2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.iyiki doğdum bakın 25 oldum..
İyiki doğdun canım. nice mutlu yıllara.

slm herkese umarım herkes iidir. biz kızımla aynen devam ediyoruz o kuduruo ben çıldırıyorum:) ellerini bırakıp birkaç adım atmaya başladı ama hemen farkına varınca efeler gibi çöküo yer. hala 2 dişimiz var ve çok ısırıo beni:) tv de bir şarkı falan duydugunda kendi kendine bagırarak eşlik edip alkış yapıo birde öpücük atıyoruz. öpmeyide ögrendi gerçi yalamak ama öp deyince öyle yapıo ya biz öpücük koyduk adını:) hala işaret parmagı havada bana kızıo bütün günkaydirigubbakcemile3
Maaşallah kıpırdaklığına cimcimemin...

Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.
Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.
300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)
Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.
Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz
Melekcim Ali tunama maaşallah..
ikinizede geçmiş olsun.. acil şifalar olsun inşallah.

çok yaramaz oldu kızım cırcır böceği hiç susmuyo sürekl ikonuşma çabası var top oynamaya bayılıyo bütün gün elinden tutuyorum topun peşinde koşturuoruz gol gol die bi hal oluyo topçu olcak galiba baya yürüyo cimcime ama emeklemeyide öğrendi atıyo kendini yere ters bu kız önce yürüdü sonra emekledi bu arada haftaya salı ailemin yanına gidiorum antalyaya şimdiden hazırlanmaya basladım 3 hafta kadar kalıcam çok mutluyum biraz dinlerim gezerim diye hayal kuruyoyorum iinşallah hayallerim suyadüşmez bol uykulu geceler
Maaşallah topçuma hareketli olması çok güzel..
inşallah süper bir tatil geçirirsinde dopingli bol enerjik dönersin canım.. hayırlı yolculuklar şimdiden.

nidanında 2 gündür burnu akıyor..bu kış hiç hasta olmadık dedik..minik kuşumun 2 gündür burnu akıyor:gecede nefes alamıyordu doğru düzgün..bakalım inşallah hemen düzelir..
Nerminim ah seni dilini ısırıpda söylesene hasta olmadık falan diye.. geçmiş olsun kuzucuğuma. inşallah düzelir hemen.

slm ben alıntı yaparak cvp yazmayı bilmiyorum inşlh öğrencem öncelikle doğum günümü kutlayan;
mystory
emde
melek81
burser
buket-26
hepinize yaşımı kutladığınız için kucak dolusu sevgiler.

bu arada kızlar benim sudecim hala yürümüyo ve hala dişi çıkmadı bu durum beni biraz tedirgin ediyo haklıyım değilmi?

bu arada kızlar benim sudecim hala yürümüyo ve hala dişi çıkmadı bu durum beni biraz tedirgin ediyo haklıyım değilmi?

hıc tedırgın olma ben kızda yurumuyor ama dısı var hıcmı dısı yok senınkının nerdeyse yas gırecek dr gıttınmı 18 aya kadar cıkması gerekır daha erken gec cıkan dıs saglam olurmus olsun canı sagolsunda gerısını bosver

Nerminim ah seni dilini ısırıpda söylesene hasta olmadık falan diye.. geçmiş olsun kuzucuğuma. inşallah düzelir hemen.[/QUOTE]

tşk ederim buketim.haklısın ::çok üzgünüm: ..inş hemen düzelir..

slm ben alıntı yaparak cvp yazmayı bilmiyorum inşlh öğrencem öncelikle doğum günümü kutlayan;
mystory
emde
melek81
burser
buket-26
hepinize yaşımı kutladığınız için kucak dolusu sevgiler.

cansude canım kimden alıntı yapmak istiyorsan..o kişinin yazdığı yerin sağında altta alıntı yap yazan yere tıklarsan o kişinin yazısını alıntı yapabilirsin.....eğer birçok kişininkini bir kerede alıntı yapmak istiyorsan.....istediğin kişilerin yazısından alıntı yap ın yanında MQ (üzerine gelince ne anlama geldiğini okursun--bu mesajdan alıntı demek) yazıyor..oraya tıklarsın.sonra diğer arkadaşlarınınkine en sonuncuyu yaparken alıntı yapa tıklarsın hepsini bir defada cevaplamış olursun....anlatabildimmi acabaCADIARZU

Son düzenleme:
herkese günaydın nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz çok şükür

günaydın herkese..
günaydın damlacım...nidam'ın burnu akıyor..inşallah en kısa zamanda düzelir...
ezgicim günaydınnnn..okudunmu geçmişi......:)))))))

Nerminim ah seni dilini ısırıpda söylesene hasta olmadık falan diye.. geçmiş olsun kuzucuğuma. inşallah düzelir hemen.

