İyiki doğdun canım. nice mutlu yıllara.herkese merhaba.iyiki doğdum bakın 25 oldum..
Maaşallah kıpırdaklığına cimcimemin...slm herkese umarım herkes iidir. biz kızımla aynen devam ediyoruz o kuduruo ben çıldırıyorum:) ellerini bırakıp birkaç adım atmaya başladı ama hemen farkına varınca efeler gibi çöküo yer. hala 2 dişimiz var ve çok ısırıo beni:) tv de bir şarkı falan duydugunda kendi kendine bagırarak eşlik edip alkış yapıo birde öpücük atıyoruz. öpmeyide ögrendi gerçi yalamak ama öp deyince öyle yapıo ya biz öpücük koyduk adını:) hala işaret parmagı havada bana kızıo bütün günkaydirigubbakcemile3
Melekcim Ali tunama maaşallah..Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.
Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.
300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)
Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.
Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz
Maaşallah topçuma hareketli olması çok güzel..çok yaramaz oldu kızım cırcır böceği hiç susmuyo sürekl ikonuşma çabası var top oynamaya bayılıyo bütün gün elinden tutuyorum topun peşinde koşturuoruz gol gol die bi hal oluyo topçu olcak galiba baya yürüyo cimcime ama emeklemeyide öğrendi atıyo kendini yere ters bu kız önce yürüdü sonra emekledi bu arada haftaya salı ailemin yanına gidiorum antalyaya şimdiden hazırlanmaya basladım 3 hafta kadar kalıcam çok mutluyum biraz dinlerim gezerim diye hayal kuruyoyorum iinşallah hayallerim suyadüşmez bol uykulu geceler
Nerminim ah seni dilini ısırıpda söylesene hasta olmadık falan diye.. geçmiş olsun kuzucuğuma. inşallah düzelir hemen.nidanında 2 gündür burnu akıyor..bu kış hiç hasta olmadık dedik..minik kuşumun 2 gündür burnu akıyor:gecede nefes alamıyordu doğru düzgün..bakalım inşallah hemen düzelir..
bu arada kızlar benim sudecim hala yürümüyo ve hala dişi çıkmadı bu durum beni biraz tedirgin ediyo haklıyım değilmi?
slm ben alıntı yaparak cvp yazmayı bilmiyorum inşlh öğrencem öncelikle doğum günümü kutlayan;
mystory
emde
melek81
burser
buket-26
hepinize yaşımı kutladığınız için kucak dolusu sevgiler.
Nerminim ah seni dilini ısırıpda söylesene hasta olmadık falan diye.. geçmiş olsun kuzucuğuma. inşallah düzelir hemen.
Moralİm Çok bozuk ben Çok becerİksİz bİ anneyİm o kuzuya hak ettİdİĞİ İlgİyİ hİÇ gÖsteremİyorum.benİ affet dİyecek yÜzÜm bİle yok kuzum, canım kızım rabbİm esİrgeye senİ.bÜtÜn bebeklerİ.masum yÜzlÜm kızlar bİŞey olmaz İnŞallah demİ.
geçmiş olsun canım öyle deme nolur kötü anne olurmu hiç. hiç sagaları solları belli olmuo istediğin kadar dikkat et yine yapıolar yapıcaklarını. melekler koruyor onları merak etme. kendinide suçlama eminimki sen çok ii bir annesin ki ilginin az oldugunu düşünüp daha iisini yapma çabasındasın. üzülme canım bilşey olmaz allahın izniyleopuyorumnanaktan
Moralİm Çok bozuk ben Çok becerİksİz bİ anneyİm o kuzuya hak ettİdİĞİ İlgİyİ hİÇ gÖsteremİyorum.benİ affet dİyecek yÜzÜm bİle yok kuzum, canım kızım rabbİm esİrgeye senİ.bÜtÜn bebeklerİ.masum yÜzlÜm kızlar bİŞey olmaz İnŞallah demİ.