2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişleri hasta olan tüm annelere geçmiş olsun. şehnazcım Arda Kaanın doğum gününü ilk ben kutlamak istedim :) canım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun tüm mutluluklar sizin olsun ,umarım güzel bir gün geçirirsiniz. Küçük yakışıklıyı benimyerime öp canım

canımmm damadım hastamı bilmiyordum yaa :1no2:
çok geçmiş olsun canım neyi var yakışıklı oğlumun
kesin nazara gelmiştirÇok üzgünüm çoook

günaydın arkadaşlar

Şehnazcım Arda Kaanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara kuzuma opuyorumnanaktan

kankicim geçmiş olsun canımm valla bu doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşma yapıyorlar bu ilacımdan şukar yaz sana şunu alıcam diye ve evini bu şekilde komple değiştiren doktorlar var canım içeriği aynı olup ismi farklı olan ilaçlar günya bunlar ama hiçbir ilaçta birebir muadini olmuyor işte kendi çıkarlarına olan bize oluyor

huriyecim canım üzülme işallah biran önce iyileşirler

Son düzenleme:
canım ada ağlamıyor ama çok huysuzlanıyor sürekli dönüp kaçmak istiyor ben de eline oyuncak veriyorum biraz olsun işe yarıyor eşim evdeyse oyalamaya çalışıyor falan. çok geçmiş olsun canım ya evet kültür olması gerekiyor bende öyle biliyorum ne biçin dr muş oradaki de öyle klava:

canım geçmiş olsun tekrar

fundacım hayırlı olsun yeni eviniz tekrar

arda kaanım yakışıklım doğum günün kutlu olsun teyzecim nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara

hihoyyythihoyyythihoyyyt ARDA KAAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

mafoldumben burda 2 tane çocuk doktoru var ilçe olduğu içinde tek hastane... bugün diğer doktora gittik ilçe olduğu için burda kültür yapılmadığını söyledi ve merkeze üniversite hastanesine sevk etti... dün gittiğim doktor sevki bırakın burda yapılmıyor merkeze gitmeniz gerekiyor bile demedi düşünebiliyor musunuzmafoldumben ve buğrahanın kültürde 100.000 e.coli çıktı bugünkü doktor e.coli'nin ciddi tehlikeli bir mikrop olduğunu söyledimafoldumbenmafoldumben nasıl doktorların eline kalmışız biz böyle yemin ediyorlar insan sağlığını kurtarmak için ama bana burası ilçe olduğu için kültür yapılmıyor şehir merkezindeki hastanelere gidin kültürde çıkan mikrop ciddi üstünde durulması gereken bişey bile demiyorklava:klava:

ali tuna ve arda kaan ıopuyorumnanaktanyıkı dogdunuz bıcırlarrr mutlu yıllarr ne cabuk gectı bı yıl ya hayret bişiy daha dün dogmuslardı halbkii boshayallersmile

family cok gecmiş olsun yaa maalesef doktorların cogu böyle ya nasıl ınsanlarsa kıyamam ben bugrahana

Family çok geçmiş olsun canım. Ben de ilke olarak kesinlikle tek doktorun dediğine inanmamaya karar vermiştim.

selam arda kaan doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yakışıklı.
dün değil ondan önceki gün bizim kız gece uyanıp hüngür hüngür ağladı ateşi çıktı kötü oldu.çok zor bir geceydi.dün akşamda acildeydik.ateşi 39 oldu.çok ağladı çok.hiç ağlamadığı kadar.bu gece şükür iyi uydu.ağlamaktan yorulduya.2 de hastaneye götüreceğim.enfeksiyon çıktı ama bizimki idrarını yapmadı .diş mi yoksa ne öğreneceğiz.iyileşir inşallah bu hastalıklar ne kadar kötü birşey yaa!

geçmiş olsun ewet bebişlerimiz hasta olmasınmafoldumben benişm oğluşumun pipisine baktı evelsi günki doktor ve akşamına enfeksiyon kaptı görseniz ucu şiş kıpkırmızı... dün gittiğimiz doktora sorduk krem verdi sıcak suya oturtun dedi.... bugün sabaha karşı yavru nasıl ağladı gittim yanına habire pijamasını asılıyo aklıma geldi bezini çıkardım hava alsın diye yavrum uyuyakaldı pipisi acımışmafoldumben ne kadar acımasız doktorlar var yaa işleri insan kurtarmak olduğu halde dahada hastalanmasına neden olanmafoldumben

betülcüm geçmiş olsun canım işallah diştir önemli bişeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…