2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugun kızımı tartırdım aydır tartılmıyordu 3 ayda sadece 600 gr almıs hıc kılo almıyor kafama takıldı neden acaba

özgem geçmiş olsun yaramaza ay bu banyolarda ne var anlamadım bızımkıde aynıı bızım banyoda favorımız kuvet allah korusun bır gun arkam donukken dusecek ıçıne dıye odum kopuyor
saol tatlım ya aallah korusun valla çok tehlikeli banyo ben kapısını kapalı tutuyorum ama aralık bile görse koşuyor valla :)

slm kızlar bugun kızımı tartırdım aydır tartılmıyordu 3 ayda sadece 600 gr almıs hıc kılo almıyor kafama takıldı neden acaba
canım boyu uzamışmı ölçtürdünmü? dr ne diyor?

Melekciğim geç de olsa doğum günün kutlu olsun :)

Ben de çok giremiyorum bu ara arkadaşlar Can artık iyice yürümeye başladı. bir dakika bırakamıyorum. arkamı döner dönmez kayboluyor.

Biz salonu kullanıyoruz genelde. Salonun öbür ucunda yemek odası takımının iki tane camlı büfesi var. Şimdilik kontrolüm altında ama bir iki ay içinde daha da hareketlenecek Can. Koştururken büfelere çarpmasından korkuyorum. Önerebileceğiniz bir çözüm var mı? Camlara yapıştırılan bir şey satılıyormuş kırılsa bile parçalanmıyormuş. Kullanan var mı?

Büfeleri kaldır demeyin zaten evden eşyaları göndere göndere kuş gibi kaldı.evde şu an sehpa bile yok. onları da gönderirsem hiçbir şey kalmayacak :)

özgecim geçmiş olsun canım valla Ada da aynı hep banyoda havlu dolabıyla musluklarla oynamaya bayılıyor

slm herkese umarım herkes iidir. biz kızımla aynen devam ediyoruz o kuduruo ben çıldırıyorum:) ellerini bırakıp birkaç adım atmaya başladı ama hemen farkına varınca efeler gibi çöküo yer. hala 2 dişimiz var ve çok ısırıo beni:) tv de bir şarkı falan duydugunda kendi kendine bagırarak eşlik edip alkış yapıo birde öpücük atıyoruz. öpmeyide ögrendi gerçi yalamak ama öp deyince öyle yapıo ya biz öpücük koyduk adını:) hala işaret parmagı havada bana kızıo bütün günkaydirigubbakcemile3

herkese merhaba.iyiki doğdum bakın 25 oldum..

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

çok tatlılar yaa maşallah Eylül'e fatmacım ben onun kızışını yirim büyüdülerde bide kızarlarmış bize

selam arkadaslar gecmıse cok bakamıyorum
ıyıkı dogdun Cansude

Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.

Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.

300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)

Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.

Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz

geçmiş olsun canım ikinizede bu arada geçmiş dogum gününde kutlu olsun maşallah ali tunaya allah nice yaşlarını büyüdüklerini göstersin inşallah

saol tatlım ya aallah korusun valla çok tehlikeli banyo ben kapısını kapalı tutuyorum ama aralık bile görse koşuyor valla :)

canım boyu uzamışmı ölçtürdünmü? dr ne diyor?

tatlım saglık ocagında olcum oldu boyu 6 cm uzamış kıloya normal dedı ama kızım cıcek gecırmıstı ondan kılo alamamış olabılırmı

gecmıs olsun cnm 1 hafta oncesıne kadar aynı hastalık benım kızdada vardı gozu adeta bırbırıne yapısıyordu ama 1 hafta surdu gectı tekrar gecmıs olsun

birsey sorcam bebegıne ıstah ıcın sipraktin surup veren varmı aranızda yada hıc duydunuzmu

birsey sorcam bebegıne ıstah ıcın sipraktin surup veren varmı aranızda yada hıc duydunuzmu

sipraktin alerji yani daha çok kaşıntı için kullanılan bir surup sanırım ama çok iştah açıyor ama bebeklere verilirmi bilmiyorum. dr dan habersiz bişey kullanma bence. biz supravit vitamin kullanıoruz çok iştah açıo benim kızımda yediği halde kilo almıo çok aşırı hareketli çünkü

ii geceler kızlar cansude doğum günün kutlu olsun
melekcim seninde doğum günün kutlu olsun geç bi kutlama olodu ama ancak okuyabildim çok yaramaz oldu kızım cırcır böceği hiç susmuyo sürekl ikonuşma çabası var top oynamaya bayılıyo bütün gün elinden tutuyorum topun peşinde koşturuoruz gol gol die bi hal oluyo topçu olcak galiba baya yürüyo cimcime ama emeklemeyide öğrendi atıyo kendini yere ters bu kız önce yürüdü sonra emekledi bu arada haftaya salı ailemin yanına gidiorum antalyaya şimdiden hazırlanmaya basladım 3 hafta kadar kalıcam çok mutluyum biraz dinlerim gezerim diye hayal kuruyoyorum iinşallah hayallerim suyadüşmez bol uykulu geceler

Melekcimmmmmmmmmmmm iyiki dogdun canim, biraz gec oldu ama (((

NICE MUTLU YILLARA-ailenle mutlu huzurlu yillar diliyorum...

Damlacim rüya gayet iyi tesekkürler sordugun icin:))

Öptüm herkesiii

günaydın hanımlar

nasılsınız biz iyiyiz çok şükür

melekcim maşallah Ali Tuna'ma boyu filan çok iyi gerçekten çok hareketli oldukları için kilosuda normal canım biz yapsak onların hareketlerini kesin mahfoluruz sanada geçmiş olsun canım

sibelcim Rüyanın iyi olmasına çok sevindim canım kuzularımızın iyi haberlerini aldıkça mutlu oluyorum

slm kızlar nasılsınız...

melekcim geçmiş olsun sanada ali tunaya da...

özgecim sanada geçmiş olsun....

damlacım sanada günaydınnn.....

nidanında 2 gündür burnu akıyor..bu kış hiç hasta olmadık dedik..minik kuşumun 2 gündür burnu akıyor:gecede nefes alamıyordu doğru düzgün..bakalım inşallah hemen düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…