hoşgeldin ezgicim nasılsın iş hayatına atılmıştın nasıl gidiyo kızın nasıl öpüyorum ikinizideHerkese slm geldim nermiincim ben ezgi :) gecmisi okiyim dermisimm :))
cnm kötü anne çocuğumu bıraktım nasıl yada ilgilenemiyorum diye düşünmez çalıştığın için zor oluyodur belki ama bak gayet düşünceli bi annesin çocugunda hep aklın anlatabildimmi bilemiorum asya kucağımda savaş halindeyim klavyeyi yakalarsa bırakmıcakMoralİm Çok bozuk ben Çok becerİksİz bİ anneyİm o kuzuya hak ettİdİĞİ İlgİyİ hİÇ gÖsteremİyorum.benİ affet dİyecek yÜzÜm bİle yok kuzum, canım kızım rabbİm esİrgeye senİ.bÜtÜn bebeklerİ.masum yÜzlÜm kızlar bİŞey olmaz İnŞallah demİ.
hoşgeldin ezgicim nasılsın iş hayatına atılmıştın nasıl gidiyo kızın nasıl öpüyorum ikinizide
hosbulduk canim isler bi gun oyle bi gun boyle gecip gidiyo. kizim iyi henuz yurumuyor tutuna tutuna gidiyor altta iki disi var ustteki yan dislerin uclari cikti ama gerisi gelmio. calisan anne olmak gercekten cok zor hep eksik hissediyorum kendimi ama hersey onlar icin.
ay idil beni çıldırtmak üzere hiç durmuyor ve hideryacım merhaba hoşgeldin nasılsın canım İdil nasıl biz çok şükür iyiyiz
oğluşum ne zaman iyileşecek yaa.. 1 haftadır burnu akıyor.. 2 gündürde ateşli.. 38,5 i geçmiyor ateşi.. takipteyim sürekli. calpol verdim.. uyuyamıyorda. duş aldırdım. düşmezse acile götürücez.
canım benim geçmiş olsun bolblol sıvı ver idilinde sürekli burnutıkalıoğluşum ne zaman iyileşecek yaa.. 1 haftadır burnu akıyor.. 2 gündürde ateşli.. 38,5 i geçmiyor ateşi.. takipteyim sürekli. calpol verdim.. uyuyamıyorda. duş aldırdım. düşmezse acile götürücez.
saol tatlım bizim banyodaki dolap yukarda çok şükür ulaşamıyor ama çamaşır makinesine dadandı :))özgecim geçmiş olsun canım valla Ada da aynı hep banyoda havlu dolabıyla musluklarla oynamaya bayılıyor
geçmiş doğum günün kutlu olsun canımherkese merhaba.iyiki doğdum bakın 25 oldum..
yerim ben onun parmağını :))slm herkese umarım herkes iidir. biz kızımla aynen devam ediyoruz o kuduruo ben çıldırıyorum:) ellerini bırakıp birkaç adım atmaya başladı ama hemen farkına varınca efeler gibi çöküo yer. hala 2 dişimiz var ve çok ısırıo beni:) tv de bir şarkı falan duydugunda kendi kendine bagırarak eşlik edip alkış yapıo birde öpücük atıyoruz. öpmeyide ögrendi gerçi yalamak ama öp deyince öyle yapıo ya biz öpücük koyduk adını:) hala işaret parmagı havada bana kızıo bütün günkaydirigubbakcemile3
melekcim geçmiş olsun ikinize de maaşallah iyi uzamış paşamızselam arkadaslar gecmıse cok bakamıyorum
ıyıkı dogdun Cansude
Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.
Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.
300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)
Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.
Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz
canım hasta olunca kilo almıyorlar ada da 2 kere üst üste grip oldu o ay kilo almadı hiç dr normal diyorsa takma bence kafana. hem boyu da uzamış maaşallahtatlım saglık ocagında olcum oldu boyu 6 cm uzamış kıloya normal dedı ama kızım cıcek gecırmıstı ondan kılo alamamış olabılırmı
saol canım geçmiş olsun size deslm kızlar nasılsınız...
melekcim geçmiş olsun sanada ali tunaya da...
