2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda hala bebeğini emziren varmı?
Nasıl emziriyorsunuz günde kaç kere?
İnek sütüne basladınız mı basladıysanız nasıl ve kaç cc veriyosunuz.
Bebişleri öpuyorum opuyorumnanaktan

selam canim
ben halen emzirioyrum bana kalirsa sabah ve aksam yeterli emzirmem ama benim cadi günde dört bes kez emiyor, cok sükür sütümde geliyor halen yetecek kadar..

inek sütüde veriyorum sabah kahvaltilarinda sadece ama 100ml kadar...

ben emziriyorum canım... benim yakışıklım günde 10 defa emiyodur herhalde hele geceleri meme ağzında uyumak istiyor:çok üzgünüm: hani emen çocuklar memeye güvenip iştahsız olur diyolar ya benim oğlumda ek gıda yerine emmek istiyo... bugün kahvaltıda 1 lokma peynir bir lokma zeytin yedi sadece:çok üzgünüm: sevdiği şeyleri verince yiyo zaten sevdiği şeylerde sınırlı, kahvaltıda bebe bisküvisi diğer zamanlarda tarhana çorbası, un çorbası, yoğurt, elma bu kadar:çok üzgünüm: et sevmiyo yemek sularını sevmiyo diğer çorbaları sevmiyo:çok üzgünüm: bazen emmiyoda meme ağzında oynuyokaydirigubbakcemile3

ben emzırıyorum ıstedıkce tabıkı sutede 1 haftadıır yenı basladım 1 cay bardagı gece yatarken ıcırıyorum bardakla bıberon tutmadı benım bebıs

kızlar 1 yasında bebişlerımız butun tahlıllerıne bakılacak hormon hemogram kan grubu gıbı yaptıran varmı sizin doktorunuzda dedımı öyle bişiy ahh keske bende emzırebılseydım ahhha ahhhh

kızlar 1 yasında bebişlerımız butun tahlıllerıne bakılacak hormon hemogram kan grubu gıbı yaptıran varmı sizin doktorunuzda dedımı öyle bişiy ahh keske bende emzırebılseydım ahhha ahhhh

bizim 1 haftalıkken sarılık yükseldiği için tahlil yapılmıştı o zaman bakıldı kan grubuna kartını vermişlerdi... hemogramda 10.5 aylıkken yani 1 ay önce bakılmıştı... kan sayımı yapılacak diye biliyorum bende.. aman tek meleklerimiz iyi olsunlarda doktora tahlile gerek kalmasınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

kızım 9 aylıkken tahlillerini yaptırmıştık hemogram kan grubu bakıldı maşallah sonuçlarımız çok iyiydi :nazar: doktorumuz şuan tahlillere gerek yok dedi . umarım tüm bebişlerin tahlil sonuçları iyi olur.

selam canım..ben dün dr.a gittim..kan ve idrar testi yapalım dedi kan testini yaptırdım ama çişini yapmadığı için idrarı yaptıramadım..kan sonuçları ii çıktı demir eksikliği olmadığı iiçin demir damlasını kestik..bir ara onuda yaptırıcam birde göz kontrolümüz var bir ara onuda yaptırıcam...

bende günde 2 defa gibi filan emziriyorum iyice azaldı emmemiz...gece emzirmiyorum artık..yatarken muhallebisini verip yatırıyorum...

doğum günleri kutlu olsun güzel bebişlerimizin..eskisi gibi takip edemediğim için burdan kutluyayım hepsini...:teytey:

kızlar benım bebıs gene hastalandı felaket öksürüyor artı burun akıntısı burnunu bıle sumkuruyor artık o sekılde garıbım ah bu hastalık ayda bır bızı bulur neyapsam doktor balgam sokucu asıst verde kullanıyoruz 2 gundur ya fayda etmedı sankı ne yapabılırım kusuyoda balgamdan dolayı yemekte yemıyor 1 ogun oda sabah 5 gundur boyle ya

kızlar benım bebıs gene hastalandı felaket öksürüyor artı burun akıntısı burnunu bıle sumkuruyor artık o sekılde garıbım ah bu hastalık ayda bır bızı bulur neyapsam doktor balgam sokucu asıst verde kullanıyoruz 2 gundur ya fayda etmedı sankı ne yapabılırım kusuyoda balgamdan dolayı yemekte yemıyor 1 ogun oda sabah 5 gundur boyle ya

canım çok geçmiş olsun... pekmez içir sabah akşam 1 tatlı kaşığı... zorlada olsa içir ve bol su içsin.. suyu içebildiğince ver... pekmezin faydasını görürsün bizim doktorumuz günde 3-4 tatlı kaşığı yiyebileceklerini söyledi pekmezi korkma yani vermekten...ayrıca hasta değilken bile günde 1 tatlı kaşığı içir sabahları...herşeye çok faydalı...pekmez bisküviye yada başka bişeye karıştırıp verdiğinde faydası daha azmış.. direk içirdiğinde daha faydalıymış... tüm annelerin sabahları 1 tatlı kaşığı içirmesi bebişlere faydalı olacaktıryerimseniben

MERAL'cim METİN MERİÇ'in doğum günü kutlu olsun.. sağlıkla mutlulukla nice senelere inşallaha.s.

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz

betülcüm Can'ın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara dün aradım ama müsait değildin galiba sonrada benim şarjım bitti geri dönüş yapamadım

kankicim dediğin gibi öyle yada böyle görüşücez bir gün o günü sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz

betülcüm Can'ın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara dün aradım ama müsait değildin galiba sonrada benim şarjım bitti geri dönüş yapamadım

kankicim dediğin gibi öyle yada böyle görüşücez bir gün o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Canım benim çok sağol. Dün tam bir telaşla geçti. Sonra ben de seni aradım ama görüşemedik. mesajını aldım canım. Ada'yı çok öpüyoruz.

arkadaşlar biz 2 gündür bal yemeye basladık bi sıkıntı olmadı allha şükür. babamın kovanları var hakiki organik bal yedi kızım

kahvaltımızda bal süt yumurta peynir ceviz ekmek cicibebe milupa 7 tahıllı karıştırıp yiyoruz. siz ayrı yemeye basladınızmı?

X