Ali Tuna.
Yürüyen çocuklarda her daim peşinde dolaşamıyorsun çok zor. Babasının peşinden koşarken düşmüş
Lazımlık konusunda bende zorlamayacağım ama artık yavaş yavaş görmesi gerektiğini söylüyor Paktuna.
Bizimde evde bir sürü ilaç var ve doktora sormadan vermiyoruz ama standart evde bulunması gerekenleri tamamlayacağım bende.
Bir de bebeklerinizin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Bizim 3 dişimiz var şu anda. Babası dişini fırçalarken nasıl hayranlıkla izliyor anlatamam :)
bizim iki dişimiz var arasıda boşluk olduğu için bişey kaçmıyor.bu arada kızım 4-5 gündür çoook hasta bende hastayım.üşüttük çocuğu göz göre göre.alışveriş merkezlerindeki klimalara ve et reyonundaki soğutuculara dikkat edin arkadaşlar bizimki ordan kaptı soğuğu.çok üzgünüm,burnu tıkalı uyuyamıyor.hiçbirşey yemiyor.ne güzel sıralamaya başlamıştı doğumgününe yürürmü diye beklerken şimdi kucağımdan inmiyor.dua edin bize iyileşelim biran önce :Saruboceq: yarından sonra doğumgününmüz var herkesi bekliyoruz hihoyyyt
Evet canım arkadaşlarım can yoldaşlarım.2008 yılının uzun yolculuğundan sonra meleklerimize kavuştuk.Kavuşacaklarımızda var içimizde.doğumdan sonra birçok topiklere dağıldık madem bu kadar toplanmayı bir arada olmayı canı gönülden istiyoruz.haydi burada toplanalım canlarım :1hug: a.s..
geçmiş olsun melekcim. iyi fikir valla hiç aklıma gelmemişti. iyiki hatırlattın canım sağolasın.Bir de arkadaşlar bebeklerimiz büyüdü artık ve kazalar riski de arttı.Dün akşam Ali Tuna koşarken düştü ve dudağı patladı. Daha önce Emel'in oğlu Yiğitin başına da gelmişti.
Ali Tuna'nın dudağını kanlar içinde görünce ne yapacağımı şaşırdım.
Bu gibi durumlarda evde yapılacak acil müdaheleleri de konuşabiliriz.
Benim aklıma hemen oksijenli su ile temizlemek geldi mesela. Ve evde oksijenli su olmadığını fark ettim.
Ve bugün bir liste çıkaracağım kendime evde bulunması gerekenler ile ilgili
Bu konuda bildiklerimizi paylaşalım
meral bu lafına koptum yaa. meriçime de bak sen akıllı kuzum görmek isterdim o halini hih hih :))ben daha lazımlık almadım ama meriç klozeti görünce ıkınıyor :)) sanırım oranın ne amaçla olduğunu biliyor:))))
canım benim geçmiş olsun. bizde aynı olduk yaşından önce yürümeye başladı bir hastalandı yürümeyi unuttu. şimdi yenice yürüyor.şimdiden kutlarım canım mutlu yıllar kuzuma.bizim iki dişimiz var arasıda boşluk olduğu için bişey kaçmıyor.bu arada kızım 4-5 gündür çoook hasta bende hastayım.üşüttük çocuğu göz göre göre.alışveriş merkezlerindeki klimalara ve et reyonundaki soğutuculara dikkat edin arkadaşlar bizimki ordan kaptı soğuğu.çok üzgünüm,burnu tıkalı uyuyamıyor.hiçbirşey yemiyor.ne güzel sıralamaya başlamıştı doğumgününe yürürmü diye beklerken şimdi kucağımdan inmiyor.dua edin bize iyileşelim biran önce :Saruboceq: yarından sonra doğumgününmüz var herkesi bekliyoruz hihoyyyt
geçmiş olsun canım kazalar şimdiden sonra anlık. Allaha emanetler kuzularımız.benimki dişlerine baktırmıyo bile ancak ağladığında yada güldüğünde gördün gördün göremedin açmaz ağzını :))) nası fırçalıcam o iki dişdişi :)) çok tatlı ya :) akşam çay içiyoruz eşimle kaanda yerlerde emekleyerek top oynuyodu. ikimizde dalmışız tv ye çocuk koltuğa tırmanmış çayı almış bilmiyorumkismile döktü elinden kolundan koltuğa akannehir hemen kucakladım musluğun altına yaklaşık 5 dk akan suyun altında el ve kol . ama yanmamış çok şükür kızarmadı bile halbuki çay kaynardı. bi anlık dalgınlık ya ikimizde resmen kitlenmişiz tv ye çok şükür ki yanmadı bebem. benim eşim sağlıkçı olduğu için ve revir çok yakın olduğu için çok şanslıyız çok şükür anında müdahale gerektiren bi durumda 1 dk revire inmek. ama yinede evde oksijenli su batikon yanık kremi ateş düşürücü burnu tıkanırsa diye serum fizyolojik bulunduruyoruz
ayyy en korktuğum şeyi yaşamışsınız canım. Allah korusun benim oğlumda balgamlı öksürüyor ödüm patlıyor.bende sımdı acılden gelıyorum öksuruyordu 1 haftadır balgama donustu sonra daha demınde öksururken balgam bogazına toplandı 1 2 dk nefes alamadı korktum kapkara olmustu bebegım sırtına vurunca balgam cıktı ınanamıyorum hala soktayım o halı gozumun onunden gıtmıyor cok korktum
doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar sizeeeeopuyorumnanaktanmartın 25 ınde acılmıs bu konu ben o gun dogum yapmıstım o gun kollarımdaydı melegım
kızlar oğlumun göbeği bi garip oldumafoldumben sanki göbek deliği alta kaymış gibi... karşıdan bakınca göbek deliği görünmüyo, şöyle bi baktım delik alta doğru dönük göbek deliğinin olacağı yerdede haliyle et var kapalı gibi görünüyomafoldumben başına bu tarz bişey gelen var mı?????????
selam canım. sarı papatyamı öpüyorumSelam kızlar nasılsınız bakım