2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkür ederim canim sizdede cok gecmis olsun

family sizede cok gecmis olsun canim

bugünde batusun dogum günü
iyiki dogdun tosun pasa
iyiki bizimlesin
ailenle nice nice yaslara ins

merhabalar herkese benım kızda falıyet var oturdugu yenden gotun gotun gıdıyor evı nasılda turluyor o halde gorsenız ama kalkamıyor halen doktorada gıtemedık haftaya gelecekmıs doktorumuz sızler nasılsınız hasta bebıslere gecmıs olsun
,lsun
+

a

ıyiki doğdun Batuhan. Esma nerelerdesin? Oğlunla nice sağlıklı mutlu senelere.. Nice Yaşlara...

Puket'im paşamız 6.hastalık geçiriyor olmasın ateş sonrası vücutta kızarıklık döküntü. Ali Tuna da 6 aylıkken geçirmişti hatırladın mı?

betülcüm huriyecim geçmiş olsun bebişlere..
melekcim 6. hastalık benimde aklıma geldi. doktorada sordum üstelik olabilirmi diye.. anlasa he derdi de döküntülü bir hastalık olabilir ama korkulacak birşey yok dedi muhteşem doktor... kendi kendimizin doktoru olacaz bu gidişle

selam arkadaşlar.ben çok sıkılıyorum.can sıkıntısını geçirmek için bi yöntem pilissss??????????

teşekkür ederim Buket'cim...

buğrahan mız mız biraz bende rahatsızım akşam hastaneye falan gittim:çok üzgünüm: ne bileyim canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım...

teşekkürler kızlar kulak iltihabı çıktı.ateş 39u buldu acilde zor anlar yaşadım.hiç susmadan ağladı.şimdi iyileşmeye çalışıyor.yazık.huriye melek buket family size de acil şifalar.

hepinize selamlar kızlaaaarrr....

biz yeni döndük tatilden.... biraz rahatsızlandık ben bel fıtığı olmuşum... elif naz da hastalandı... ama şimdi iyiyiz.... herkes iyi mi bebişlr iyiler mi

halaaaa dişimiz çıkmadı:hulya:

teşekkürler kızlar kulak iltihabı çıktı.ateş 39u buldu acilde zor anlar yaşadım.hiç susmadan ağladı.şimdi iyileşmeye çalışıyor.yazık.huriye melek buket family size de acil şifalar.

teşekkürler canım sanada sizede çok geçmiş olsun...

slm güzeller ben antalyadayım anneme kavuştum ama bi süre annemlerin bilgisayarı bozuk olduğu için aranızda olamayacağım hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın

Gülşah,Sibel,Derya anne bebek yarışmasında başarılar.. bende katıldım 2 gün kaldı kaybettik sanırım.

Evet buketim kaybettik sanirim :))

Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..

INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off

Canım benim çok üzüldüm yaa. inşallah çabucak atlatır kuzucuk. Sana da çok geçmiş olsun.

Sibelciğim sana ve hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun.
Üzülme iyileşecek Rüya.
Daha önce bronşit olan bir bebeğimiz daha vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Burser arkadaşım bende dün Tekirdağ a gittim sen aklıma geldin.

Betul canım gecmıs olsun. Yegenımde orta kulak ıltıhabı olmustu ama sımdı ıyı.Bır an once sız de duzelırsınız ınsallah.

rebeca arkadasım buyuk gecmıs olsun.

Ayyy bu ne yaaa hepımız hastayız cocuklar da hasta. Gelsın artık şu ilkbahar. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…