2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese kızım ii ama ben kafayı tırrlatmak üzereyim. 1 dakika bile salmıo beni biryere inanın tuvalete bile gidemiyorum. aynı şekilde babasınıda salmıo. hepimiz odada olcaz hanımefendide öyle oynucak. yemek yemek şöyle dursun tuvalete bile gidemiyorum. katılırcasına aglıo. hala sitenin bahçesinde 2 karış kar var. ama hiç kızımı dışarıya çıkarmaya cesaret edemedim. pencereden kar alıp eline verdim. çok şaşırdı elindeki kar eriyip yok oluncakaydirigubbakcemile3 sürekli penceredeyiz karları seyrediyoruz. gece çok sık uyanmaya başladı ve çok mızmız. 1,5 tane dişimiz var sanırım bitane daha gelio ama görünürde yok. yaptıgı tüm huysuzluklar hareketler diş zamanı davranışları of ya çok zorluo bizi her dişte 1 haftayı gecti banyo yaptıramıyorum üşüyüp nezle olmasın diye. banyo çok soguk odada yada salonda hayatta yaptıramam sel alır ortalıgı çok kuduruk benim kızım:) bizden haberler böyle. hasta bebeklere geçmiş olsun melekçim ali tunanın yürüdüğüne de çok sevindim

arkadaşlar bebeklerimiz büyüyor,öğreniyor.bugün bunu daha iyi anladım.her sabah değişik şeyler öğrenerek uyanıyor.
bugün oğluma hadi evi süpürelim dedim baktım benden önce elektrik süpürgesinin olduğu dolabın yanına gitmiş kapağına vurup bide vuuu vuuuu yapıyo.çok şaşırdım.sonrada hadi ananeye gidelim dedim koşupda şapkasını almaya gitti.zemuszemuszemuszemus ay vallahi çok hoşuma gitti yaaaaa.
gerçekten büyüyorlar.onu ilk kucağıma aldığım gün daha dün gibi.zaman çok çabuk geçiyor.ben hızına yetişemiyorum

günaydın arkadaşlar
nasılsınız benim belim hala çok kötü yakıda işe yaramadı hap kullanıyorum ama onunda sanki pek fonksiyonu yok gb valla nasıl olcak bu böyle bilmiyorum doktor yolu gözüküyor
Ada maşallah iyi bi yaramazlık yok çok şükür bikaç adım atıyoruz bizde dakikalarca ayakta durabiliyor ve ayaktaykende dans ediyor ama yürümemiz şöyle bi serice değil henüz yakında oda olucak işallah şimdilik 6 dişimiz var 2 taneside çıktı çıkacak bembeyaz gözüküyor ama daha patlatamadı

Merhaba bende 2009 mart annesİyİm ama sİze yazdıklarım gÖrÜnmÜyor.İnŞallah bukez gÖrÜnÜr.lÜtfen bİrİ bana cvp yazsın artık.

merhaba cansude hoşgeldin

aslı geldi :)))

iyiyiz canlar umarım bebeklerimiz ve sizler de iyisinizdir.Ben herzaman olduğu gibi çok yoğunum Ada hasta iyileşemedi ((

aslıcım nerelersin özlettin valla hoşgeldin canım Ada'ma çok geçmiş olsun canım

saol kankicim valla çok zor bel ağrısı bide çocukla daha bi zor küçükken kuyruk sokumumu kırmıştım işallah onunla bi bağlantısı yoktur

ayşincim sende hoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindim

asyamda hasta oldu bütün gece uyumadık grip oldu fışır fışır burnu hapşuruk öksürük daha iyleşeli 1 ay olmamıştı ya neyse allah beterinden esirgesin öpüldünüz hepiniz

burcucum çok geçmiş olsun canım sizede

Bizim Ali Tuna pıtır pıtır yürüyor ama 1 diş ile kaldık. Kuzucuk çıkaramıyor

maşallah caım Ali Tuna'ma eee nede olsa hepsinin abisi :)

oğluşumun burnu tıkandı hırldıyo kıyamam ya.

canım benim geçmiş olsun Anıl'ıma hemen geçer işallah

hepinize günaydın arkadaşlar, geçmişi okuma fırsatım olmadı, işler yoğun sınabv dönemi olunca :))) hepinizi kocaman öpüyoruom

Damla canım çok geçmiş olsun naptın öyle beline . ınşallah tez zamanda iyileşirsin. Ada ya da maşallah dişleri çıkarıyor :))

dün gece ateşi çıktı kuzumun.. inşallah bu gecede çıkmaz. gün boyu hapşurdu ve burnu aktı-tıkandı-aktı-tıkandı......
sabahları evin içi 10 derece oluyor sobayı yakana kadar ohooo.. oğluşda uyandımı durmuyor ne kadar avutsamda hoop ayakta...

günaydın arkadaşlar
eskişehir bugün bembeyaz köye kaya kaya geldi araç ama çok mutlu oldum karı görünce diz boyu kar var burda kışın ilk karı denebilir :)