tşk ederim buketim.haklısın ::çok üzgünüm: ..inş hemen düzelir..

cansude canım kimden alıntı yapmak istiyorsan..o kişinin yazdığı yerin sağında altta alıntı yap yazan yere tıklarsan o kişinin yazısını alıntı yapabilirsin.....eğer birçok kişininkini bir kerede alıntı yapmak istiyorsan.....istediğin kişilerin yazısından alıntı yap ın yanında MQ (üzerine gelince ne anlama geldiğini okursun--bu mesajdan alıntı demek) yazıyor..oraya tıklarsın.sonra diğer arkadaşlarınınkine en sonuncuyu yaparken alıntı yapa tıklarsın hepsini bir defada cevaplamış olursun....anlatabildimmi acabaCADIARZU[/QUOTE]

Kızlar sabah ıŞe gelırken kuzum bızım yataktan dÜŞtÜ bu tam 4. DÜŞÜŞÜ Çok felaket bı ses Çıktı.eŞıme bırakıp Çıkmak zorunda kaldım.doktora hıÇ gÖtÜrmedık bu dÜŞme mevzusuna hareketlerınde garıplık yok dıyo eŞım ama bı bılemeyız kı deĞılmı Öff.moralı

Moralım Çok bozuk ben Çok becerıksız bı anneyım o kuzuya hak ettıdıĞı ılgıyı hıÇ gÖsteremıyorum.benı affet dıyecek yÜzÜm bıle yok kuzum, canım kızım rabbım esırgeye senı.bÜtÜn bebeklerı.masum yÜzlÜm kızlar bıŞey olmaz ınŞallah demı.

Moralİm Çok bozuk ben Çok becerİksİz bİ anneyİm o kuzuya hak ettİdİĞİ İlgİyİ hİÇ gÖsteremİyorum.benİ affet dİyecek yÜzÜm bİle yok kuzum, canım kızım rabbİm esİrgeye senİ.bÜtÜn bebeklerİ.masum yÜzlÜm kızlar bİŞey olmaz İnŞallah demİ.

geçmiş olsun canım öyle deme nolur kötü anne olurmu hiç. hiç sagaları solları belli olmuo istediğin kadar dikkat et yine yapıolar yapıcaklarını. melekler koruyor onları merak etme. kendinide suçlama eminimki sen çok ii bir annesin ki ilginin az oldugunu düşünüp daha iisini yapma çabasındasın. üzülme canım bilşey olmaz allahın izniyleopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım öyle deme nolur kötü anne olurmu hiç. hiç sagaları solları belli olmuo istediğin kadar dikkat et yine yapıolar yapıcaklarını. melekler koruyor onları merak etme. kendinide suçlama eminimki sen çok ii bir annesin ki ilginin az oldugunu düşünüp daha iisini yapma çabasındasın. üzülme canım bilşey olmaz allahın izniyleopuyorumnanaktan

çok teşekür ederim arkadaşım.akşama bi doktoruna götüreyim diyorum sabahtan beri içim fenalaştı iş yerinden izin sorunu olmasa bi dk durmam heralde.:gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Moralİm Çok bozuk ben Çok becerİksİz bİ anneyİm o kuzuya hak ettİdİĞİ İlgİyİ hİÇ gÖsteremİyorum.benİ affet dİyecek yÜzÜm bİle yok kuzum, canım kızım rabbİm esİrgeye senİ.bÜtÜn bebeklerİ.masum yÜzlÜm kızlar bİŞey olmaz İnŞallah demİ.

neden beceriksizmişsinki..çalışan annelerin hepsi yeterli ilgiyi gösteremiyor...sende eminim elinden geleni yapıyorsundur..zaten biz ne için çalışıyoruz bebeklerimiz için..
herşey onlar için....canını sıkma..kafasını vurduysa dikkat et....inşallah bişi olmamıştır..üzülme

cansudecim çok geçmiş olsun canım öyle düşünme eminim elinden geleni yapıyorsun çalışanların işi çok zor düşe kalka büyücekler evde aklın onda kalıpta çıkmak işe gitmek çok zor canım biliyorum bende çıkmak zorunda kalanlardanım ama herşey onlar için

melekcim Ali Tunamın doğum günüde şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara ilk yaşı sağlık mutluluk getirsin kocaman öpüyorum hafta sonu giremediğim için şimdiden kutlamak istedim opuyorumnanaktan

deryacım merhaba hoşgeldin nasılsın canım ıdil nasıl biz çok şükür iyiyiz

çok özledim sizi yaa... Valla Bağımlısı olmuşum KK'nın:dance: pazar gün evimize dönüyoruz nasip olursaopuyorumnanaktan

X