2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallahh anıl'a annesi düşe kalka öğrenecek yürümeyi...darısı nida ya bizimkide tek elini tutup yürüyor ama bıraktırmıyor çok tırsıyor...iki elini tutup önünden yürüyünce koşuyor..arkasından tutup yürütünce arkaya yaslanıyor düşecem diye korkuyor...çok tembell ..ama huy edindi birkaç defadır..koltuğa tutup kalkıyor geri yere oturuyor...tekrar tutup kalkıyor tekrar oturuyor...oyun yapıyor sanırsam......doğum gününe kadar yürür inşallah.....
:Saruboceq:

Efe dün geceden beri 38-39 derece ateşle boğuştu resmen. Bugünde aynı ateş, halsizlik , yanakları al al oldu kuzumun. Üst dişler sorun yaratıyor sanırım .
Diğer hasta bebişlere de çok geçmiş olsun.

masallah bebesıne su yurumeden bırazda benım kıza gondersenız

gecmıs olsun antıbıyotıklerın cogu ıshal yapar cnm korkma

geçmiş olsun canım.. antibiyotik ishal yapmıştır bence. benim oğlumda orta kulak iltihabında kullanmıştı ishal olmuştu çünkü.

oh oh maşşallah canım benim yürüsün dağıtsın heryeri ohhhhh idilde4-5 adım atıyor tek basına ayakta durıuyor 5-6 gündür
daha tek başına durma cesareti yok ama deryacım idilimi tebrik ederim bu konuda..
Anıl şimdilik bize güveniyor yakınındayız ya...

nermincim anılda tırsıyordu aynı nida gibi.. süveterinden tuttuk omuzlarından başta tırstı sonra baktı güvende adım atmaya başladı sonra çaktırmadan bıraktık.. ama farkına varınca korkuyor kuzum..
insanoğlu gerçekten ne kadar güç gelişiyor,büyüyor,yetişiyor..
Nidanında eli kulağındadır bir bakmışsın paytak ördek gibi dolanıyorlar evde...

kıyamam canımmmm..çabucak patlatsında rahatlasın inşallah

masallah bebesıne su yurumeden bırazda benım kıza gondersenız
gönderelim canımm..çok sevimli oluyorlar.. birde kendi kendine cesareti gelse tam süper olacak.

damla burser sibel çok gecmiş olsun hepinize
sagoll deryacmm,, uzun zamandir görüsemedik seninlede :))

ohhh masalllahhh Prenseee... ne güzell yaaa , darisi daha yürümeyen bebeklere insallah hehehe..

Biz halen gögüste hirilti, kendi kendine bir adimdan fazla atmiyor tap yere hihi... ama oyuncagini ilerletip tutupta kendisi yürüyor bizim yardimimiz olmadan ve biz kac gündür yaninda öksürüyoruz ve öksürürken haliyle agzimizi kapatiyoruz hanimefendi öksürüyor ama yalanciktan hehe ve agzini kapatiyorrr hehe tam maymun kokos yaaaa bayanssulusmile

selam herkese. dün hava güzeldi kızımı alıp yürüyüşe gittik babasıyla. dayanamadık bikaçtane de cici aldık kızıma. ama ileriye yatırım 18-24 ay aldık. heryer indirime girmiş bakalım haftaya gidip kızıma seneye giymesi içn bişiler bakıcaz. çok sevindi kızım gezmelere gitti diye. akşam çok uyandı ama benide hiç uyutmadı. 2 saat oldu uyanalı. babamız hala yatıo. cefayı çeken ben. 2 gecedir rüyamda dogum yapıyorum. aman aman ikinci bitane daha olsa kafama huni takıp gezerim herhalde-tatlicadiarzu-

hasta bebeklere gecmiş olsun bu arada arkadaşlar. bizimkide diş çıkarcak herhalde çok huysuz ve sinirli. calpol verdim şimdi. aman ya bebişler hasta olmasın

evet sibelcim ya görüşemedik malum bugünlerde zayıflamaya taktım bilirsiniz taktımmı bişeye takıyorum ama iyi yaptım hamişlikten önceki kıyafetlerime giriyorum dahada verecem ama
gecen kadir tuğcuyada yazmıştınm okudum nasıl olkdu rüyacım iyimi şimdi