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim muhteremcim valla hiç bilmiyorum ne yaptığımı biranda oldu

buketcim canım nasıl Anıl işallah ateşlenmemiştir canım bende Adaya gece şurup içirdim çok değil ama burnu akıyordu işallah bişey olmaz Anıl'ımda çarçabuk iyileşir

Herkese günaydınlaar.
Tüm hasta bebeklere geçmiş olsun.Kızlar bizde geçen hafta biraz hastalanınca daha önceki zatürre başlangıcı tehlikesinden dolayı doktora götürdük Alyayı doktor ıhlamurun içine,elma kabuğu-elma-portakal-havuç gibi ne meyve varsa kat demişti.Kaynadıktan sonrada birazcık bal.
Bende o şekilde içirdim ona cicibebe katıp yedirdim.
Birde tavuksuyu çorbayı önermişti.Gerçekten de o kadar çabuk toparladı ki.İsterseniz deneyin sizde.
Alyada yürümüyor yürümeyi bırakın cesareti yok.Tutunup kalkıyor ama bize ancak yani bir şeye tutunup kalkması yok..2 dişi var..

günaydın kızlar..geçmiş olsun buketcim..inşallah iyidir anıl....
damlacım sen nasıl oldun..dikkat et sende..
meralcim bende seni öperim....kolay gelsin........
gülşah canım aynı şekilde nida da yürümüyor oda cesaretsiz,,nidoşda 2 dişli, çakim benim.

günaydın herkese. damlacım gecmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın. biz kızımla savaşıyoruz. yerden kıl tüy ne varsa toplayıp yiyor yerden bulamazsa kazagından pamukçuk koparıp atıo agzına:) 2 dişimiz var galiba 1 tane daha gelicek eli hep agzında ve üst damagıyla oynuo. huysuz sık uyanıo zor uyuyo ve bana yapıştı resmen hiçbiyere salmıo çok bunalmış durumdayım. kızımın dogum gününde yakın akraba ve arkadaşlara dagıtmak için bebek şekeri yapıcam evde. eşime dedim bir an önce l malzemeleri de kafam dagılsın. inanılmaz bunaldım artık boguldugumu hissediyorum. yine kar yagmış erimedi gitti şu kar. pencereden baktıkça sinir oluyorum eve kapandık. off offf zaten sadece bahçeyi görüyoruz onuda bembeyaz gördükçe sinir oluyorum. erisin artık ya 2 karıs kar var sitenin bahçesindealsanaalsanasmile

Valla maŞŞallaaah benım oĞlan hıÇ hasta olmadı teyzelerı kırkbınkere maŞallah sadece dıŞı Çıkmadan bır hafta evvel ateŞ yaptı ıkı gece okadar baŞka hııııÇÇ gÖrmedım grıp nezle ateŞ Çok ŞÜkÜr.. ıkı gÜndÜr de ÜÇlÜ koltuĞa tırmanıp kendı kendıne tutunarak sıralamaya baŞladı teyzelerı Çok mutluyum bu hallerını gÖrÜkÇe ınanamıyorum.. Ama hala anne demıyoo(

opuyorumnanaktanTeŞekkÜr ederİm emda senİ ve Şeker kuzun adayı Çok keyİfle takİp edİyorum.umarım aĞrıların kısa sÜrede geÇer.benİm de 24 mart doĞumlu sude naz İsmİnde Şeker bİ kzım var.rabbİm hepİmİzİn bebeklerİnİn en gÜzel gÜnlerİnde yanlarında olmamızı nasİp etsİn.bende ÇalıŞıyorum bebeĞİme kayınvalİdem bakıyo.dİŞİmİz hİÇ yok ama sıralama ve bİ kaÇ sanİye durmamız var bakalım buradan haberleŞelİm.hepİnİzİ ÖpÜyorum.opuyorumnanaktan

selam kızlar tatilde bol bol girer yazarım diyordum ama olmaoı ne yazıkki oğlum hastalandı. geçtiğimiz perşembe gecesi ateşlendi düşürdük sonra cuma okula gittim annem aradı çok ateşi var diye doktora götürdük grip dedi ilaçlar verdi kullandık ama daha kötüleşti daha önce bronşit olmuştu ya yine tekrar etmiş şimdi iki satte bir hava veriyoruz ve 4 gün iğnesi var.. 2 gündür biraz iyi. doktor 3 yaşına kadar çekersiniz bunu dedi her gribi mutlaka bronşite dönermiş çok üzüdüm.
arkadaş oğluyla birlikte oturmaya gelmişti çocuk çok öksürüyordu oğlumu sadece 15 dk. gördü ama sanırım ondan bulaştı. yoksa üşütmedim zaten annemler burda dışarı filan çıkmadı..
bizim gibi hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun diyorum

merhaba sag salım evımıze geldık cok sukurkı bu arada kızıma ıstanbul yaramıskı ust ıkı dısını cıkarttı huysuzluguda ondanmıs sanırım sızler nasılsınız hasta bebıslerımızede gecmıs olsun bu arada saglıcakla kalın

istanbul herkese ayrı yarar şeker:) niğde nasıl kar varmış soğuk bolmuş. biz bugün oğlumla yürüyüş yaptık yarım saat kadar soğuk değildi hava bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…