2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melek arkadaşım canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişin Ali Tunayla:1hug:

Son düzenleme:
bu oğluş benimle dalgamı geçiyor yahu iki gün önce yürüme cesareti vardı 4-5 adım gidiyordu.. şimdi arkasından tutarak hadi diyoruz geriye yaslanıyo...

günaydın arkadaşlar

dün arkadaşımın oğlunu görmeye gittim ayyy küçücüktü Ada 3200gr 50 cm doğmuştu oda 3100gr 50 cm bu kadar küçükmüydü dedim Ada da ne kadar büyümüşlerde farkında değilim valla çok tatlıydı miss gb kokuyordu hiç ayrılmak istemedim yanından

buketcim canım saol allah analı babalı büyütsün valla canım Ada da Anıl gb bi bakıyorum yürüyor (5-6 adım atıyor) bi bakıyorum hiç oralı bile olmuyor hemen oturuveriyor valla bende anlamadım tembel anacım bunlar

misafirim gelecek oğlanı uyuttum,evi süpürdüm,toparladım,keki fırına sürdüm bekliyorum.

gülşahcım canım ben katılacam ama fotoları bilgisayara bi türlü yükleyemiyorum umarım 8 ine kadar yetiştiririm canım

selam arkadaşlar

kayınvalidemler gelmişlerdi giremedim yine nete ne zamandır yarın da annemler geliyorlar yine giremem 1 hafta kadar sanırım :)

melekcim doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara ailenle beraber

ada felaket yaramaz oldu evin altını üstüne getiriyor bu aralar banyoya taktı kapısını açık görürü görmez hatta görmese de kapı sesini duyunca ışık hızıyla banyoya koşuyor :))) elinden tutunca baya uzun süre yürüyor ama hala kendi başına yürüme çabası yok. 2 gündür ilk arabamı yürüteç gibi kullanmaya başladı şimdiye kadar hep oyuncak olarak kullanıyordu :) ama çok hızlı gidiyor dengesini sağlayamayıp düşüyor en sonunda. yani yalnız bırakmaya gelmez

bugün 3'lü zigonu üstüne devirdi nasıl becerdi bilmiyorum üstüne tırmanmaya çalışıyordu hoop yere düştü zigonların 2 si de ada nın üstüne.. alnı kızarmıştı sanırım yere çarptı benim arkam dönüktü. arkamızı bile dönemicez artık bu sıpalara..

özgem geçmiş olsun yaramaza ay bu banyolarda ne var anlamadım bızımkıde aynıı bızım banyoda favorımız kuvet allah korusun bır gun arkam donukken dusecek ıçıne dıye odum kopuyor

X