:teyteyğluşum dün yürümeye başladı teyzeleri... :sm_cool:tek elinden tutup yürütüyorduk daha adım atmaya cesareti yoktu.. dün babasıyla karşılıklı kanepede birbirimize gönderdik anılı.il önce omuzlarından destek yaptık,sonra bıraktık yürüyo.. yürüdükçede coştu.cesaret kazandı kuzum.. daha önce niye çalıştırmamışız...
bazen diyorum zaten yeterince ilgilenebilsem sanki daha çok yol alacak yürümede-konuşmada-öğrenmede...gibi..
ama kazalarda peşinden geliyo tabi.. dün kendisi yürüycem diye düştü,kafasını yere vurdu. bugünde yine düştü ama burun üstü çok ağladı.... bir söksek yürümeyi sağ-salim.
:teyteyğluşum dün yürümeye başladı teyzeleri... :sm_cool:tek elinden tutup yürütüyorduk daha adım atmaya cesareti yoktu.. dün babasıyla karşılıklı kanepede birbirimize gönderdik anılı.il önce omuzlarından destek yaptık,sonra bıraktık yürüyo.. yürüdükçede coştu.cesaret kazandı kuzum.. daha önce niye çalıştırmamışız...
bazen diyorum zaten yeterince ilgilenebilsem sanki daha çok yol alacak yürümede-konuşmada-öğrenmede...gibi..
ama kazalarda peşinden geliyo tabi.. dün kendisi yürüycem diye düştü,kafasını yere vurdu. bugünde yine düştü ama burun üstü çok ağladı.... bir söksek yürümeyi sağ-salim.
öncelikle hasta bebişlere çok geçmiş olsun hepsini çok öptüm
bnm kızımda hala iyileşmedi 2 gündür ishal başladı antibiyotik kullanıoruz ondan olabilirmi malum dişte beklioruz ondanda olabilir dimi artık doktorumuzu aramaktan gına geldi hiç bişeyde yemiyo zorla emziriorum bugünde devam ederse yine götürücem doktora
hiç rengide yok eridik ikimizde şu 3-4 günde
geçmiş olsun canım.. antibiyotik ishal yapmıştır bence. benim oğlumda orta kulak iltihabında kullanmıştı ishal olmuştu çünkü.öncelikle hasta bebişlere çok geçmiş olsun hepsini çok öptüm
bnm kızımda hala iyileşmedi 2 gündür ishal başladı antibiyotik kullanıoruz ondan olabilirmi malum dişte beklioruz ondanda olabilir dimi artık doktorumuzu aramaktan gına geldi hiç bişeyde yemiyo zorla emziriorum bugünde devam ederse yine götürücem doktora
hiç rengide yok eridik ikimizde şu 3-4 günde
daha tek başına durma cesareti yok ama deryacım idilimi tebrik ederim bu konuda..oh oh maşşallah canım benim yürüsün dağıtsın heryeri ohhhhh idilde4-5 adım atıyor tek basına ayakta durıuyor 5-6 gündür
nermincim anılda tırsıyordu aynı nida gibi.. süveterinden tuttuk omuzlarından başta tırstı sonra baktı güvende adım atmaya başladı sonra çaktırmadan bıraktık.. ama farkına varınca korkuyor kuzum..maşşallahh anıl'a annesi düşe kalka öğrenecek yürümeyi...darısı nida ya bizimkide tek elini tutup yürüyor ama bıraktırmıyor çok tırsıyor...iki elini tutup önünden yürüyünce koşuyor..arkasından tutup yürütünce arkaya yaslanıyor düşecem diye korkuyor...çok tembell ..ama huy edindi birkaç defadır..koltuğa tutup kalkıyor geri yere oturuyor...tekrar tutup kalkıyor tekrar oturuyor...oyun yapıyor sanırsam......doğum gününe kadar yürür inşallah.....
:Saruboceq:
kıyamam canımmmm..çabucak patlatsında rahatlasın inşallahEfe dün geceden beri 38-39 derece ateşle boğuştu resmen. Bugünde aynı ateş, halsizlik , yanakları al al oldu kuzumun. Üst dişler sorun yaratıyor sanırım .
Diğer hasta bebişlere de çok geçmiş olsun.
gönderelim canımm..çok sevimli oluyorlar.. birde kendi kendine cesareti gelse tam süper olacak.masallah bebesıne su yurumeden bırazda benım kıza gondersenız
sagoll deryacmm,, uzun zamandir görüsemedik seninlede :))damla burser sibel çok gecmiş olsun hepinize
evet sibelcim ya görüşemedik malum bugünlerde zayıflamaya taktım bilirsiniz taktımmı bişeye takıyorum ama iyi yaptım hamişlikten önceki kıyafetlerime giriyorum dahada verecem ama
gecen kadir tuğcuyada yazmıştınm okudum nasıl olkdu rüyacım iyimi şimdi
Helal olsun sana canim, ver kilolari gitsinler bende verdim ama ne olduysa bu göbis beni birakmiyo haha eski kiyafetlerime sigiyorum ama göbis bi cikiyo sanki dogurdum doguracam haha...
Rüya orta kulak iltihabi gecirdi antbiyotik kullandik simdi iyi gibi burnu biraz tikali okada oda sadece aksamlari ortaya cikiyor... Malum pazar bütün doktorlar kapali hastane haric yarin doktoru arayip kontrole gidip gitmemem gerektigini sorucam antiboytik bittide acaba gectimi kulagi diye :)
Idil hanim nasillar ? dillenmis dedigine göre, o bal agzini yerim onun :)) Masallah
geçmiş olsunHelal olsun sana canim, ver kilolari gitsinler bende verdim ama ne olduysa bu göbis beni birakmiyo haha eski kiyafetlerime sigiyorum ama göbis bi cikiyo sanki dogurdum doguracam haha...
Rüya orta kulak iltihabi gecirdi antbiyotik kullandik simdi iyi gibi burnu biraz tikali okada oda sadece aksamlari ortaya cikiyor... Malum pazar bütün doktorlar kapali hastane haric yarin doktoru arayip kontrole gidip gitmemem gerektigini sorucam antiboytik bittide acaba gectimi kulagi diye :)
Idil hanim nasillar ? dillenmis dedigine göre, o bal agzini yerim onun :)) Masallah
spor diyet elma sirkesi lahana çorbası lahana yağı hepsini yapıyorumsibelcim öncelikle geçmiş olsun rüyacıma bidahada gitsin gelmesin hastalıklar
bende senin gibiyim bütün kilolarım gitti fazlasıyla ama göbeğim kaldı zayıflama kemeri aldım ama vakit bulup takımadım göbeme napcaz bilmem 59la hamile kaldım 58 im ama karnım 5 aylık gibi yaza kadar eritmek istiyorum
deryacım sen spormu diyetmi ne yapıosun ben napsam göbişe varmı tavsilerin
sibelcim öncelikle geçmiş olsun rüyacıma bidahada gitsin gelmesin hastalıklar
bende senin gibiyim bütün kilolarım gitti fazlasıyla ama göbeğim kaldı zayıflama kemeri aldım ama vakit bulup takımadım göbeme napcaz bilmem 59la hamile kaldım 58 im ama karnım 5 aylık gibi yaza kadar eritmek istiyorum
deryacım sen spormu diyetmi ne yapıosun ben napsam göbişe varmı tavsilerin