Betul hurıye geÇmıs olsun canım ıkı kuzuyada
canım çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betul hurıye geÇmıs olsun canım ıkı kuzuyada
selam arda kaan doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yakışıklı.
dün değil ondan önceki gün bizim kız gece uyanıp hüngür hüngür ağladı ateşi çıktı kötü oldu.çok zor bir geceydi.dün akşamda acildeydik.ateşi 39 oldu.çok ağladı çok.hiç ağlamadığı kadar.bu gece şükür iyi uydu.ağlamaktan yorulduya.2 de hastaneye götüreceğim.enfeksiyon çıktı ama bizimki idrarını yapmadı .diş mi yoksa ne öğreneceğiz.iyileşir inşallah bu hastalıklar ne kadar kötü birşey yaa!
betülcüm huriyecim geçmiş olsun bebişlere..
melekcim 6. hastalık benimde aklıma geldi. doktorada sordum üstelik olabilirmi diye.. anlasa he derdi de döküntülü bir hastalık olabilir ama korkulacak birşey yok dedi muhteşem doktor... kendi kendimizin doktoru olacaz bu gidişle
teşekkürler kızlar kulak iltihabı çıktı.ateş 39u buldu acilde zor anlar yaşadım.hiç susmadan ağladı.şimdi iyileşmeye çalışıyor.yazık.huriye melek buket family size de acil şifalar.
Evet buketim kaybettik sanirim :))
Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..
INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off