2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor yiğenimin oğlu için dişlerini karbonatlı su ile pamukla temizleyin demiş diş fırçasını oyuncak olarak kullanabilir ancak demiş tam anlamıyla kullanmak için erken demiş bende denemedim daha karbonatı ama en kısa zamanda deneyeceğim

çok geçmiş olsun canım..inşallah bir an önce iyileşir..

geçmiş olsun canım valla melekler koruyo yavruları. biz hiç biberon kullanmadık. lazımlık içinde erken oldugunu düşünüyorum. eve baticon oksijenli su yara yanık merhemi en azından bepanten pamuk sargı bezi gazlı bez flaster yara bandı alınması lazım aklıma gelenler bunlar sadece.

benimki dişlerine baktırmıyo bile ancak ağladığında yada güldüğünde gördün gördün göremedin açmaz ağzını :))) nası fırçalıcam o iki dişdişi :)) çok tatlı ya :) akşam çay içiyoruz eşimle kaanda yerlerde emekleyerek top oynuyodu. ikimizde dalmışız tv ye çocuk koltuğa tırmanmış çayı almış bilmiyorumkismile döktü elinden kolundan koltuğa akannehir hemen kucakladım musluğun altına yaklaşık 5 dk akan suyun altında el ve kol . ama yanmamış çok şükür kızarmadı bile halbuki çay kaynardı. bi anlık dalgınlık ya ikimizde resmen kitlenmişiz tv ye çok şükür ki yanmadı bebem. benim eşim sağlıkçı olduğu için ve revir çok yakın olduğu için çok şanslıyız çok şükür anında müdahale gerektiren bi durumda 1 dk revire inmek. ama yinede evde oksijenli su batikon yanık kremi ateş düşürücü burnu tıkanırsa diye serum fizyolojik bulunduruyoruz

Bir de bebeklerinizin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz?

Bizim 3 dişimiz var şu anda. Babası dişini fırçalarken nasıl hayranlıkla izliyor anlatamam :)

aaah aah melekçim dişimiz olsa da bakımı kalsa:gitme:

hala bi tane bile dişimiz yokbilmiyorumkismile

tuvalaet eğitimi için çok erken başlamamak lazımmış.zaten 18. aydan önce kaslarını tutamıyorlar.baskı yapmak ise ilerde çok ciddi sorunlara yol açabiliyor.yavaş yavaş alıştırmak lazım bencede ama şimdi değil ona bile 16. aydan sonra diye düşünüyorum ben.yani 4-5 ay sonra.hem havalarda ısınmış olur:)

insallah
iyilesır cnm uzulme bende sımdı acılden gelıyorum öksuruyordu 1 haftadır balgama donustu sonra daha demınde öksururken balgam bogazına toplandı 1 2 dk nefes alamadı korktum kapkara olmustu bebegım sırtına vurunca balgam cıktı ınanamıyorum hala soktayım o halı gozumun onunden gıtmıyor cok korktum

martın 25 ınde acılmıs bu konu ben o gun dogum yapmıstım o gun kollarımdaydı melegım

kızlar oğlumun göbeği bi garip oldumafoldumben sanki göbek deliği alta kaymış gibi... karşıdan bakınca göbek deliği görünmüyo, şöyle bi baktım delik alta doğru dönük göbek deliğinin olacağı yerdede haliyle et var kapalı gibi görünüyomafoldumben başına bu tarz bişey gelen var mı?????????

İYİ Kİ DOĞDUN HAZAL.. SAĞLIK HUZUR MUTLULUK DOLU SENELER DİLİYORUZ a.s.

geçmiş olsun melekcim. iyi fikir valla hiç aklıma gelmemişti. iyiki hatırlattın canım sağolasın.

ben daha lazımlık almadım ama meriç klozeti görünce ıkınıyor :)) sanırım oranın ne amaçla olduğunu biliyor:))))
meral bu lafına koptum yaa. meriçime de bak sen akıllı kuzum görmek isterdim o halini hih hih :))

canım benim geçmiş olsun. bizde aynı olduk yaşından önce yürümeye başladı bir hastalandı yürümeyi unuttu. şimdi yenice yürüyor.şimdiden kutlarım canım mutlu yıllar kuzuma.

geçmiş olsun canım kazalar şimdiden sonra anlık. Allaha emanetler kuzularımız.

ayyy en korktuğum şeyi yaşamışsınız canım. Allah korusun benim oğlumda balgamlı öksürüyor ödüm patlıyor.

martın 25 ınde acılmıs bu konu ben o gun dogum yapmıstım o gun kollarımdaydı melegım
doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar sizeeeeopuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız bakım
selam canım. sarı papatyamı öpüyorum

oğlum suratıma suratıma öksürünce bana da bulaştırdı sağolsun.. boğazlarım bir tuhaf. sesim değişti borozan gibi oldu çatallaştı.. Allahtan öksürük yok.

bu arada 3 gün önce yürümeye başladı paşamalkisalkisalkis. ama biz dikiltiyoruz o dengesini buluyo sonra kollar önde hooop yallah :sm_cool:

günaydın kızlar
kk eski haline dönmüş :) ama dün yazdığım hiçbir konu yok hepsi gitmiş

kankicim geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun Ada da öyle başlamıştı şimdi kendisi kalkıp gidiyor pıtı pıtı :) maşallah kuzuma

kızlar dün ne oldu bilmiyorum ama gece Ada 3 te bi kalktı kalkış o kalkış mahfetti bugün beni sürekli mızmız ağlar gb yaptı çünkü normal ağlaması öyle değil ki gecede yani 3 e kadarda sürekli uyanmıştı bugün çok yorgun ve uykusuzum

Nasilsiniz kizlar??

sizlere sorum olucak ya aksamlari ben rüyaya kasik mamasi veriyorum uykudan önce nezaman kessemki acaba onu? tek süt yeterli olurmuki acaba? emziriyorumda...

Artik iki haftadan beri kendi yataginda uyuyor ama sabah bes oldumu dikiliyor kafama adde adde diye bagiriyor, yanima almam icin ... yanima alip emzirip tam yerine indirecekken gözlerini aciyor fal tasi gibi hihi..

Halen yürümüyor cimcime kizim, kafasina esince bi kac adim atiyor okadar oda isine gelirse, isine gelmezse dikiyor popoyu geriye oturuyor üstüne...

Melekcim lazimligi sormussun bende süheyla gibi düsünüyorum, cok erken baslamamali bence, 16-17.aylarda baslarim herhalde...

biberona gelince gerekmedikce vermiyorum eger ben yanindaysam ozaman bardakla iciriyorum ama yaninda degilsem bi isim varsa biberonu veiryorum ona ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…