özgecim sanada geçmiş olsun....
damlacım sanada günaydınnn.....
nidanında 2 gündür burnu akıyor..bu kış hiç hasta olmadık dedik..minik kuşumun 2 gündür burnu akıyor:gecede nefes alamıyordu doğru düzgün..bakalım inşallah hemen düzelir..
geçmiş olsun canım ya öyle düşünme hepimizin bebeklerinin başına kazalar geliyor düşe kalka büyüyeceklerKızlar sabah İŞe gelİrken kuzum bİzİm yataktan dÜŞtÜ bu tam 4. DÜŞÜŞÜ Çok felaket bİ ses Çıktı.eŞİme bırakıp Çıkmak zorunda kaldım.doktora hİÇ gÖtÜrmedİk bu dÜŞme mevzusuna hareketlerİnde garİplİk yok dİyo eŞİm ama bİ bİlemeyİz kİ deĞİlmİ Öff.moralİ
size de geçmiş olsun buketcimoğluşum ne zaman iyileşecek yaa.. 1 haftadır burnu akıyor.. 2 gündürde ateşli.. 38,5 i geçmiyor ateşi.. takipteyim sürekli. calpol verdim.. uyuyamıyorda. duş aldırdım. düşmezse acile götürücez.
oğluşum ne zaman iyileşecek yaa.. 1 haftadır burnu akıyor.. 2 gündürde ateşli.. 38,5 i geçmiyor ateşi.. takipteyim sürekli. calpol verdim.. uyuyamıyorda. duş aldırdım. düşmezse acile götürücez.
sağol canım götürdüm acile.. birde nesi olduğunu söyleseydi iyiydi gıcık doktor....çok geçmiş olsun katarin ve aferin kullandım ben oğlum grip burun akıntısı olduğunda doktorumuz bunları verdi.. ama istersen götür çünkü boğaz enfeksiyonuda ateş yapıyo ve biz anlamıyoruz bazen...benim kuzucum olmuştu ateş öksürük falan yok doktora gittik 4 tane iğne yedi yavrum boğaz enfeksiyonu olmuş.... çok geçmiş olsun
sağol canım,bol sıvı vermeye çalışıyorum ama suyu hiç sevmiyor bende ıhlamura pekmez karıştırıp veriyorum,bazen rezene çayı,baze mandalina suyu-ayran.. vs.. suyu anca kaşıkla içiyor o da oyun niyetine :)) terletme işine ateş varken bende cesaret edemem sanırım.canım benim geçmiş olsun bolblol sıvı ver idilinde sürekli burnutıkalı
bide emzir devamlı kuzum benim
aslında cesaret edemiyoruz atesten korktuğumuzdan terletsen atar hastalığı gecenlerde idilde öyleoldu vermedim ateş düşürücü terlettim işkşnci gün bişeyi kalmadı kadir tuğcu demişti bana.....
sağol canım benimsize de geçmiş olsun buketcim
annemler burdalar hala benim için iyi oldu ada yla oynayıp duruyorlar ben de dinleniyorum :))
sıpamın üstten 1 dişi daha çıktı yanındaki de baya kabarmış bugün yarın patlar ama heryerimizi ısırıyor bugüne kadar ben onu sısrıyordum intikamını alıyor heralde hehe :)
kızlar triptonik vites araba kullanan varmı? bizim arabanın direksiyonu kilitlendi geçen gün virajlı bir yoldaydık hızlı gitseydik allah korusun uçardık valla.. viteste de bi sorun oldu sanırım araba hep 5. viteste çalıştı birkaç dk. sonra düzeldi ama yüreğimiz ağzımıza geldi. düz vites alıcaz sanırım satıyoruz elimizdekini korktum ben[/B][/COLOR]
buketcim çok geçmiş olsun..nasıl oldu acaba anıl..merak ettim canım naptınız...
çabucak iyileşsin kuzular...:Saruboceq: