2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melek
Süheyla
ılknur
Nur
Buket hepinize geçmiş olsun Allahım tüm bebişlere sağlık versin tüm kazalardan kötülüklerden esirgesin
(Amin)

Damlacım dün site öğleyin değişti tekrar sitenin sabahki halinde yazılanlar yok.... uykusuzluk çok zor inşallah bugün uyur Ada'cım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende hastayımmafoldumben boğazlarım şişti akşam... kulak boğaz baş heryerim ağrıyo:çok üzgünüm: oğluşuma geçmez inşallah ona geçerse diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Damlacım dün site öğleyin değişti tekrar sitenin sabahki halinde yazılanlar yok.... uykusuzluk çok zor inşallah bugün uyur Ada'cım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende hastayımmafoldumben boğazlarım şişti akşam... kulak boğaz baş heryerim ağrıyo:çok üzgünüm: oğluşuma geçmez inşallah ona geçerse diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin ve oğluşuna bulaşmaz inşallah.

huriyecim canım sağol işallah uyur bugün ayrıca sizede geçmiş olsun canım

sibelcim canım ben kaşık mamasını bırakalı çok oldu herşeyi kendim yapıyorum bisküvisine kadar akşam saat 5.30 gb akşam yemeğini yediriyorum çorba+ et,tavuk, balık ne varsa artık evde sonra saat 7-7.30 gibide kendi yaptığım irmikli muhallebisini yediriyorum ama muhallebinin içine mutlaka havuç, elma, kurabiye, kuru kayısı-kuru üzüm-kuru incir-kuru dut karışımlarını haşlayıp blanderdan geçirmiş halini ilave ed,iyorum artık elimin altında en kolay ne varsa onu veriyorum bunlarıda yedikten sonra 8-8.30 bazen 9 gb pınarın 1yaş sütünden 250 cc verip yatırıyorum gece menümüz böyle bizim

yrnda bızım dogum gunumuz kızlar kızımın oksuregı hafıfıledı baya ama ıstahı hıc yok bugun sadece bıskuvı yede oda zorla hala ac bısey yemıyo yedımıoguruyor herhalde bogazından sanırım yarın pastasınıda yıyemez kuzum ne yapcam bılemıyorum kı herkese sevgıler bebıslere opucukler

--------------------------------------------------------------------------------

bende nisaya hala kaşık maması veriyorum vede emziriyorum bende bu konuyu merak ediyorum ne zaman kaçık maması yerine inek sütü vermeye başlıcaz .inek sütüne 1 kere denedim biberon sevmiyor asla içmiyor biberonla bardaklada içmedi sütü.

süheylanın incisi iyi ki doğdun umarım ailenle bir ömür mutlu olursun
anan gibi çatlak ve çok datlu olursun inşallah mutlu yılllar................

Selamlar herkeze nasilsiniz bakalim??

melekcigim sen sormusdun sanirim
bizim 16 disimiz oldugu icin mecbur fircaliyoruz dislerimizi
ilk basda istemedi fakat yavas yavas alisrtirdim artik kendisi fircaliyo disini ve cok hosuna gidiyo :)
lazimlik konusuna gelirsek ,benim kayinvalidem saolsun tam istedigimden almis su frisher price nin müziklisinden bi kac kez oturtdum ama istemedi bende kutusuna koyup kaldirdim artik yaza baslariz denemelere tekrardan :))
arda kaan geceleri hic kalkmiyo ama yatmadan evvel ya biberonda süt iciyo yada gece mamasi yiyo yani ben hala veriyorum kasik mamasi
bizden böyle isde ins sizlerde iyisinizdir :))

incicim dogum günün kutlu olsun tatlim

huriyecim canım sağol işallah uyur bugün ayrıca sizede geçmiş olsun canım

sibelcim canım ben kaşık mamasını bırakalı çok oldu herşeyi kendim yapıyorum bisküvisine kadar akşam saat 5.30 gb akşam yemeğini yediriyorum çorba+ et,tavuk, balık ne varsa artık evde sonra saat 7-7.30 gibide kendi yaptığım irmikli muhallebisini yediriyorum ama muhallebinin içine mutlaka havuç, elma, kurabiye, kuru kayısı-kuru üzüm-kuru incir-kuru dut karışımlarını haşlayıp blanderdan geçirmiş halini ilave ed,iyorum artık elimin altında en kolay ne varsa onu veriyorum bunlarıda yedikten sonra 8-8.30 bazen 9 gb pınarın 1yaş sütünden 250 cc verip yatırıyorum gece menümüz böyle bizim

tesekkürler canim cevabin icin , bizde aksam yemegini o saatlerde yiyoruz, ama muhallebi yaptim bi kac kez yemek istemedi CADIARZU bende kasik mamasini birakmayi düsünüyorum muhallebi ve süte geceyim geceleri diyorum bakalim :) süt veriyorum ara sira ama oda kafasina göre icerse, genellikle sabah kalkar kalkmaz sulandirilmis iciyor, cok acayip bu kiz yahu hihi...

Muhallebi ve karisimlari hosuma gitti deneyecegim :) tesekkürler

günaydın kızlar,
süheylacım ınci'min doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ve ayrıyeten çok çok geçmiş olsun ama sakın üzülme iyileşince kendi aranızda yaparsınız bişeyler canım
nurcum Yağmur'umunda doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
rica ederim sibelcim bu arada dip not olarak vereyim muhallebiyi gene 500lük 1 yaş sütü ile yapıyorum tamamına 2 yemek kaşığı irmik, 1 yemek kaşığıda nişasta koyuyorum karıştıra karıştırada pişiriyorum 3 kase çıkıyor zaten içine ilave olarak ek şeyler koyduğum için şeker koymuyorum bayıla bayıla yiyiyor

kızlar ben bugün daha kötüyüm tamamen grip oldummafoldumben buğrahanada bulaşacak ondan çok korkuyorummafoldumbenmafoldumben

slm bebişlere yumurtanın beyazını vermeye basladınızmı 1.yasında verilmeye baslanıyorumuş ben çok az tattırdım bugun

opuyorumnanaktan fatmacım, ayşincim, ilknurcum ve sibelcim ECRİN EYLÜL'ÜMÜN, DEFNE'NİM, KAAN'IMIN VE RÜYAM'IN doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

hafta sonu giremeyeceğim için şimdiden kutlamak istedim kızlar

kızlar ben bugün daha kötüyüm tamamen grip oldummafoldumben buğrahanada bulaşacak ondan çok korkuyorummafoldumbenmafoldumben

canım yaa tekrar geçmiş olsun

slm bebişlere yumurtanın beyazını vermeye basladınızmı 1.yasında verilmeye baslanıyorumuş ben çok az tattırdım bugun

ben daha vermedim ki bizimkinin zaten sarısına allerjisi var denemeye korkuyorum o yüzden

X