Merhaba bende 2009 mart annesİyİm ama sİze yazdıklarım gÖrÜnmÜyor.İnŞallah bukez gÖrÜnÜr.lÜtfen bİrİ bana cvp yazsın artık.
aslı geldi :)))
iyiyiz canlar umarım bebeklerimiz ve sizler de iyisinizdir.Ben herzaman olduğu gibi çok yoğunum Ada hasta iyileşemedi((
canım geçmiş olsun... inşallah geçici birşeydir.. benimde birara öyle oldu anılımı taşıyamadım. doktora gittim röntgen çekti,belinde eğrilme var dedi.. krem ve egzersiz verdi.. uyguladım sonradan geçti. benimki biraz yanlış duruş ve oturuştan kaynaklandı sürekli anılın üstüne eğilmekten emzirirken altını değiştirirken avuturken vs.
selam kızlar....uzun bi aradan sonra bende geldim...biz iyiyiz yürümemiz henüz yok üst dişler çıktı çıkacak bekliyoruz kaldık 2 dişle....yaramazlık yerinde..bana çok bağlandı odadan çıkayım peşimde geliyor..mama yapmaya gidiyom babasının yanında durmuyo kapıları yumrukluyor açalımda benim yanıma gelsin diye...peşimden ağlamaya başladı...kapandık içerilere soğuk havalardan dolayı..
asyamda hasta oldu bütün gece uyumadık grip oldu fışır fışır burnu hapşuruk öksürük daha iyleşeli 1 ay olmamıştı ya neyse allah beterinden esirgesin öpüldünüz hepiniz
Bizim Ali Tuna pıtır pıtır yürüyor ama 1 diş ile kaldık. Kuzucuk çıkaramıyor
oğluşumun burnu tıkandı hırldıyo kıyamam ya.
merhaba sag salım evımıze geldık cok sukurkı bu arada kızıma ıstanbul yaramıskı ust ıkı dısını cıkarttı huysuzluguda ondanmıs sanırım sızler nasılsınız hasta bebıslerımızede gecmıs olsun bu arada saglıcakla kalın