2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ii akşamlar arkadaşlar... bi fırsatını bulup 5 dakikalığına girdim hemen yazmak istedim... 10 gün daha yokum... oğluşumda idrar yolu enfeksiyonu çıktımafoldumbenmafoldumben 1 yaş altı bebeklerde tehlikeli dedi doktormafoldumben hatta idrar böbreklere geri kaçarak böbrek büyümesine bile neden olabiliyormuşmafoldumben 10 gün ilaç tedavisinden sonra tekrar tahlil yapılacak çok canım sıkkın... terlemeside buna bağlı olabilir dedi kalsiyum, demir eksikliği yokmuş... inşallah düzelir bebişim kızlar dua edin.. bide 2 gündür kakasınıda yapamıyo, burnu tıkanıyo akıyomafoldum

çok geçmiş olsun canım allah acil sifalar versin. üzülme hiç moralini yüksek tut çok zor biliyorum. ilaçlarını kullan ve bol bol sıvı ver. kısa zamanda atlatır inşallah a.s.

bizde nihayet yaklaşık 10 gün aradan sonra kızımı yıkadık. banyoyu elektrikli sobayla ısıtıp orda giydirdik. uyudu şimdi kudurukum. omzumu ısırdı banyodan sonra 4 kere amannn çok acıtıo vallakaydirigubbakcemile3

selam kızlar.. geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.. anıl gece ateşlenmedi ama yine uyumadık..emmeye kalkıyo gece burnu tıkalı olduğu için emerken nefes alamıyo ağlıyo zar zor sabahı yapık.. sabah yine emmeyi denedi ememeyince gözümün içine baka baka içli içli ağladı dayanamadım bende ağladım ama ona belli etmemeye çalışıyorum gülümsüyorum yine de anladı sanırım daha çok ağladı.. beni ağlarken görmeye dayanamıyo kuzucum.. iki sulugöz yandık biz. sevgili kocacımda diyoki sabah ben hiç uyumadık gece yine diyorum o da diyo 1 kere ağlayarak kalktı sonra uyuduya klava:alsanaalsanasmile
iki günlük uykusuzluk ve iştahsızlık benide mahvetti bide oğluşa üzülüyorum.. bende hastayım bugün.. kafam ağrıyo sanki boğazım sanki burnum.... var bir yaramazlık.. banada bulaştırdı tosbağam herhalde... yeterki o iyileşsin zor nefes alıyo yawrum.mız mız mız mız akşama kadar...

günaydın kızlar nasılsınız
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim belim daha iyi :) hatta geçti gb

öykü bebek sudeler çok tatlı oluyor değilmi.sositososito su gibi ömürleri olur inşallah.bide sudiş lakabını takmasalar tam süper olacak ama neyse.senin sudiş nasıl oda fena mı?çok öp benim için.

birde hanımlar ben doğum günü için formu didik didik ettim şidilik palyaço kiraladık.davetli listemizi hazırladık birde terziye kıyafet siparişi verdik.lütfen gelişmeler hakknında birbirimize bilgiler verelim herkesin yavrusuna sağlıklı günler..

çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda toparlar.ALLAH hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah

kızlar 3 gündür asyamda çok kötüydü ateş içinde yandı yavrucum ne eme bildi ne bişey yedi uyku desen hiç yoktu doktora götürdük hem üşütmüş hemde üst dişle kaparmış ondan sıkıntısı dedi dudakları yara oldu o kadar bağrıyoduki komşular koşup geldiler dün akşam bu gün biraz daha iyi gibi gerçi hala bağırıyo ama en azından ateşi yok
2 dişini çıkarırken hiç böşle olmamıştı

canm benm kız sakin bi bebekl hatta uykusundan mama için ağlaması dışında hiçç duymadım desem yeridir gazsorunumuz falan hiçç olmadıı allah hepimizin bebişlerine uzunn uzunn mutlu ömürler wersinnn.....aminn

istanbul herkese ayrı yarar şeker:) niğde nasıl kar varmış soğuk bolmuş. biz bugün oğlumla yürüyüş yaptık yarım saat kadar soğuk değildi hava bilmiyorumkismile

ıstanbul tabıkı cok sıcak buraya gore buranın ayazı karı felaket ıst bebısı sureklı gezdırdım zaten oralarala bayıldı bebısım her tarafı ınceledı beyendı yanı bebeklere aslında acık hava yarıyor hep evde durdukca ıyıce hasta oluyorlar

Buketim cok gecmis olsun canim, ikinizede,dikkat edin kendinizeee nekadar dikkat edilsede oluyo bi türlü anlamyorum zatennn...

cabucak atlatirsiniz insalllahhh canimmm

biz iki gece boyunca yatmayinca rüya aglayarak uyaniyordu hep, dün doktora götürdüm evde ilk önce kulaklarini elledim baktim agliyor doktora götürünce ortaa cikti, orta kulak iltihabi olmuss bi o eksikti deidm iicmden...
suan antibiyotik kullaniyoruz cabucak atlaticaz insallah, disari cikmiyoruz, evi havalandiriyoruz nasil oluyo hasta bu kiz anlamiorum yaaaaa off BEBISLER HASTA OLMASIN ALLAHIM NEOLURSUNNN...

hay şu hatlarıma ben.....
o kadar alıntı yaptım yazdım gönderdim uçmuş...
pöffff

öncelikle hasta bebişlere çok geçmiş olsun hepsini çok öptüm
bnm kızımda hala iyileşmedi 2 gündür ishal başladı antibiyotik kullanıoruz ondan olabilirmi malum dişte beklioruz ondanda olabilir dimi artık doktorumuzu aramaktan gına geldi hiç bişeyde yemiyo zorla emziriorum bugünde devam ederse yine götürücem doktora
hiç rengide yok eridik ikimizde şu 3-4 günde

merhaba hanımlar ii hafta sonları ben mızmız kzımla uğraşıyorum hiç bir iş yapmama izin vermiyor umarım sizinkiler iyidir.

:teyteyğluşum dün yürümeye başladı teyzeleri... :sm_cool:tek elinden tutup yürütüyorduk daha adım atmaya cesareti yoktu.. dün babasıyla karşılıklı kanepede birbirimize gönderdik anılı.il önce omuzlarından destek yaptık,sonra bıraktık yürüyo.. yürüdükçede coştu.cesaret kazandı kuzum.. daha önce niye çalıştırmamışız...
bazen diyorum zaten yeterince ilgilenebilsem sanki daha çok yol alacak yürümede-konuşmada-öğrenmede...gibi..

ama kazalarda peşinden geliyo tabi.. dün kendisi yürüycem diye düştü,kafasını yere vurdu. bugünde yine düştü ama burun üstü çok ağladı.... bir söksek yürümeyi sağ-salim.

Son düzenleme:
oh oh maşşallah canım benim yürüsün dağıtsın heryeri ohhhhh idilde4-5 adım atıyor tek basına ayakta durıuyor 5-6 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…