Helal olsun sana canim, ver kilolari gitsinler bende verdim ama ne olduysa bu göbis beni birakmiyo haha eski kiyafetlerime sigiyorum ama göbis bi cikiyo sanki dogurdum doguracam haha...

Rüya orta kulak iltihabi gecirdi antbiyotik kullandik simdi iyi gibi burnu biraz tikali okada oda sadece aksamlari ortaya cikiyor... Malum pazar bütün doktorlar kapali hastane haric yarin doktoru arayip kontrole gidip gitmemem gerektigini sorucam antiboytik bittide acaba gectimi kulagi diye :)

Idil hanim nasillar ? dillenmis dedigine göre, o bal agzini yerim onun :)) Masallah

sibelcim öncelikle geçmiş olsun rüyacıma bidahada gitsin gelmesin hastalıklar
bende senin gibiyim bütün kilolarım gitti fazlasıyla ama göbeğim kaldı zayıflama kemeri aldım ama vakit bulup takımadım göbeme napcaz bilmem 59la hamile kaldım 58 im ama karnım 5 aylık gibi yaza kadar eritmek istiyorum
deryacım sen spormu diyetmi ne yapıosun ben napsam göbişe varmı tavsilerin

asyacımda daha iyi bugün ishal devam günde 2 yi geçmiyo ama poposu pişti burnu yara oldu dudaklar çatladı herbiryerini kremleye kremleye bi hal oldum üst dişlerde zorluyo gelmediler bi türlü zaten bi kaç bişey zorla yiyodu bebiş im şimdi tamamen bıraktı yemekleri neyse düzelir herhalde hiç zorlamıyorum kaşık 2 kez gidiyo ağzına 3kez sormuyorum bile canı isterse napayım

geçmiş olsun
oo idil ne fena memme memme diye dolaşıyor baba,derya ,dede,nene,abi,be-beek deydep(zenep) adil(halil) mer,duy,ıhhh,didek aklıma gelenler bunlar bide kıvırıyor ayakta uruyor 2-3 adım atıyor ama yemiyor
spor diyet elma sirkesi lahana çorbası lahana yağı hepsini yapıyorum

canim biraz önce kkda buldum göbek eritmek icin bi kur fln yaziyo deniyecegim,ama emziriyorum halen rüyaya bi sakincasi olur diyede korkmuyrum degil :S

kur yazayim ben sana bak:

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...m-saracoglu-gobek-yaglarini-eritmek-icin.html

Deryacimmm eger sagliyi yerindeyse bukadar problem yapma kendine,yiyebildigi kadarini yiyordur baksana ilerlemesi harika,masallah kuzucuga

günaydınnnnn
melekcim doğum günün kutlu olsun canım...ali tuna ile eşinle mutlu sağlıklı..çok çokkkk güzel yıllar geçirmeni dilerim...hep mutlu ol canım.çok öptüm seni..

günaydın arkadaşlar
bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı sabaha karşı bembeyaz pamuk gb bir oğlumuz oldu ada Kuzey maşallah çok iyi iş çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum bugün

melekcim canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun canım

sibelcim geçmiş olsun canım umarım hemen geçer nasıl Rüya şimdi iyi mi

buketcim maşallah Anıl'ıma eee artık kazalar artacak Ada da düşe kalka yürüyor ama çok zevk alıyor :)

tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun arkadaşlar tez zamanda iyileşirler işallah :Saruboceq:

saol canım benım.. Pazar gunu beraber pasta uflerız artık. Benımkı kaynayacak hep galıba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…